Tansu Kalafatoğlu Dün saat 13:08 Paylaş Dün saat 13:08 Fatih Keskin yazdı: sonra üst modelini almak zorun da kaldı 😁😁😁 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 13:26 Paylaş Dün saat 13:26 Bir Corolla Cross kullanıcısı olarak: 1- Uzun yol konforu gayet güzel. 2- İstanbul İzmir arası sabit 140-150 ile gittim, 6.2LT yaktı alet. 3- Şehir içi bu yaz döneminde 5LT ile geziyorum. Çok sıkışık trafikte yazın 5.5LT'yi, kışın 6.5LT'yi görüyorum. 1 ay ortalamasında kışın 5.8LT'yi geçtiğimi hatırlamıyorum. 4- Virajlara güzel giriyor. Ancak alet yüksek. Yüksek araç kabiliyetine göre ben tutunmasını sevdim. 5- Passion X Pack kullanıyorum. Güvenlik yardımcıları gayet güzel. Kör nokta, park giriş çıkış fren yardımcısı, otomatik kısa uzun far vs çok başarılı. Ayrıca ACC ve şerit takip yardımcısı neredeyse kusursuza yakın çalışıyor. Sorularınız varsa seve seve yanıtlayabilirim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 13:35 Paylaş Dün saat 13:35 Deniz Kom yazdı: Honda düşük MTV'si, daha sıkı yol tutuşu ile ön plana çıkarken, Toyotanın yol tutuşu kötü dedi.. Demekki söyleyenlerin bir bildiği var, denemiştir adamlar Sani Gerşon yazdı: 2- İstanbul İzmir arası sabit 140-150 ile gittim, 6.2LT yaktı alet. Desibel ölçümü istiyoruz hala.. Bir türlü gelmiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 14:20 Paylaş Dün saat 14:20 Mehmet Ozyurek yazdı: Desibel ölçümü istiyoruz hala.. Bir türlü gelmiyor.. Sözüm söz, uzun yola gidersem motor devrini paylaşacağım seninle. Desibel ölçemem, öyle bi imkanım yok maalesef. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 14:24 Paylaş Dün saat 14:24 Sani Gerşon yazdı: Sözüm söz, uzun yola gidersem motor devrini paylaşacağım seninle. Desibel ölçemem, öyle bi imkanım yok maalesef. Cep telefonunda yok mu desibel ölçme? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 14:38 Paylaş Dün saat 14:38 Sani Gerşon yazdı: Sözüm söz, uzun yola gidersem motor devrini paylaşacağım seninle. Desibel ölçemem, öyle bi imkanım yok maalesef. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Cep telefonunda yok mu desibel ölçme? Uygulamalar var.. istese ölçer. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 14:52 Paylaş Dün saat 14:52 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Cep telefonunda yok mu desibel ölçme? Mehmet Ozyurek yazdı: Uygulamalar var.. istese ölçer. Güvenmiyorum ki? Siz güveniyor musunuz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 16:38 Paylaş Dün saat 16:38 Sani Gerşon yazdı: Güvenmiyorum ki? Siz güveniyor musunuz? Elimizdeki imkan o.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 17:17 Paylaş Dün saat 17:17 Sani Gerşon yazdı: Güvenmiyorum ki? Siz güveniyor musunuz? aynı app ile ölçersin mesela 50 çıkar sonra atnı app ile vaşka marka ölçülür, rakam değil aradaki fark önemli, kompresyon basıncı ölçmek gibi Sani Gerşon yazdı: Sorularınız varsa seve seve yanıtlayabilirim. sıfırı kaç tl , onu bilelelim ona göre fikrimiz olsun, yoksa merso S te güzel araba mesela 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Elimizdeki imkan o.. Çağlar Bayur yazdı: aynı app ile ölçersin mesela 50 çıkar sonra atnı app ile vaşka marka ölçülür, rakam değil aradaki fark önemli, kompresyon basıncı ölçmek gibi Kompresyon testinde 4 farklı silindire bakıyorsun. Bu araçta 150km hızla giderken hangi farkı görmek istiyorsun, onu anlamadım? Çağlar Bayur yazdı: sıfırı kaç tl , onu bilelelim ona göre fikrimiz olsun, yoksa merso S te güzel araba mesela www.toyota.com.tr den güncel fiyatlara erişebiliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Desibel ölçümüne gerek yok aslında işin uzmanı ve kullanıcı yorumları yalıtımın zayıf olduğu konusunda hemfikir. subigarageistanbul’dan: https://www.instagram.com/p/DMxkboItr6F/?igsh=MWZmNjVrMjZ1bTVqOQ== 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Koray Demir yazdı: Desibel ölçümüne gerek yok aslında işin uzmanı ve kullanıcı yorumları yalıtımın zayıf olduğu konusunda hemfikir. subigarageistanbul’dan: https://www.instagram.com/p/DMxkboItr6F/?igsh=MWZmNjVrMjZ1bTVqOQ== Bu kadar değildir ya.. Sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 saat önce Paylaş 21 saat önce 110da konusmakta zorlanma kısmı baya zorlanmış. Bizim araç yanal rüzgarlara cok maruz kalsa da arac ıcınde oyle bir durum yok. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Koray Demir yazdı: Desibel ölçümüne gerek yok aslında işin uzmanı ve kullanıcı yorumları yalıtımın zayıf olduğu konusunda hemfikir. subigarageistanbul’dan: https://www.instagram.com/p/DMxkboItr6F/?igsh=MWZmNjVrMjZ1bTVqOQ== Bugün gördüm bunu. İnanılmaz abartmış. Ticaretini yapmak için bu kadar ok atmaya gerek yok. Çok iyi, çok düzgün iş yapıyor ama kendi aracımda anlatılanların hiç birini yaşamıyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Asfalt kötü. Yeni yapılmış asfaltta 120 ile giderken teker sesi neredeyse yok. Rüzgar sesi birazcık geliyor. Corolla veya cross dünyada ucuz model olarak satılan araçlar. Bunu bilerek almak lazım. Ben toyota’nın muadil sınıf başka marka araçlardan çok bi farkını görmedim. Mesela golf ile corolla’nın desibel ölçümlerinin benzer veya aynı olduğu videolar var. Aramaya üşenen için buraya da koyabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Sani Gerşon yazdı: güncel fiyatlara erişebiliyorsun. foruma gerek yok diosun edit: fiyata baktım da, satabiliyorrsa mucize yani 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Sani Gerşon yazdı: Güvenmiyorum ki? Siz güveniyor musunuz? Vallahi benim iPhone’da ve Apple watch’ta var. 90 dB gürültüye maruz kaldınız diyor mesela saç kurutma makinası kullanırken. Fena değil gibi. 2 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bir Corolla Cross kullanıcısı olarak: 1- Uzun yol konforu gayet güzel. 2- İstanbul İzmir arası sabit 140-150 ile gittim, 6.2LT yaktı alet. 3- Şehir içi bu yaz döneminde 5LT ile geziyorum. Çok sıkışık trafikte yazın 5.5LT'yi, kışın 6.5LT'yi görüyorum. 1 ay ortalamasında kışın 5.8LT'yi geçtiğimi hatırlamıyorum. 4- Virajlara güzel giriyor. Ancak alet yüksek. Yüksek araç kabiliyetine göre ben tutunmasını sevdim. 5- Passion X Pack kullanıyorum. Güvenlik yardımcıları gayet güzel. Kör nokta, park giriş çıkış fren yardımcısı, otomatik kısa uzun far vs çok başarılı. Ayrıca ACC ve şerit takip yardımcısı neredeyse kusursuza yakın çalışıyor. Sorularınız varsa seve seve yanıtlayabilirim. Öncelikle detaylı mesaj için çok teşekkür ederim Passsion X paket şu anda bütçemi aşıyor. Eldeki araçları satıp, araç sayısını teke indirdikten sonra kalacak parayla yapılacak planlarım var O yüzden her iki modelin de orta paketlerine bakıyorum. Orta pakette o özellikle Toyota'da yok. Hanım da tam güvenlik olmadan sürmem deyince beni zora sokuyor. Bak benim araba tamamen manuel güvenlik paketi diyorum, o yüzden senin arabanı kullanmıyorum diyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Bu kadar değildir ya.. Sanmıyorum. Arkadaş iş satabilmek için bayağı gömmüş arabayı. Benim sıfır izolasyonlu Honda City bile böyle etki yapmıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu kadar değildir ya.. Sanmıyorum. Egea Crossla telefonla konuşurken baya baya bağırıyorum arabanın içerisinde benzer bir şey olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben qashqaide seyir halinde iken araç telefonundan konuşup poliçe bile yapabiliyorum. Sadece cam falan açarsam, sen yolda mısın korna sesi geldi falan diyorlar. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben qashqaide seyir halinde iken araç telefonundan konuşup poliçe bile yapabiliyorum. Sadece cam falan açarsam, sen yolda mısın korna sesi geldi falan diyorlar. link yok ama şahidim buna, forum bu günler için var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts