Murat Öngür 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Merhaba Şarjlı tırpan almak istiyorum. Baya revaçta ama hepsi bir birine benziyor ve Çin malı. İnternette sallıyorlar yok İtalyan yok alman vs vs ama hepsi Çin. Bilindik markalarda uçuyor maalesef. Bende benzinli einhell var ama arızalandı çok sık arıza çıkarıyor. Ve benzin almak için kırk dil dökmek zorunda kalıyoruz artık. Şarkılar mantıklı ama ne kadar iş görür soru işareti. Bildiğini 1 saat kadar çalışacak sorun çıkarmayacak ürün biliyorsaniz paylaşır mısınız Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Murat Öngür yazdı: Merhaba Şarjlı tırpan almak istiyorum. Baya revaçta ama hepsi bir birine benziyor ve Çin malı. İnternette sallıyorlar yok İtalyan yok alman vs vs ama hepsi Çin. Bilindik markalarda uçuyor maalesef. Bende benzinli einhell var ama arızalandı çok sık arıza çıkarıyor. Ve benzin almak için kırk dil dökmek zorunda kalıyoruz artık. Şarkılar mantıklı ama ne kadar iş görür soru işareti. Bildiğini 1 saat kadar çalışacak sorun çıkarmayacak ürün biliyorsaniz paylaşır mısınız sarjlı ve elektrikli vardı, işime pek yaramadı.. Cok cansızlardı bendekiler.. En son benzinliye gectik rahat ettik..Bahcede epey rahatız.. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Benim hoca geçenlerde 300m2 bahçesi için şarjlı bir tane aldı 13.000 liraya. Eğer fiyatı size uygun geliyorsa arayıp sorayım hangi modeli aldığını. Elle boşuna uğraşmışım, 10 dakikada hallettim bahçeyi dedi. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Deniz Kom yazdı: Benim hoca geçenlerde 300m2 bahçesi için şarjlı bir tane aldı 13.000 liraya. Eğer fiyatı size uygun geliyorsa arayıp sorayım hangi modeli aldığını. Elle boşuna uğraşmışım, 10 dakikada hallettim bahçeyi dedi. Benim elle olmaz , 1.5 dönüm arazi var ceviz bahçesi. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Deniz Kom yazdı: Benim hoca geçenlerde 300m2 bahçesi için şarjlı bir tane aldı 13.000 liraya. Eğer fiyatı size uygun geliyorsa arayıp sorayım hangi modeli aldığını. Elle boşuna uğraşmışım, 10 dakikada hallettim bahçeyi dedi. Marka model? Yorum bağlantısı
Deniz Kom 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mertol Kip yazdı: Marka model? Einhell AGILLO 36/255 BL Trendyoldan almış 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Teşekkürler PTT de daha ucuzmuş. Oradan sipariş verdim bakalım neler olacak. Einhell AGILLO 18/200 - Solo, Akülü Çalı Tırpa - PttAVM Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Babamda iki tane var. 6-7 dönüm yerin otunu kesiyor. Sık bozuluyor. Tamire para harcıyor. bilindik marka, garantisi olan bir ürünü almak en doğrusu olur 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ben kıytırık 300-400 m2 bahçeyi yılda 1-2 kez kesecem yaw. Her sene daha pahalıya kesiyorlar. Bu sene 1500 lira mı ne aldı. gerçi benim kullanımımla da pili biter kesin. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: Teşekkürler PTT de daha ucuzmuş. Oradan sipariş verdim bakalım neler olacak. Einhell AGILLO 18/200 - Solo, Akülü Çalı Tırpa - PttAVM O modelin motor gücü düşük. Benim size yazdığım 36V motorlu olan, buradaki 18V Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: Teşekkürler PTT de daha ucuzmuş. Oradan sipariş verdim bakalım neler olacak. Einhell AGILLO 18/200 - Solo, Akülü Çalı Tırpa - PttAVM Abi solo ürün bu bataryası ayrı satılıyor uyumlu einhell cihazlarla da kullanabiliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Babama sordum. En kalitelisi bile bozuluyor dedi. Çin malları 2 bozuluyorsa kalitelisi 1 bozuluyormuş bosch’un elektriklisi var. Fiş varsa ucuza geliyor ama şarjlı konusu sıkıntı. 6.0 ah ve 36v pil 14.000 lira ve yarım saat dayanıyor bu da bize pil teknolojisinin hala yerlerde olduğunu gösteriyor Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu da bize pil teknolojisinin hala yerlerde olduğunu gösteriyor Bende benzinli cim bicme makinesi var, toyota ile karsilastiralim mi? Sanzimani da yok hem Sermet Gündoğdu yazdı: Abi solo ürün bu bataryası ayrı satılıyor uyumlu einhell cihazlarla da kullanabiliyorsun. Hallederiz tanidik pilci var Deniz Kom yazdı: O modelin motor gücü düşük. Benim size yazdığım 36V motorlu olan, buradaki 18V Dönecek motoru olsun yeter yaw 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce biz önce benzinli çin malı aldık 2 sezonda 5-6 kere kullanımda dağıldı gitti. elektrikli macalister var. ipini sarma işkencesi dışında iyi çalışıyor. uzatma kablosu ile 700-800m2 yerde kullanıyorum. kullanırken tam maske , şapka , çizme , eldiven kullanmayı ihmal etmeyin. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 24 dakika önce Yazar Paylaş 24 dakika önce Erhan Doruk yazdı: biz önce benzinli çin malı aldık 2 sezonda 5-6 kere kullanımda dağıldı gitti. elektrikli macalister var. ipini sarma işkencesi dışında iyi çalışıyor. uzatma kablosu ile 700-800m2 yerde kullanıyorum. kullanırken tam maske , şapka , çizme , eldiven kullanmayı ihmal etmeyin. bende de einhell var benzinli ama baya dağıldı makarasının geçtiği yer sıyrıldı bağlantı vidalarından birisinin geçtiği yer koptu iran yapıştırıcısı ile yapıştırdım yine koptu ( motora bağlı döküm bağlantı ) bende şaşırdım artık ne yapsam diye . ben köy de çalışacağım için ya şarjlı olacak ya benzinli kablolu bana uymaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts