İçeriğe Yönlendir

Hayaller Tesla, Hayatlar E C4X..

Hakan Gürsu

Recommended Posts

Onur Demir
Hakan Gürsu yazdı:

Typ C dönüştürücü ile çözdüm dedim ama olmadı. Görmüyor araba, bilgisayara takıyorum görüyor, cep telefonu görüyor ama araba görmüyor. Fat 32 formatta attım olmadı. Anlaşılan direk Typ C li bi flaş bellek alıcam. 

çözmeniz önemli tabi ama neden flash bellek diye zorluyosunuz  :) telefona atın ne dinleyecekseniz carplay yada android oto var zaten kablosuz

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
Onur Demir yazdı:

çözmeniz önemli tabi ama neden flash bellek diye zorluyosunuz  :) telefona atın ne dinleyecekseniz carplay yada android oto var zaten kablosuz

Ben o konuda biraz eski kafalıyım. Telefonu her seferinde bağla, bide bağlanır bağlamaz illa navigsyonu açmaya çalışıyor. Telefonun şarjını yiyor. Müzik dinlemek için flaş bellek iyidir. 😁

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Menzil bilgisi vereyim.Bartın İstanbul 450 km yolculuk. 13.7 kw ortalama şoför hariç 2 yetişkin ve bavullar. Klima full açık. 300 km otoban 120 sabit. 150 km şehir içi. 80 90. Uzun yolda 300 km çok rahat. Dibini görmeden.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Hakan Gürsu yazdı:

Menzil bilgisi vereyim.Bartın İstanbul 450 km yolculuk. 13.7 kw ortalama şoför hariç 2 yetişkin ve bavullar. Klima full açık. 300 km otoban 120 sabit. 150 km şehir içi. 80 90. Uzun yolda 300 km çok rahat. Dibini görmeden.

50kw lk versiyon bendeki hiç 300görmeyecek gibi geliyor. 

4kw batarya kapasitesi var gibi ama iki versiyon arasında bence ciddi fark var. 

%100 de 115kwlık yani sizinki 400km üzeri menzil verirken bizimkiler 310-340 arası veriyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
Onur Demir yazdı:

50kw lk versiyon bendeki hiç 300görmeyecek gibi geliyor. 

4kw batarya kapasitesi var gibi ama iki versiyon arasında bence ciddi fark var. 

%100 de 115kwlık yani sizinki 400km üzeri menzil verirken bizimkiler 310-340 arası veriyor.

Motor daha verimli hale getirildi diye okumuştum. Onun farkıda vardır. Bu arada typ c li bu flaş aldım Onur, sorun tamam.😁👍

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...