Evren Erakçora 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben Antalya yolunu kullandım ve marmarise uzun yoldan gitmeme rağmen ödediğim yakıt bedeli 1624 tl idi. bu adam hem kısa yoldan gidip para ödemiş en az 2600 tl. Üstüne 2000 tl şarj parası vermiş. Vay yavrum vay. https://x.com/borsacibaba/status/1970849581077254157?s=46 180le gidiyor adam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben Antalya yolunu kullandım ve marmarise uzun yoldan gitmeme rağmen ödediğim yakıt bedeli 1624 tl idi. bu adam hem kısa yoldan gidip para ödemiş en az 2600 tl. Üstüne 2000 tl şarj parası vermiş. Vay yavrum vay. https://x.com/borsacibaba/status/1970849581077254157?s=46 Çok hızlı gitmiş. 190 km de % 92 olan şarjı %25 e düşürdü.. ekranda görünüyor zaten 170-180 gitmiştir. Bu kadar basmaya normal. Ortalama 20 kw yakmış. 100-110 kullansa 12 kw yakardı. Senin gibi gitse, hem de pahalı olanlardan elektrik alsa 1000 lira yakardı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben Antalya yolunu kullandım ve marmarise uzun yoldan gitmeme rağmen ödediğim yakıt bedeli 1624 tl idi. bu adam hem kısa yoldan gidip para ödemiş en az 2600 tl. Üstüne 2000 tl şarj parası vermiş. Vay yavrum vay. https://x.com/borsacibaba/status/1970849581077254157?s=46 30 lt ile kaç km gidildi yani? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 30 lt ile kaç km gidildi yani? 29 küsür litre yakıtla 746 km yol gittim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: 29 küsür litre yakıtla 746 km yol gittim. hiç uyudun mu başkası kulnaırken? arada mazot almıştır veya 14 saat mi sürdü? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hiç uyudun mu başkası kulnaırken? arada mazot almıştır veya 14 saat mi sürdü? Tek şöfer benim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ahanda bana cevap hakkı gelmiş ya Ali Darbaz yazdı: Ya pompa erken attıysa Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benzzinli turbo candır.. büyük turbo dizel candır. kumsalda kamyon çekersin, sonra oto yolda tasarruf yapan tesla ezersin :P (yaş 18 mode on) şiir gibi oldu. angara işi. elektrikli arabası olan arkadaşlarmı gıcık ediyorum böyle konuşup, yoksa bizim vardığımız mola noktasına 25 dk sonra gelip birde şarj için sıra beklemek problem değil onlar için. nede olsa 1 saat 15 dk mola hep yapılan şeyler. hemde uzun yolda iki kez. hele gece olunca ankara girişi çok sıkıntı. o ne öyle tın tın kalan yüzde 15 pil bitmesin aman evde ucuz şeederiz diye. (yaş 18 mode off) şaka bir yana tasarruf yapacaksak o kadar güce ne gerek var. (yaş 45 on) 170-200 hp civarı, 400km wltp menzilli 4 çeker lazım. bu araba üreticilerinin işin mühendsiliğine yordukları kafa başka bir şey. gen Z işi herhalde. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok hızlı gitmiş. 190 km de % 92 olan şarjı %25 e düşürdü.. ekranda görünüyor zaten 170-180 gitmiştir. Bu kadar basmaya normal. Ortalama 20 kw yakmış. 100-110 kullansa 12 kw yakardı. Senin gibi gitse, hem de pahalı olanlardan elektrik alsa 1000 lira yakardı. elektriklinin bugünkü amacına uygun değil işte hızlı gitmek. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: elektriklinin bugünkü amacına uygun değil işte hızlı gitmek. bişe diyimmi sana 550 lik tesla sürdüm geçen. apollo roketiymiş karışma adamlara içinden ne çıkacak bunların belli değil 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gök yazdı: bişe diyimmi sana 550 lik tesla sürdüm geçen. apollo roketiymiş karışma adamlara içinden ne çıkacak bunların belli değil valla fark edermi şarj olmadıktan sonra. yoksa bende biliyorum müthiş güçlü olduklarını. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hiç uyudun mu başkası kulnaırken? arada mazot almıştır veya 14 saat mi sürdü? Gidilir. Aynı ortalama ile ben aslanım C5 ile 700 km yol yapmıştım. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: valla fark edermi şarj olmadıktan sonra. yoksa bende biliyorum müthiş güçlü olduklarını. hanımın amcasının tesla 100 bin km olmuş daha hiç arıza yapmamış. bakımda yok fren balatası bile bitmemiş daha hiç evden şarj imkanı varsa zaten 365 günün minimum 320 günü evde insan . 3 4 sefer uzun yoldada yarım saat takacan şarja işte . bayramdada anadolu otoyoluna girmiceksin benim kullandıktan sonra fikrim değişti 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts