Mustafa Resül Kara 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhabalar, binada şöyle bir problem oldu. Bir anlaşmazlığa düştük. Kendim 7. Katta oturuyorum. Binamızda banyo tuvalet yapışık duvar şeklinde ve tam da o duvardan 4. Kattan başlayıp diğer katlara damlama şeklinde su sızıyor. Bugün fark ettik bu durumu ve vanayı kapattık. Usta çağırdık akşam gelecek ve bakacak. Ama büyük ihtimalle 4. Kattaki yer kırılacak ve ordaki boru yapılacak. Bu durumda masraf bana mı ait olur yoksa binaya mı? Bana aitse bunu konut sigortasından nasıl yaptırabilirim? Binaya aitse bunu örnek mahkeme kararı ile nasıl gösterebilirim? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kimin dairesinde su sızıntısı var. O yaptırır. Sigorta karşılar. Faturayı yollar ödemeyi alırsınız Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Adım adım gitmek gerekir bu durumda. 7. Katta oturuyorsunuz ve 4.kattan olduğu muhtemel hasarı ben mi öderim diye düşünüyorsunuz. Diğer katlara damlayarak sızıyorsa muhtemel aşağı yönlü bir hasardan söz ediyorsunuz. Masrafın bireysel olarak size ait olacağı düşüncesine kapılma nedeniniz nedir? Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Erdoğan Temur yazdı: Kimin dairesinde su sızıntısı var. O yaptırır. Sigorta karşılar. Faturayı yollar ödemeyi alırsınız Sızıntı benim dairede değil benim eve çıkan borudan dolayı iki kat aşağıda oturan kişinin dairesinde. Ahmet Kiriş yazdı: Adım adım gitmek gerekir bu durumda. 7. Katta oturuyorsunuz ve 4.kattan olduğu muhtemel hasarı ben mi öderim diye düşünüyorsunuz. Diğer katlara damlayarak sızıyorsa muhtemel aşağı yönlü bir hasardan söz ediyorsunuz. Masrafın bireysel olarak size ait olacağı düşüncesine kapılma nedeniniz nedir? Bana ait olduğunu ben değil diğerleri düşünüyor çünkü senin evine giden boru diyor. Sayaçtan sonrası daireye aitmiş. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Her dairenin ayri borusu varsa ve sizdiran sizin borunuzsa siz odersiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts