İçeriğe Yönlendir

C5 Aircross ☺️

Arif Aykın

Recommended Posts

Ali Darbaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sen sen ol, alınmış şeyi yorumlama :)

Adamın içine sinmiş almış.. Çok kurcalanmaz böyle şeyler.. 

Hayırlı olsun denir, güle güle kullan denir. Şöyle olsaydı böyle olsaydı denmez.. 

Bunların piyasası yüksekmiş. Saatli bomba olan yağlı kayışlı modeller bile 1 milyon 300 bin TL'den aşağı değil. İnsan biraz ucuz satar. 1.2 püretekler de yağ yakıyormuş. Bu modeli ilgin üzerlerinde bulunan eat8 şanzımanda. 8 ileri vitesli bir arabanın sürüş deneyimi nasıl olur diye merak ettim

Screenshot_2025-08-06-10-40-39-218_com.sahibinden.jpg

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Mışla mişle araba yorumlanmaz, kullanırsın deneyimlerini paylaşırsın. 40k dir yağ çubuğunu çekip 1 kere bile bakmadım :nea:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Selçuk Bakış yazdı:

Mışla mişle araba yorumlanmaz, kullanırsın deneyimlerini paylaşırsın. 40k dir yağ çubuğunu çekip 1 kere bile bakmadım :nea:

Yağ çubuğuna bakmana gerek yok, arabanın yağ seviye sensörü var. Yağ karterindeki çubuk şekliden sensör yağın sıcaklığını ve seviyesini ölçüyor. karterde 2,1 - 2,2  litreden az yağ kaldığında uyarı ışığı yanıyor.  2 litre yağın eksilmesi bakımdan bakıman anca olur. arabalar daha yeni . Tüketim şikayetleri yavaş yavaş artacaktır.  burda bahsettiğim yağ yakan motor EB2DT/EB2DTS (Turbo) olanlar. Çok fazla şikayet kaydı var. Atmosferiklerde sıkıntı yok. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Keşke o parayı mevduata koyup 6-7 ay işletseydin. Sana sıfır km elektrikli araba alırdık. Ne bileyim şimdi garantisi sıkıntılı 80.000’de araba için biraz yüksek geldi bana.

6-7 aylık süreçte neye binip işimi halledecektim peki 😂

Piyasasına bakmamışsın belli ki 1.2 değilde 1.5 ve 1.6 olanları bi incele hasarsız vs özelliklerde.

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Keşke o parayı mevduata koyup 6-7 ay işletseydin.

x  dozunu azalt, para kaybedersin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Arif Aykın yazdı:

6-7 aylık süreçte neye binip işimi halledecektim peki 😂

Piyasasına bakmamışsın belli ki 1.2 değilde 1.5 ve 1.6 olanları bi incele hasarsız vs özelliklerde.

Ep6 Turbo motorlu modellerin fiyatları düşük. Çok güzel zamanının ötesinde bir motor. Neredeyse Bmw f30 320i ED motorunun 2020 revizyonlu hali. 1.2 milyon yine çok para ama alınabilcek en ideal motorlardan biri bence. Bu motor zincirli ve Hybrid modeldede kullanılıyor. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-2020-citroen-c5-aircross-1.6-puretech-shine-cam-tavan-1249730906/detay

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

alınabilcek en ideal motorlardan biri bence

nasip olsun güle güle kullan 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Ep6 Turbo motorlu modellerin fiyatları düşük. Çok güzel zamanının ötesinde bir motor. Neredeyse Bmw f30 320i ED motorunun 2020 revizyonlu hali. 1.2 milyon yine çok para ama alınabilcek en ideal motorlardan biri bence. Bu motor zincirli ve Hybrid modeldede kullanılıyor. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-2020-citroen-c5-aircross-1.6-puretech-shine-cam-tavan-1249730906/detay

Attığın ilanı inceledin mi acaba? Alıp deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Belki bir sonraki bu yönde tercih ederim. 1 sene sonra üzerine 2-3 k koyup üstünü almayı bile düşünüyorum şahsen. 

Satarken sorun yaşayacağım aracı alacağıma düşük model daha konforsuz aynı paraya araç alırım kafam rahat eder. 

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Arif Aykın yazdı:

Attığın ilanı inceledin mi acaba? Sen ağır hasarlı araca binebilirsin veya değişenli araca ama ben binmeyi tercih etmiyorum  şahsen daha temiz ve düzgün arabalara bakmayı tercih ediyorum. Satarken sorun yaşayacağım aracı alacağıma düşük model daha konforsuz aynı paraya araç alırım kafam rahat eder. 

Hayır ben fiyat olarak değil, böyle bir motorda varmış demek istedim. 1.2 püretech yerine , prince motor ep6 çok daha dayanıklı bir motor.   Halis muhlis BMW motoru. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun kazasız cezasız kullanılsın 🧿.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

SW Astra alsaydın o paranın yarisina. Arabadan anlayan hiç Astra yi satar mı :)

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Metin Akbal yazdı:

SW Astra alsaydın o paranın yarisina. Arabadan anlayan hiç Astra yi satar mı :)

😂 düşünmedim değil 😂

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...