Murat Öngür 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Merhaba Şarjlı tırpan almak istiyorum. Baya revaçta ama hepsi bir birine benziyor ve Çin malı. İnternette sallıyorlar yok İtalyan yok alman vs vs ama hepsi Çin. Bilindik markalarda uçuyor maalesef. Bende benzinli einhell var ama arızalandı çok sık arıza çıkarıyor. Ve benzin almak için kırk dil dökmek zorunda kalıyoruz artık. Şarkılar mantıklı ama ne kadar iş görür soru işareti. Bildiğini 1 saat kadar çalışacak sorun çıkarmayacak ürün biliyorsaniz paylaşır mısınız Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Öngür yazdı: Merhaba Şarjlı tırpan almak istiyorum. Baya revaçta ama hepsi bir birine benziyor ve Çin malı. İnternette sallıyorlar yok İtalyan yok alman vs vs ama hepsi Çin. Bilindik markalarda uçuyor maalesef. Bende benzinli einhell var ama arızalandı çok sık arıza çıkarıyor. Ve benzin almak için kırk dil dökmek zorunda kalıyoruz artık. Şarkılar mantıklı ama ne kadar iş görür soru işareti. Bildiğini 1 saat kadar çalışacak sorun çıkarmayacak ürün biliyorsaniz paylaşır mısınız sarjlı ve elektrikli vardı, işime pek yaramadı.. Cok cansızlardı bendekiler.. En son benzinliye gectik rahat ettik..Bahcede epey rahatız.. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Benim hoca geçenlerde 300m2 bahçesi için şarjlı bir tane aldı 13.000 liraya. Eğer fiyatı size uygun geliyorsa arayıp sorayım hangi modeli aldığını. Elle boşuna uğraşmışım, 10 dakikada hallettim bahçeyi dedi. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce Deniz Kom yazdı: Benim hoca geçenlerde 300m2 bahçesi için şarjlı bir tane aldı 13.000 liraya. Eğer fiyatı size uygun geliyorsa arayıp sorayım hangi modeli aldığını. Elle boşuna uğraşmışım, 10 dakikada hallettim bahçeyi dedi. Benim elle olmaz , 1.5 dönüm arazi var ceviz bahçesi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts