Ferit Gür 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Dostlar selam, fotodaki manuel şanzıman 2005 1.4 benzinli fiestaya ait. Kırmızı kutuyla gösterdiğim yerden yağ sızıyor. Yakından baktım sıvı siyah silikon (veya conta tam emin değilim) çekilmiş. Orası baskı balata yeri değil volan dişlisi mi var orda. 8-9 ay kadar önce şanzıman prizdrek rulmanı değiştirmek için açılmıştı. Kapağın tekrar açılıp sıvı contasının yenilenmesi gerekiyor sanırım bilenlerden yorum alacaktım. 2.5 ay gibi bir sürede 1 litre civarı yağ eksiltmiş 5 saat önce tarihinde Ferit Gür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 saat önce Paylaş 5 saat önce o kısım dişli grubunun bulunduğu yerin kapağı. sızdırmazlığını düzgün yapamamışlar demek ki. 2 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Coşku Mert yazdı: o kısım dişli grubunun bulunduğu yerin kapağı. sızdırmazlığını düzgün yapamamışlar demek ki. Şanzımanı yaptırdığım yere götürdüm biz 1 ay garanti veriyoruz dediler (kartal oto sanayiide oldukça bilinem bir şanzımancı). Ben şunu sormak istiyorum. O kısım yeniden açılacak vs bunu usta mı yapar yoksa tekrardan şanzımancıya mı gidecek. Ve daha önemlisi şanzıman indirmeden araç üstünde yapma imkanı hiç yok mu 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ferit Gür yazdı: Şanzımanı yaptırdığım yere götürdüm biz 1 ay garanti veriyoruz dediler (kartal oto sanayiide oldukça bilinem bir şanzımancı). Ben şunu sormak istiyorum. O kısım yeniden açılacak vs bunu usta mı yapar yoksa tekrardan şanzımancıya mı gidecek. Ve daha önemlisi şanzıman indirmeden araç üstünde yapma imkanı hiç yok mu ustanin yapacagini sanmam, sanzimanciya paslar büyük ihtimalle. kapagi aralama sansi varsa civatalarini gevsetip aradan sivi conta surebilirler belki yoksa sanzimani indirir oyle yaparlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts