Deniz Kom 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Merhaba arkadaşlar, 2 gündür Microsoft hesaplarıma ev ağımdan bağlanamıyorum. Şifre ya da başka bir problem kaynaklı değil. Aynı bilgisayarda VPN açınca bağlanabiliyorum. Aynı bilgisayarda mobil veri ile bağlanabiliyorum ancak ev internetimi kullanınca bağlanamıyorum. Turksat'ı aradım, BTK'ya sormamız lazım dediler. Haliyle evdeki çoğu bilgisayar ve konsol Microsoft temelli olduğu için de onları kullanamıyorum (lanet olsun içimdeki korsan uygulama karşıtına ). Hata kodunu aşağıda bıraktım, acaba bu durumla karşılaşıp çözüm bulan var mıdır? Bu arada; DNS temizliği yaptım, IP temizliği yaptım, Cookie temizliği yaptım. Please retry with a different device, use a VPN, or other authentication method to sign in. For more details, please see https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2317517 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Evdeki internetini untrusted tanımlamışlardır. Onların gatewayini beğenmiyor. Hizmet sağlayıcın çözecek. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Turksat'ı aradım yine, sorununuzu BTK'ya iletiyoruz diyorlar. Sanırım yine iş bilmeyen teknik elemanlar revaçta. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Eşim turkcell ile instagram bağlantısını açamıyor. Hücresel + vpn ile açıyor. Wifi ile de açıyor. Ama turkcell ile yok. Her türlü sıfırlamayı yaptık ama Çözemedik 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eşim turkcell ile instagram bağlantısını açamıyor. Hücresel + vpn ile açıyor. Wifi ile de açıyor. Ama turkcell ile yok. Her türlü sıfırlamayı yaptık ama Çözemedik Şu anda saçma bir filtreleme var sanırım yine Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Microsoft authenticator (doğru mu yazdım bilemedim) kurun ve oradan aldığıniz şifre ile girmeyi aktif edin. Sorun çözülür. Benimkisi öyle çözüldü. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Deniz Kom yazdı: Şu anda saçma bir filtreleme var sanırım yine aradık. Bizdeki gnc paket. Bu paketlerde bazı linkler filtreleniyormuş instagramdan ürün linkine basıp hepsiburadayı açamıyor yani bende de turkcell var. Bende sorun olmuyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts