İçeriğe Yönlendir

Böbrek Taşı

Cem Işık

Recommended Posts

Servet Aydın
Çağrı Alaf yazdı:

Kendi de aynı dertten mızdarip

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Servet Aydın yazdı:

Kendi de aynı dertten mızdarip

O gülüşte yaşanmışlıklar var. Bilse cevabı verirdi. :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Böbrek taşı üreterek biyere varamazsınız.

ne oldu senin daş İlkay?

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ne oldu senin daş İlkay?

Selamı var :)

duruyor hala

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık
İlkay Başaran yazdı:

Selamı var :)

duruyor hala

“Ses vermeyen taraftar çektirsin gitsin” dediğimi ilet, gitsin lütfen

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Geçmiş olsun gençler,

Tarlada 10 dönüm arazi sürün eski gazlı ferguson ile, düşürme garantili.

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev

Ben de zamanında kum dökmüştüm o sancıyı iyi bilirim. Yazdıklarını okudukça kıvranarak evden hastaneye gittiğim anılar aklıma geldi. Çok geçmiş olsun abi.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Asker de bi  çocuğu revire götürmüştük çocuk silah bulsa kendini vuracaktı.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Cem Işık yazdı:

“Ses vermeyen taraftar çektirsin gitsin” dediğimi ilet, gitsin lütfen

Valla İlkay' ın taşı ses vermesin tekrar mümkünse. Sessizce gitsin .Yıktı geçti adamı 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
İnan Çınar yazdı:

Valla İlkay' ın taşı ses vermesin tekrar mümkünse. Sessizce gitsin .Yıktı geçti adamı 

2 mm'lik taş beni böyle yaptıysa İlkay'ın taşı düşünemiyorum,Allah yardımcısı olsun inşallah.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
Cem Işık yazdı:

Abi soda/ maden suyu zararlı mıdır, haftada 1-2 şişeden bahsediyorum. Mineral vs ekstra olduğundan emin olamadım

Abi yok içilebilir. Günde 1 şişeyi geçmediği sürece sorun olmaz. Özellikle bu yaz aylarında aşırı terleme ile olan mineral kaybı önemli. Özellikle evde limonla karıştırmak idrar asiditesini de artırır taş hastaları için iyi de olur. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
Fatih Keskin yazdı:

Asker de bi  çocuğu revire götürmüştük çocuk silah bulsa kendini vuracaktı.

Valla benim çömezimde vardı ta. Bir gün nöbette doktor odasının kapısı dövülüyor. açtım yerde resmen yerde kıvranıyordu. Abiii kurtar beni diye. Hala gözümün önünden gitmez. Allah kimseye vermesin. 

Ahmet Kiriş yazdı:

Geçmiş olsun gençler,

Tarlada 10 dönüm arazi sürün eski gazlı ferguson ile, düşürme garantili.

Valla bir amca hatırlıyorum taş düşürüyordu. Çiftçiyim dedi. Dedim traktöre bin. 5 gün sonra acilde karşılaştık hayırdır baba dedim. Amca binmiş traktöre vurmuş kendini dağa taşa. Hocam dedi benim Karaoğlan beni üstünden attığı gibi bir de üstümden geçti dedi. Acilde röntgen çekmişler ona baktım. Leğen kemiği ve kalça komple kırık ama taş aynı yerinde duruyordu. :) Güler misin ağlar mısın 

Şaka bir yana taş düşürme için vücudu sarsan hareketle gerçekten faydalı oluyor. Bol su bol hareket ve sıcak uygulama üçlüsü tavsiye olunur. 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Cem Dilmen yazdı:

Valla benim çömezimde vardı ta. Bir gün nöbette doktor odasının kapısı dövülüyor. açtım yerde resmen yerde kıvranıyordu. Abiii kurtar beni diye. Hala gözümün önünden gitmez. Allah kimseye vermesin. 

Valla bir amca hatırlıyorum taş düşürüyordu. Çiftçiyim dedi. Dedim traktöre bin. 5 gün sonra acilde karşılaştık hayırdır baba dedim. Amca binmiş traktöre vurmuş kendini dağa taşa. Hocam dedi benim Karaoğlan beni üstünden attığı gibi bir de üstümden geçti dedi. Acilde röntgen çekmişler ona baktım. Leğen kemiği ve kalça komple kırık ama taş aynı yerinde duruyordu. :) Güler misin ağlar mısın 

Şaka bir yana taş düşürme için vücudu sarsan hareketle gerçekten faydalı oluyor. Bol su bol hareket ve sıcak uygulama üçlüsü tavsiye olunur. 

o zaman ben anadolu yakasına geçip cem i dövüp geleyim cem allah yarattı demeyeceğim haberin olsun

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Haşmet Güngör
  • Yeni Oluştur...