Hakan Gürsu Dün saat 12:06 Yazar Paylaş Dün saat 12:06 Coşku Mert yazdı: iyi günlerde kullanın. fiyat performans sözünün hakkını sonuna kadar veren bir araç. bu fiyata daha iyi bi seçim olamazdı heralde. keşke birazda kuzeni 408 e çekseymiş dedirtiyor insana Teşekkür ederim. Evey keşke 408 e benzeseydi, süper olurdu. Hayrettin Bahadir yazdı: Teşekkürler, doğru diyorsunuz.👍 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Yaw tipi güzel mi çirkin mi ben bir türlü karar veremedim. Bildiğim tek şey var çok fazla far za zu olduğu. Her tarafında bir lambası var mubareğin. Gerçi beni pek fazla ciddiye almamak lazım galiba. Benim arabada ön sis farının olmadığını 4 ay sonra farkettim nihayetinde 1 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mertol Kip yazdı: tipi güzel mi çirkin mi ben bir türlü karar veremedim. bu çok yaygın, bence fotojenik değil, yanında durunca daha güzel fotolarda picasso tablosu gibi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu çok yaygın, bence fotojenik değil, yanında durunca daha güzel fotolarda picasso tablosu gibi Hala arabadan bahsediyoruz değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çok güzel araç hayırlı olsun. Zamanlama da süper olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mertol Kip yazdı: Hala arabadan bahsediyoruz değil mi? kısmen 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Saygın Can Oğuz yazdı: Çok güzel araç hayırlı olsun. Zamanlama da süper olmuş. Çok sağolun. Evet 2 hafta daha bekleseydim, çok geç olacaktı. Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bence fotojenik değil katılmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts