Murat Ekinci Dün saat 12:11 Paylaş Dün saat 12:11 Merhaba, yarın Ankara'dan kısmet olursa araç alımı yapacağım Aşti civarından başlayarak işinin ehli Oto expertiz önerileri ve tavsiyelerinizi rica etsem . Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Dün saat 13:10 Paylaş Dün saat 13:10 Aştiye çok yakın hem yamanlar hemde pilot Garaj var ikisi de marka yerler. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 13:25 Paylaş Dün saat 13:25 Ankara İskitlerde Tarcanlar Oto ekspertiz veya Yamanlar Oto ekspertiz var ikisi de iyi firmalar. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Dün saat 14:04 Paylaş Dün saat 14:04 Gitmeden gezenadamla baktırsaydın keşke abi oraya gidip stres yaşamamış olurdun. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Oğuzkan ve Murat kardeşler bir önerisi olur. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 saat önce Paylaş 22 saat önce İskitlerde tarcanlar var. Aştiye yakın düz yol. 2 3 saat ayırın gitmeden de randevu almanızı öneririm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce ben olsam gitmeden, satıcının semtini öğrenir oradan başlardım alışverişe Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Aştiye yakın tarcanlar var ankamalli geçince Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce TSE belgesi var mı diye sorun muhtemelen vardır da TSE belgesi var ise yaptırdığıniz ekspertizi noterde ücretsiz bir şekilde alım satım esnasında işletebiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mustafa Şahin2 yazdı: Aştiye yakın tarcanlar var ankamalli geçince İşte İskitler oluyor orası 😊 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Koray Demir yazdı: İşte İskitler oluyor orası 😊 çabi duymasın bi anakara nın semtlerine takmıştı balgat ayranı filan diye dolaşıp duruyordu 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İskitler Tarcanlar der kenara çekilirim. Çabiden ödünç vesile ile yamanlar ile ilgili bir şey duydum, daha doğrusu dinledim. Bir daha kendileri ile ticaretim olmaz. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tarcanlar iskit şubesi tadilat nedeniyle kapalı geçen hafta aradım bende şaşmaz şubesine gittik gayet iyilerdi. Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: İskitler Tarcanlar der kenara çekilirim. Diğer işletmelere kıyasen iyi fiyat çekiyorlar ama işini hakkıyla yapan bir yer. Gidince şok olunmasın diye söylüyorum. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sahın yazdı: yamanlar ile ilgili bir şey duydum, daha doğrusu dinledim. bizde bilelim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts