Ersen şahin Salı 16:56 Paylaş Salı 16:56 Selamın aleyküm arkadaşlar geçenlerde eşimin merivasını bakıma götürdüm İçinden çıkan polen filtresi sanki hiç değişmemiş gibi doluydu fakat herhangi bir koku falan yoktu Şimdi ise klimayı açtığımda dehşet bi koku geliyor Normal kaloriferi açtığımda koku biraz daha az geliyor Bunu nasıl çözebilirim Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç Salı 16:58 Paylaş Salı 16:58 Karbonlu filtre alın. Benim de bakım sonrası koku oldu taktıkları filtreyi karbonlu ile değiştirdim geçti. Yorum bağlantısı
İsmail Çetinn 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Filtreyi ters takmış olma ihtimalleri de var. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Koku bombası dedikleri şey birkaç ay işe yarıyor, düşünebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Filtre tasını ve dış havalandırma bölgelerini kontrol edin. Eski filtre tıkalıydı ve mevcut kokuyu içeri almıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Koku yapan şey bakteridir. Filtre değişmekle pek alakası olmaz. Klima temizleyiciler işe yarar. Tabi ki polen filtresini yeniden değişin. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce havalar sıcak zaten , çekin güneşin altında 10dk içeriye sıcak vererek çalıştırın bakteriler ölsün Filtre ıslak mı bir kontrol edin. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Eski filtre tıkalı olduğundan muhtemelen içeri hava veremiyordu, şimdi kanallar açılınca koku ortaya çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Erhan Doruk yazdı: havalar sıcak zaten , çekin güneşin altında 10dk içeriye sıcak vererek çalıştırın bakteriler ölsün Filtre ıslak mı bir kontrol edin. sıcak hava evap’tan mı geliyor? Yorum bağlantısı
Ersen şahin 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Erhan Doruk yazdı: havalar sıcak zaten , çekin güneşin altında 10dk içeriye sıcak vererek çalıştırın bakteriler ölsün Filtre ıslak mı bir kontrol edin. Onu yaptım işe yaramadı Tansu Kalafatoğlu yazdı: sıcak hava evap’tan mı geliyor? Ne demek istediğinizi anlamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts