Onur Demir 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Hakan Gürsu yazdı: Typ C dönüştürücü ile çözdüm dedim ama olmadı. Görmüyor araba, bilgisayara takıyorum görüyor, cep telefonu görüyor ama araba görmüyor. Fat 32 formatta attım olmadı. Anlaşılan direk Typ C li bi flaş bellek alıcam. çözmeniz önemli tabi ama neden flash bellek diye zorluyosunuz telefona atın ne dinleyecekseniz carplay yada android oto var zaten kablosuz Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos Onur Demir yazdı: çözmeniz önemli tabi ama neden flash bellek diye zorluyosunuz telefona atın ne dinleyecekseniz carplay yada android oto var zaten kablosuz Ben o konuda biraz eski kafalıyım. Telefonu her seferinde bağla, bide bağlanır bağlamaz illa navigsyonu açmaya çalışıyor. Telefonun şarjını yiyor. Müzik dinlemek için flaş bellek iyidir. 😁 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Menzil bilgisi vereyim.Bartın İstanbul 450 km yolculuk. 13.7 kw ortalama şoför hariç 2 yetişkin ve bavullar. Klima full açık. 300 km otoban 120 sabit. 150 km şehir içi. 80 90. Uzun yolda 300 km çok rahat. Dibini görmeden. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts