Arif Aykın 1 Eylül 2025 Yazar Paylaş 1 Eylül 2025 Mehmet Ozyurek yazdı: Kamera çok gerekli.. iyi olmuş güle güle kullanın. Sağolasın abi valla 1 aydır evde yatıyor ama takamamıştım kafam rahat değildi gerçekten. Kapının önünde çocuklar kapıyı ince çizmişler scooter yada bisikletle sanırım o akşam taktım hemen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2025 Paylaş 2 Eylül 2025 Arif Aykın yazdı: Sağolasın abi valla 1 aydır evde yatıyor ama takamamıştım kafam rahat değildi gerçekten. Kapının önünde çocuklar kapıyı ince çizmişler scooter yada bisikletle sanırım o akşam taktım hemen göz görmez ise gönül katlanır derler Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Eylül 2025 Yazar Paylaş 2 Eylül 2025 Çağlar Bayur yazdı: göz görmez ise gönül katlanır derler Mecburen öyle oluyor 🙂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2025 Paylaş 3 Eylül 2025 servis minibüsü takmıştı benim arabaya, kim olduğunu görmemiş olmam güzel aslında gerisini de kasko halletti alianz sağolsuın 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Ocak Yazar Paylaş 11 Ocak Yaklaşık 5 ayda 11bin km yol yaptık yol arkadaşımızla. Ortalama km 7.5 lt gibi görünsede uzun yolda hiç üzmedi maşallahı var hiç bir yerde sorun yaşatmadı. Bu gidişle hafif ticari bir araç alacaz km çok yaşamaya başladık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts