Hakan Gürsu Çarşamba 12:06 Yazar Paylaş Çarşamba 12:06 Coşku Mert yazdı: iyi günlerde kullanın. fiyat performans sözünün hakkını sonuna kadar veren bir araç. bu fiyata daha iyi bi seçim olamazdı heralde. keşke birazda kuzeni 408 e çekseymiş dedirtiyor insana Teşekkür ederim. Evey keşke 408 e benzeseydi, süper olurdu. Hayrettin Bahadir yazdı: Teşekkürler, doğru diyorsunuz.👍 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 14:05 Paylaş Çarşamba 14:05 Yaw tipi güzel mi çirkin mi ben bir türlü karar veremedim. Bildiğim tek şey var çok fazla far za zu olduğu. Her tarafında bir lambası var mubareğin. Gerçi beni pek fazla ciddiye almamak lazım galiba. Benim arabada ön sis farının olmadığını 4 ay sonra farkettim nihayetinde 1 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 14:31 Paylaş Çarşamba 14:31 Mertol Kip yazdı: tipi güzel mi çirkin mi ben bir türlü karar veremedim. bu çok yaygın, bence fotojenik değil, yanında durunca daha güzel fotolarda picasso tablosu gibi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 16:12 Paylaş Çarşamba 16:12 Çağlar Bayur yazdı: bu çok yaygın, bence fotojenik değil, yanında durunca daha güzel fotolarda picasso tablosu gibi Hala arabadan bahsediyoruz değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz Çarşamba 16:50 Paylaş Çarşamba 16:50 Çok güzel araç hayırlı olsun. Zamanlama da süper olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:33 Paylaş Çarşamba 18:33 Mertol Kip yazdı: Hala arabadan bahsediyoruz değil mi? kısmen 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Dün saat 08:11 Yazar Paylaş Dün saat 08:11 Saygın Can Oğuz yazdı: Çok güzel araç hayırlı olsun. Zamanlama da süper olmuş. Çok sağolun. Evet 2 hafta daha bekleseydim, çok geç olacaktı. Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 08:42 Paylaş Dün saat 08:42 Çağlar Bayur yazdı: bence fotojenik değil katılmıyorum 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 13:21 Paylaş Dün saat 13:21 Onur Demir yazdı: katılmıyorum Olm b'kere plakası 35... 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 15:30 Paylaş Dün saat 15:30 Bu logo arac ile butunleşmiş. Diğeri cok sırıtıyor. Dosovalardaki logo bile daha guzel. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 17:25 Paylaş Dün saat 17:25 Onur Demir yazdı: katılmıyorum onu d,iyorum yanında olunca daha güzel, cross gibi orantısız değil en azından ön arka lastik tampon arası 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 18:29 Paylaş Dün saat 18:29 Mahmut Yıldız yazdı: Servet Abi bende de pilli bir oyuncak var, yürürü iyi ama pilinde sorun var, onu da değişebilir misin. Ne amaçla kullanıldığına bağlı. Malum onardığım şeyleri test etmekle yükümlüyüm de sakata grlmeyelim 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Dün saat 19:01 Yazar Paylaş Dün saat 19:01 Gerçekten eski kasanın ön yüzü daha güzel. Şimdiki bi tövbe estağfurullah sana ne olmuş gibi.😁 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servet Aydın yazdı: Ne amaçla kullanıldığına bağlı. Malum onardığım şeyleri test etmekle yükümlüyüm de sakata grlmeyelim Amacı çocuk sevindirmek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Amacı çocuk sevindirmek Hee. 12v lion pil yapılırsa enfes olur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts