Mehmet Ozyurek Salı 10:19 Paylaş Salı 10:19 Mustafa Resül Kara yazdı: Teminat yeterli değilse sözleşmede olan tutarı mı öder sadece? Poliçede yazan kadar öder ve bu hasarlarda muafiyetler de vardır. ona da bakmak gerekir.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İnan Çınar yazdı: Şöyle düşünün. Saat mantığı şu. Saatten sonra bir patlak, kaçak var ve müdahale etmediniz. Boşa giden su da kullandığınız su gibi sizin sayacınızdan geçtiği için ödediginiz su parasına dahil olmuyor mu? Boş bir eviniz var ve Büyük bir kaçak var,1 yıl tamir edilmedi, ev boş olduğu için normal su kullanımı olmasa da saatten sonra kaçak olduğu için sizin sayacınızı çevirip o da size fatura edilmiyor mu? Abi senin eve giden tesisat benim evden geçiyor. Deldim yanlışlık ile. Sonra? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Murat Sahın yazdı: Abi senin eve giden tesisat benim evden geçiyor. Deldim yanlışlık ile. Sonra? 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Öncelikle şunu söyleyeyim eski evimde başıma benzer durumlar geldiği için konuda tecrübeliyim. Usta nokta atışı kaçağın olduğu yeri buluyor, kaçağa neden olan etkeni de tespit eder haliyle. Senin deldiğin ortaya çıkarsa ben de senden talep ederim. Benim kastettiğim şu sen 4. Katta deldin boruyu ve sızıntı şeklinde 1,2,3 Kattalardaki komşuların evi zarar gördü. Onların muhatabı benim. Boru bana ait olduğu için. Ben de ya sebep olanı bulup ona ödeteceğim yada kendim ödeyeceğim. Eski evimde mahallenin şebeke boruları (sokak tesisatı) yenilendi ve basınç eskiye göre Basınç artınca evin inşaatı sırasında kullanılan boruda dirsekten kaçırma yapmış ve tüm katlara ve benim daireye akmış. Şimdi bunda benim ihmalim yok. Delmedim yada fiziksel zarar vermedim. Sorumluluğum ortadan kalkar mı? Su arıtıcı filtresini değiştiren servis düzgün takmadı ve üstten aşağı tüm daireleri su bastı, alt kattakinin muhatabı arıtıcı servisi mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce @İnan Çınar ben evime çıkan su borusunun yerini değiştirebiliyor muyum 😊 su işini sevmiyorum. Kıl kadar ince 10 cm Sızıntı yüzünden 2 daireye zarar geldi. Komşular anlayışlı davrandı yaz günü de olunca şimdilik kurumaya bıraktık. Hafta sonuna kadar usta vs ayarlarsak gerisi çözülür gibi. Şimdi ben tutanak tutturup sigortaya göndereceğim. Sigorta da sizin gibi düşünürse bu sizin sorumluluğunuz derse zararı öder, yoksa diğer türlü çarşı karışır gibi 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts