İçeriğe Yönlendir

Araç Önerisi

Berkay Baz

Recommended Posts

Berkay Baz

Arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Yaş 26 okul öncesi (anaokulu) öğretmeniyim. Urfa'da yaşıyorum. Kasım ayında 2007 model 1.5 dci symbol aldım 230.000 km deydi. Kendisi ilk aracım olur. Birkaç ay sonra 500-650 bin tl arasında, mevcut aracımı satıp 2.aracımı almayı planlıyorum. Şu sıralar Fiat punto 1.3 multijet, Fiat punto 1.4 Multiair, Symbol 1.5 dci 75 hp versiyon araçlarını araştırdım. Punto multiair ilgimi çekiyor ve araçla ilgili ne kadar ilan varsa sahibi ile konuştum fakat multiair filtreleri hakkında hiçbir bilgileri yok. Punto 1.3 multijet alıp kaliteli bir firmadan soft yazılım mı yaptırmak mantıklı yoksa symbol 1.5 dci 75 hp versiyona yönelmek mi mantıklı? Öneri, eleştiri ve değerlendirmelerinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Araç değiştirmekteki amacınız nedir satacağınız arabayla alacağınız arabalar arasında pek bi fark yok 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Berkay Baz
Ersen şahin yazdı:

Araç değiştirmekteki amacınız nedir satacağınız arabayla alacağınız arabalar arasında pek bi fark yok 

Araç değiştirme sebebim km si daha düşük ve belirttiğim fiyat aralığına göre görece daha konforlu bir araca geçmek. Şu anki aracımı az çok biliyorsunuzdur konfora dair sadece koltuklarının olması var :)  Önerilerinize açığım.

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

o fiyat araliginda cok temiz cam tavanli koltuk isitmali keyless go laguna 3 alirdim. motoru da yabanci degil ve 6 ileri vites

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   3 kullanıcı

• Halit Demir
    • Ramazan Turan
    • Mustafa Tüfekçi
  • Yeni Oluştur...