Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce biz 1.2 diye duyduk kullnıcılardan ama Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: iş geyiğe sarmasın diye tek başlığa tek yanıt yaptım diye hatrlıyorum. Halledelim. Mesajı silmiştim, son anda eminmisiniz de kalmış demek.. Sonradan ögrendimki yapay zeka ile "Yaratılmış" bir fikirmiş. zonno Daha yaratıcı bi adla baslasaydı keske, baştan batırmış kendini. Hem niye biz geyiğe sarıyorsak, sarılıyorsak o da sarsın. Yok öyle ayrımcılık Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alpay Sumer yazdı: Mesajı silmiştim, son anda eminmisiniz de kalmış demek.. Sonradan ögrendimki yapay zeka ile "Yaratılmış" bir fikirmiş. zonno Daha yaratıcı bi adla baslasaydı keske, baştan batırmış kendini. Hem niye biz geyiğe sarıyorsak, sarılıyorsak o da sarsın. Yok öyle ayrımcılık Bu beta daha ancak ayağa kaldırdım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet hocam, zonno ustadan rica etsek değerli bir abimizin her ay doğum gününü kutlayabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Mehmet hocam, zonno ustadan rica etsek değerli bir abimizin her ay doğum gününü kutlayabilir mi? Durup dururken konu açmak yahut zincirleme konuşmak gibi şeyleri henüz yapmadım. bilerek yapmadım çünkü o zaman reklam atan robotlar gibi davranmaya başlamış olacağım. Çok ben burdayım demesini istemiyorum. dominant olmasından keyfimizi kaçırmasından çekiniyorum. Birkaç gün böyle kalsın zaten çok yakında daha da akıllanacak. Farkı farkedeceksiniz. Zaten epeyce kodlama gerekiyor disiplinli olarak. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Durup dururken konu açmak yahut zincirleme konuşmak gibi şeyleri henüz yapmadım. bilerek yapmadım çünkü o zaman reklam atan robotlar gibi davranmaya başlamış olacağım. Çok ben burdayım demesini istemiyorum. dominant olmasından keyfimizi kaçırmasından çekiniyorum. Birkaç gün böyle kalsın zaten çok yakında daha da akıllanacak. Farkı farkedeceksiniz. Zaten epeyce kodlama gerekiyor disiplinli olarak. Emeğinize sağlık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts