Ümit Türk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Arkadaşlar Selamlar, E devlet üzerinden emekli aylığı hesaplattım. Aylık hesaplanan 16k ortalama aylık kazanç 28k yazıyordu. Bu durumda hangisini dikkate almak lazım? Burası çok kafamı karıştırdı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ortalama 28bin lira maaş üzerinden primleriniz ödenmiş, emekli olursanız 16K maaş alacakmışsınız. Muhtemelen çoklukla asgari üzcretin bi tık üstünde ödenmiş primleriniz, onun için tabandan maaş alırsınız demiş size. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ümit Türk yazdı: Bu durumda hangisini dikkate almak lazım? 63 yaşı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) merak etmeyin, şuanki sisteme bakarsak siz emekli olana dek, yaşlılık yardımınız! zaten herkesle eşitlenmiş olacak, tabii o zamana sgk kalırsa, yeni işe başlayanlar içinse böyle bir sorun olmayacak, dediklerine göre onlar kendi bes lerini yapacak, bizim gibi sadakayla geçinmeyecek ! tabii bunlar ülke böyle giderse olacak, gitmeyeceği için durum belirsiz. 14 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: 63 yaşı Sorum bu değildi. Ayrıca 63 yaşında emekli olmuyorum. Mertol Kip yazdı: Ortalama 28bin lira maaş üzerinden primleriniz ödenmiş, emekli olursanız 16K maaş alacakmışsınız. Muhtemelen çoklukla asgari üzcretin bi tık üstünde ödenmiş primleriniz, onun için tabandan maaş alırsınız demiş size. İşte güzel bir cevap tecrübe böyle birşey. Ali Cihangiroğlu yazdı: merek etmeyin, siz emekli olana dek, yaşlılık yardımınız! zaten herkesle eşitlenmiş olacak, tabii o zamana sgk kalırsa, yeni işe başlayanlar içinse böyle bir sorun olmayacak, onlar kendi bes lerini yapacak, bizim gibi sadakayla geçinmeyecek ! Ali abi yine geleceği gören adam olarak füze fırlattın ama ben o yaşı beklemeyeceğim maalesef o gruptan değilim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Sorum bu değildi. Ayrıca 63 yaşında emekli olmuyorum. İşte güzel bir cevap tecrübe böyle birşey. Ali abi yine geleceği gören adam olarak füze fırlattın ama ben o yaşı beklemeyeceğim maalesef o gruptan değilim bes lenecek gruptan değilsin evet, ama en düşük aylığı alacaklardansın, zamanla herkes aynı maaşı, pardon yardımı alacak geleceği görmek değilki bu, sistem şuan bu zaten, geleceği görme diyorsan onu bilemem, ama bu kafada giderlerse sgk duman olur. 14 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bes lenecek gruptan değilsin evet, ama en düşük aylığı alacaklardansın geleceği görmek değilki bu, sistem şuan bu zaten, geleceği görme diyorsan onu bilemem, ama bu kafada giderlerse sgk duman olur. Yapacak bir şey yok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ümit Türk yazdı: Yapacak bir şey yok. varda yapacak Millet yok, yoksa 1 günlük iş, hadi 2 olsun ... 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: varda yapacak Millet yok, yoksa 1 günlük iş, hadi 2 olsun ... Geçmişi düzeltemeyen ülke geleceği düzeltemez. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ümit Türk yazdı: Geçmişi düzeltemeyen ülke geleceği düzeltemez. geçmiş geçmiştir, anı yaşa gemişten ders almayan geleceği düzeltemez. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: geçmiş geçmiştir, anı yaşa gemişten ders almayan geleceği düzeltemez. Sorun da o ya işte. Düzeltmiyorlar düzeltemiyorlar ne bileyim ya da işlerine mi gelmiyor diyelim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tutmaz o hesaplar, 20 yılda defalarca değişti sistem.. Çalışmaya bakın. Çocuklar gelecek yıl nasıl bir sistemle sınava gireceğini bile bilmiyor. Bu yıl emekli olanlar gelecek yıl emekli olanacak olanlara göre % 10 şansı. Geçen yıl emekli olanlar da bu yıl olanlara göre şanslıydı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Maalesef durum öyle aylık 100.000 geliri olan biri emekli olduğunda sadece 36.000 TL hesabını yapacak ona göre hesabınızı yapın Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ümit Türk yazdı: Sorum bu değildi. Ayrıca 63 yaşında emekli olmuyorum. Sorunuzun o olmadığını biliyorum. Ben sadece asıl SORUN'a vurgu yapmak istedim. Profilinizde yazan doğum tarihini baz aldığımda 63 yaşında olmasa bile ya 58 yada 60 yaşında emekli olacaksınız.Sorun burada işte Maaş konusuna gelincede 16 bin civarında bi maaşınız olacak,yani asgari ücretten bi tık fazla yatmış primleriniz. Ama ona çok alrdanmayın her sene değişiklik gösterecektir. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tutmaz o hesaplar, 20 yılda defalarca değişti sistem.. Çalışmaya bakın. Çocuklar gelecek yıl nasıl bir sistemle sınava gireceğini bile bilmiyor. Bu yıl emekli olanlar gelecek yıl emekli olanacak olanlara göre % 10 şansı. Geçen yıl emekli olanlar da bu yıl olanlara göre şanslıydı. Abi bazı özel sebeplerden dolayı emekli olacağım. Tabiki çalışmayada devam edeceğim. Ali Darbaz yazdı: Maalesef durum öyle aylık 100.000 geliri olan biri emekli olduğunda sadece 36.000 TL hesabını yapacak ona göre hesabınızı yapın emekli maaşıyla kalmayız çünkü yetmez ha nasıl yeter sıfır borç takıntısız yaşam. Mesela kayınpeder adam 16k maaş alıyor. Sıfır borç ve köyde yaşıyor. Bir şekilde geçiniyor. Tek idolüm ya adam relax. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: 58 yada 60 yaşında emekli olacaksınız.Sorun burada işte ben anlamadım hala sorunun ne olduğunu? Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) .. 9 saat önce tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ümit Türk yazdı: . Tek idolüm ya adam relax. Ona idol denmez KRAAAAAL denir Ümit Türk yazdı: Abi bazı özel sebeplerden dolayı emekli olacağım. Bak ne yazmış adam. Vardır bi bildiği, malulendir, yıpranmadır şudur budur vardır bi olayı. Yaş beklemesini gerektiren bir durum yok demek ki, boşuna köstürmeye gerek yok. @Tansu Kalafatoğlu @Mehmet Dagdeviren de normalde emekli olabileceği yaşı yazmış. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu yıl emekli olanlar gelecek yıl emekli olanacak olanlara göre % 10 şansı. Geçen yıl emekli olanlar da bu yıl olanlara göre şanslıydı 2025 sonrası emekli olanlar öncesinde emekli olanlardan daha az maaş alıyorlar alacaklar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: 2025 sonrası emekli olanlar öncesinde emekli olanlardan daha az maaş alıyorlar alacaklar. doğrudur, ama sıkıntı değil zira bu gidişle en düşük aylık arta arta her emekli aynı maaşı, pardon yaşlılık aylığını yani sadakayı alacak, sanki bu insanlar hiç çalışmamış, yıllarca para ödememişte tamamen sırtını devlete yaslamış işi gücü olmayan insanlarmış gibi.... 8 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ben birini geçen yıl sorguladığımda dip rakamın % 10 üstünde maaş alacağını söylüyordu sistem. Geçen ay emekli oldu dip rakamdan maaş aldı. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Birdahaki başkanlık seçim vaadi en düşük emekli aylığı asgari ücret olacak olacak. Bu yeterli oy potansiyeline ulaşmazsa kademeli de eklenir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Birdahaki başkanlık seçim vaadi en düşük emekli aylığı asgari ücret olacak olacak. Bu yeterli oy potansiyeline ulaşmazsa kademeli de eklenir. birde buna seyannen ekledimi oyu kaptı demektir desene, eee böyle toplum olduktan sonra, neyse boşver, ektiğini biçsin herkes... Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben birini geçen yıl sorguladığımda dip rakamın % 10 üstünde maaş alacağını söylüyordu sistem. Geçen ay emekli oldu dip rakamdan maaş aldı. banada süpriz olur o zaman. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce yatınca bankada görülür, hesap tam tutmuyor Mehmet Ozyurek yazdı: Ben birini geçen yıl sorguladığımda dip rakamın % 10 üstünde maaş alacağını söylüyordu sistem. Geçen ay emekli oldu dip rakamdan maaş aldı. togo lu ne demiş: heplaMa Yorum bağlantısı
Recommended Posts