Servet Aydın Cumartesi 10:39 Paylaş Cumartesi 10:39 Çağrı Alaf yazdı: Kendi de aynı dertten mızdarip 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Cumartesi 11:06 Paylaş Cumartesi 11:06 Servet Aydın yazdı: Kendi de aynı dertten mızdarip O gülüşte yaşanmışlıklar var. Bilse cevabı verirdi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 11:24 Paylaş Cumartesi 11:24 Böbrek taşı üreterek biyere varamazsınız. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cumartesi 15:39 Paylaş Cumartesi 15:39 İlkay Başaran yazdı: Böbrek taşı üreterek biyere varamazsınız. ne oldu senin daş İlkay? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 16:10 Paylaş Cumartesi 16:10 Ali Cihangiroğlu yazdı: ne oldu senin daş İlkay? Selamı var duruyor hala 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık Cumartesi 16:23 Yazar Paylaş Cumartesi 16:23 İlkay Başaran yazdı: Selamı var duruyor hala “Ses vermeyen taraftar çektirsin gitsin” dediğimi ilet, gitsin lütfen 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 07:14 Paylaş Dün saat 07:14 Geçmiş olsun gençler, Tarlada 10 dönüm arazi sürün eski gazlı ferguson ile, düşürme garantili. 2 2 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ben de zamanında kum dökmüştüm o sancıyı iyi bilirim. Yazdıklarını okudukça kıvranarak evden hastaneye gittiğim anılar aklıma geldi. Çok geçmiş olsun abi. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Asker de bi çocuğu revire götürmüştük çocuk silah bulsa kendini vuracaktı. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Cem Işık yazdı: “Ses vermeyen taraftar çektirsin gitsin” dediğimi ilet, gitsin lütfen Valla İlkay' ın taşı ses vermesin tekrar mümkünse. Sessizce gitsin .Yıktı geçti adamı 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce İnan Çınar yazdı: Valla İlkay' ın taşı ses vermesin tekrar mümkünse. Sessizce gitsin .Yıktı geçti adamı 2 mm'lik taş beni böyle yaptıysa İlkay'ın taşı düşünemiyorum,Allah yardımcısı olsun inşallah.. 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Cem Işık yazdı: Abi soda/ maden suyu zararlı mıdır, haftada 1-2 şişeden bahsediyorum. Mineral vs ekstra olduğundan emin olamadım Abi yok içilebilir. Günde 1 şişeyi geçmediği sürece sorun olmaz. Özellikle bu yaz aylarında aşırı terleme ile olan mineral kaybı önemli. Özellikle evde limonla karıştırmak idrar asiditesini de artırır taş hastaları için iyi de olur. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Fatih Keskin yazdı: Asker de bi çocuğu revire götürmüştük çocuk silah bulsa kendini vuracaktı. Valla benim çömezimde vardı ta. Bir gün nöbette doktor odasının kapısı dövülüyor. açtım yerde resmen yerde kıvranıyordu. Abiii kurtar beni diye. Hala gözümün önünden gitmez. Allah kimseye vermesin. Ahmet Kiriş yazdı: Geçmiş olsun gençler, Tarlada 10 dönüm arazi sürün eski gazlı ferguson ile, düşürme garantili. Valla bir amca hatırlıyorum taş düşürüyordu. Çiftçiyim dedi. Dedim traktöre bin. 5 gün sonra acilde karşılaştık hayırdır baba dedim. Amca binmiş traktöre vurmuş kendini dağa taşa. Hocam dedi benim Karaoğlan beni üstünden attığı gibi bir de üstümden geçti dedi. Acilde röntgen çekmişler ona baktım. Leğen kemiği ve kalça komple kırık ama taş aynı yerinde duruyordu. Güler misin ağlar mısın Şaka bir yana taş düşürme için vücudu sarsan hareketle gerçekten faydalı oluyor. Bol su bol hareket ve sıcak uygulama üçlüsü tavsiye olunur. 1 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Cem Dilmen yazdı: Valla benim çömezimde vardı ta. Bir gün nöbette doktor odasının kapısı dövülüyor. açtım yerde resmen yerde kıvranıyordu. Abiii kurtar beni diye. Hala gözümün önünden gitmez. Allah kimseye vermesin. Valla bir amca hatırlıyorum taş düşürüyordu. Çiftçiyim dedi. Dedim traktöre bin. 5 gün sonra acilde karşılaştık hayırdır baba dedim. Amca binmiş traktöre vurmuş kendini dağa taşa. Hocam dedi benim Karaoğlan beni üstünden attığı gibi bir de üstümden geçti dedi. Acilde röntgen çekmişler ona baktım. Leğen kemiği ve kalça komple kırık ama taş aynı yerinde duruyordu. Güler misin ağlar mısın Şaka bir yana taş düşürme için vücudu sarsan hareketle gerçekten faydalı oluyor. Bol su bol hareket ve sıcak uygulama üçlüsü tavsiye olunur. o zaman ben anadolu yakasına geçip cem i dövüp geleyim cem allah yarattı demeyeceğim haberin olsun 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: o zaman ben anadolu yakasına geçip cem i dövüp geleyim cem allah yarattı demeyeceğim haberin olsun Başkan kimden bahsettiğini biliyorsun dimi senin onu sarsma imkanın var mı sen vurunca geri düşme 1 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Geçmiş olsun Cem bey, geçen sene beni de bir Ağustos günü yumruk yemiş gibi kıvrandırdı. Ertesi gün elim böğrümde hastanede 3 serum yedim. Filmde sol böbrekte 5mm taşım varmış. 2 hafta Prostat ilacı, bol su, gilaburu suyu, zıplama/yürüyüşle birlikte ekşi sözlükte Rowatinex ilacını tavsiye etmişler onunla birlikte 2 hafta sonra kontrole gittiğimde filmde taş göremediler, ağrılarım da geçmişti. Artık hangisi iyi geldi hepsi birlikte mi düşürdü bilmiyorum. Düşürdüğümü de bilmiyorum ancak ağrılar geçince çok da üstünde durmadım ancak bu sene ara ara Cem Dilmen hocamın da dediği gibi yazın suyu unutup çok terlediğim günlerde sızlamalarım oluyor. Suyu unutmamak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: o zaman ben anadolu yakasına geçip cem i dövüp geleyim cem allah yarattı demeyeceğim haberin olsun Sana boynum kıldan ince başkanım, evire çevire dövebilirsin, gıkım çıkmaz.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Cem Işık yazdı: Sana boynum kıldan ince başkanım, evire çevire dövebilirsin, gıkım çıkmaz.. Sevket Altuğun restorancıya para verip dümenden dayak yiyeceksin dediği sahne aklıma geldi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Cem Işık yazdı: Sana boynum kıldan ince başkanım, evire çevire dövebilirsin, gıkım çıkmaz.. sende biliyon kimden zarar gelmeyeceğini şöyle kendi eksenin etrafında dönsen rüzgarından uçacak 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sende biliyon kimden zarar gelmeyeceğini şöyle kendi eksenin etrafında dönsen rüzgarından uçacak çok konuşma bi tampon darbesine bakar 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce @Cem Işıkçok geçmiş olsun abicim @İlkay Başaranacil şifalar olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Geçmiş olsun,muhtemelen ağrı kesici içiyorsunuzdur alkolsüz bira tavsiye ederim sık lavobaya çıkartır. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Uzun yazdı: Geçmiş olsun,muhtemelen ağrı kesici içiyorsunuzdur alkolsüz bira tavsiye ederim sık lavobaya çıkartır. Bence alkollüsü de olur ama Cem abi bilir 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Geçmiş olsun Cem yıllar önce bende yaşamıştım çok zor atlatmıştım bol bol su içmeye devam ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts