İçeriğe Yönlendir

Microsoft hesaplarına bağlantı sorunu

Deniz Kom

Recommended Posts

Deniz Kom

Merhaba arkadaşlar, 

2 gündür Microsoft hesaplarıma ev ağımdan bağlanamıyorum. Şifre ya da başka bir problem kaynaklı değil. Aynı bilgisayarda VPN açınca bağlanabiliyorum. Aynı bilgisayarda mobil veri ile bağlanabiliyorum ancak ev internetimi kullanınca bağlanamıyorum. Turksat'ı aradım, BTK'ya sormamız lazım dediler. Haliyle evdeki çoğu bilgisayar ve konsol Microsoft temelli olduğu için de onları kullanamıyorum (lanet olsun içimdeki korsan uygulama karşıtına :( ). Hata kodunu aşağıda bıraktım, acaba bu durumla karşılaşıp çözüm bulan var mıdır?

Bu arada;

DNS temizliği yaptım,

IP temizliği yaptım,

Cookie temizliği yaptım. 

Please retry with a different device, use a VPN, or other authentication method to sign in. For more details, please see https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2317517

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Evdeki internetini untrusted tanımlamışlardır. Onların gatewayini beğenmiyor. Hizmet sağlayıcın çözecek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Turksat'ı aradım yine, sorununuzu BTK'ya iletiyoruz diyorlar. Sanırım yine iş bilmeyen teknik elemanlar revaçta.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Eşim turkcell ile instagram bağlantısını açamıyor. Hücresel + vpn ile açıyor. Wifi ile de açıyor. Ama turkcell ile yok. Her türlü sıfırlamayı yaptık ama Çözemedik

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Eşim turkcell ile instagram bağlantısını açamıyor. Hücresel + vpn ile açıyor. Wifi ile de açıyor. Ama turkcell ile yok. Her türlü sıfırlamayı yaptık ama Çözemedik

Şu anda saçma bir filtreleme var sanırım yine

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Microsoft authenticator (doğru mu yazdım bilemedim) kurun ve oradan aldığıniz şifre ile girmeyi aktif edin. Sorun çözülür. Benimkisi öyle çözüldü.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...