Mehmet Ozyurek Dün saat 19:10 Paylaş Dün saat 19:10 Ahmet Kiriş yazdı: Ben emekli olduğumda emekli maaşım 1700 tl idi, asgari ücrette 900 tl. Şu an asgari ücret 22.000 tl, benim emekli maaşı 18.000 tl. Hesaplama bu kadar. 😂 1950'ler falan zannetmeyin.. Ahmet emekli olalı 10 sene olmamıştır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:19 Paylaş Dün saat 19:19 Çağlar Bayur yazdı: bi cildiye randevusu aratsana ilçe dr fark etmez. lazım aynı gün randevu alıp, muayene olup doppler bile çekildim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 19:20 Paylaş Dün saat 19:20 Saygın Can Oğuz yazdı: Hesap basit ama herşeyi anlatıyor. İstersem emekli olabiliyorum ama 3 4 seneye benzer hesabın benim için de geçerli olacağını bildiğimden mümkün mertebe erteliyorum. Ertelemek daha fazla kayba sebep olmuyor mu? Ne zaman emekli olsanız zaten 3 4 senede o hesap geçerli olacaksa bir an önce olup en azından para almak daha mantıklı olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: aynı gün randevu alıp, muayene olup doppler bile çekildim. cildiyede? dopler? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: cildiyede? dopler? Avagadro? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Aile hekimi önce konuşmasını fırça atmamasını öğrensin. Hala konuşmasını bilmeyen doktorlar var. Mesleği sevmiyorsan bırak sevebileceğim mesleği yap. Sonra doktora şiddet haberleri çıkıyor. Tabi burada genelleme yapmak doğru olmaz. Kimseyi savunmak değil mevzu ama, sen 6 sene oku, intörnlük mü diyorlar staj muhtemel, sonra ister uzmanlık al, ister pratisyen hekim ol, sistem sana günde en az şu kadar hasta alacaksın dayatması yapsın, dilini bilmediğin otomasyona sokulmamış yeni vatandaşlarla nasıl iletişim kuracağını bilmeden muayene etmeye çalış, üzerine mide ilacı, antibiyotik reçete ettiğin için maaşından ceza kesintisi yapılsın. Filmin sonu şiddet haberleri. Gel de bu memlekette akli selim olarak hekimlik yap. Eskiden doktor bizi azarlıyordu, şimdi doktor dövebiliyoruz diyen gerizekalı videosu geldi aklıma niyeyse. Cehaletin paçalarımızdan aktığı saçmasapan bir toplum olmayı başardık. Sorsan kimseyi de beğenmeyiz. 13 saat önce tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: cildiyede? Aile hekimlerine kontenjan verildi. Aile hekimine benim için cildiyeden randevu alırmısın dersen muhtemelen 1-3 gün içinde randevu bulabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Gel de bu memlekette akli selim olarak hekimlik yap. Eskiden doktor bizi azarlıyordu, şimdi doktor dövebiliyoruz diyen gerizekalı videosu geldi aklıma niyeyse. Cehaletin paçalarımızdan aktığı saçmasapan bir toplum olmayı başardık. Sorsan kimseyi de beğenmeyiz. Benim de mal bir aile hekimim vardı.. Odasına girince, yaklaşma yaklaşma derdi.. Tek tuşa bakar, değiştiriverdim.. Şimdiki aile hekimim 10 numara. Allah yardımcıları olsun; hepimizin kahrını çektikleri gibi sağlık ocaklarının da giderlerini çekiyorlar. Diğer taraftan, önce aile hekimine gitmek zorunlu, ama antibiyotik, ağrı kesici vs yazınca adamların maaşından kesinti yapıyorlar. İmkanı olan kaçıyor, olmayan çekmeye devam ediyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Avagadro? avokado o , dilimle, yanına slice limon biraz neşeli sıvı, bol buzla birtlikte... konu ne yahu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: avokado o , dilimle, yanına slice limon biraz neşeli sıvı, bol buzla birtlikte... konu ne yahu Böbrek taşıydı Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ertelemek daha fazla kayba sebep olmuyor mu? Ne zaman emekli olsanız zaten 3 4 senede o hesap geçerli olacaksa bir an önce olup en azından para almak daha mantıklı olur. Çalışırken maaş yüksek, emekli olunca en az yarıya düşecek. Ayrıca çalıştıkça primlerle emekli maaşına olumlu yansıma var. Zaten bu koşullarda çalışmak gerekeceğinden bu şekilde devam gittiği yere kadar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Böbrek taşıydı c5 düşsün kafana Yorum bağlantısı
Recommended Posts