Ahmet Çankaya 9 saat önce Paylaş 9 saat önce hayırlı olsun, kardeşi 3008 var bugünlerde bende, isteyene ücreti mukabilinde sahiplendireceğim 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Evet evet EA T8 şanzımanlı yağda lastik kayış çeviren modelin piyasası mafolduğunda bilinçli kullanıcı olarak bir tane satın alabilirim. Ben senin yerinde olsam riske girmezdim direk 8 mm yükseltme yapardım. Ne zaman kopacağı belli olmuyor. Zaten bu konuda servis geri çağırması var diye biliyorum. Ücretsiz değiştirdiklerini okumuştum. Senin arabayı aldığın kişi yetkili servis bakimini yapmadığı için bu servis geri çağırmadan faydalanmamış olabilir Olabilir bakalım takipte kalacağız. Serviste yaptırmamış doğrudur bakımları servisten ayrılma olan özel serviste yaptırılmış. Hayırlısı artık. Ahmet Çankaya yazdı: hayırlı olsun, kardeşi 3008 var bugünlerde bende, isteyene ücreti mukabilinde sahiplendireceğim Geçen haftalarda söyleseydiniz onuda düşünebilirdim ☺️ Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun masallah Teşekkürler abi☺️ Viofo a229 2 kameralı araç kamerası aldım, astra j yi alan arkadaş sökmeyelim sana yenisini alalım demişti kabul etmiştim. Bu kamerayı montaj yaptığımda sıkıntı olur mu acaba? Ayna altında kamera veya sensör var sanırım o yüzden tereddüt ettim. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Arif Hocam. Sağolasın senin st-line Kugadan vardı kafamı çok kurcalamıştı karar vermeden satıldı sonrasında bunlara bakmaya başladım aldık bakalım. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Arif Aykın yazdı: Olabilir bakalım takipte kalacağız. Serviste yaptırmamış doğrudur bakımları servisten ayrılma olan özel serviste yaptırılmış. Hayırlısı artık. Geçen haftalarda söyleseydiniz onuda düşünebilirdim ☺️ geçen hafta bmw ile takas yaptım bir tanıdığımın aracı... Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin tam görev aracıdır Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Arif Aykın yazdı: Teşekkürler abi☺️ Viofo a229 2 kameralı araç kamerası aldım, astra j yi alan arkadaş sökmeyelim sana yenisini alalım demişti kabul etmiştim. Bu kamerayı montaj yaptığımda sıkıntı olur mu acaba? Ayna altında kamera veya sensör var sanırım o yüzden tereddüt ettim. kamera sensör at gözlüğü gibi kapalıdır diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Yuuh yanıyorum su getirin. DV5 motorun Operasyonel çalışma sıcaklığı 110 derece. Motor yağı çalışma sıcaklığı 125 derece. Hyundai i10 lpg 90 derece ulaşınca içim cız ederdi. C3 motor yağı 105 derece olunca ayağımı gazdan çekiyordum. PSA emisyon diye kafayı yemiş 110 derece ne abi. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 110 derece ne abi. hiç taze koçanlı mısır haşladın mı? Ali Darbaz yazdı: Motor yağı çalışma sıcaklığı 125 derece. en dandik conta bile 200C ye dayanır. Yorum bağlantısı
Arif Aykın Şimdi Yazar Paylaş Şimdi Metin Akbal yazdı: kamera sensör at gözlüğü gibi kapalıdır diye tahmin ediyorum. İnceleyip hareket edeceğim abi bakamadım iş çıkışı Bartın’a gittim geldim Bartın-Karabük yolunu bilen bilir yola çakmadan 7.5 di ortalama yakıt şu an 7.1 oldu o yolda bu şekilde düşmesi iyi ☺️ Yorum bağlantısı
Recommended Posts