Berkay Baz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Yaş 26 okul öncesi (anaokulu) öğretmeniyim. Urfa'da yaşıyorum. Kasım ayında 2007 model 1.5 dci symbol aldım 230.000 km deydi. Kendisi ilk aracım olur. Birkaç ay sonra 500-650 bin tl arasında, mevcut aracımı satıp 2.aracımı almayı planlıyorum. Şu sıralar Fiat punto 1.3 multijet, Fiat punto 1.4 Multiair, Symbol 1.5 dci 75 hp versiyon araçlarını araştırdım. Punto multiair ilgimi çekiyor ve araçla ilgili ne kadar ilan varsa sahibi ile konuştum fakat multiair filtreleri hakkında hiçbir bilgileri yok. Punto 1.3 multijet alıp kaliteli bir firmadan soft yazılım mı yaptırmak mantıklı yoksa symbol 1.5 dci 75 hp versiyona yönelmek mi mantıklı? Öneri, eleştiri ve değerlendirmelerinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Araç değiştirmekteki amacınız nedir satacağınız arabayla alacağınız arabalar arasında pek bi fark yok 1 Yorum bağlantısı
Berkay Baz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ersen şahin yazdı: Araç değiştirmekteki amacınız nedir satacağınız arabayla alacağınız arabalar arasında pek bi fark yok Araç değiştirme sebebim km si daha düşük ve belirttiğim fiyat aralığına göre görece daha konforlu bir araca geçmek. Şu anki aracımı az çok biliyorsunuzdur konfora dair sadece koltuklarının olması var Önerilerinize açığım. Yorum bağlantısı
Çözüm Coşku Mert 8 saat önce Çözüm Paylaş 8 saat önce o fiyat araliginda cok temiz cam tavanli koltuk isitmali keyless go laguna 3 alirdim. motoru da yabanci degil ve 6 ileri vites 2 Yorum bağlantısı
Berkay Baz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Coşku Mert yazdı: o fiyat araliginda cok temiz cam tavanli koltuk isitmali keyless go laguna 3 alirdim. motoru da yabanci degil ve 6 ileri vites Yaşadığım yerde oldukça fazla laguna var. Laguna 1 ve Laguna 3 çok fazla. Burada manyak gibi seviyorlar. Laguna 3 1.5 dci düşünebilirim dediğiniz gibi. Sizce km si en fazla kaç olmalı? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Berkay Baz yazdı: Yaşadığım yerde oldukça fazla laguna var. Laguna 1 ve Laguna 3 çok fazla. Burada manyak gibi seviyorlar. Laguna 3 1.5 dci düşünebilirim dediğiniz gibi. Sizce km si en fazla kaç olmalı? ilanlarda urfa da satilan laguna 3 ben de cok goruyorum ama cogu hoşaf gibi olmus. 150 bin km civari full + full mumkunse beyaz veya gri renk fena olmaz. siyah olanlar genelde hor kullanilmis oluyo nedense 3 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berkay Baz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Coşku Mert yazdı: ilanlarda urfa da satilan laguna 3 ben de cok goruyorum ama cogu hoşaf gibi olmus. 150 bin km civari full + full mumkunse beyaz veya gri renk fena olmaz. siyah olanlar genelde hor kullanilmis oluyo nedense Aracı şehir dışından alırım. Urfa otomobil piyasası açısından güvenilmez şehirlerden biri. İlk aracım olan Symbol'ü de gidip Adana'dan almıştım ilk sahibinden. Laguna'yı alırsam satarken zarara uğrama ihtimalim çok mudur diye düşünüyorum. Symbol 1.5 dci ya da 0.9 tce 2013 civarı da mantıklı gibi geliyor. Sizler daha deneyimlisinizdir bu konuda. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Berkay Baz yazdı: Aracı şehir dışından alırım. Urfa otomobil piyasası açısından güvenilmez şehirlerden biri. İlk aracım olan Symbol'ü de gidip Adana'dan almıştım ilk sahibinden. Laguna'yı alırsam satarken zarara uğrama ihtimalim çok mudur diye düşünüyorum. Symbol 1.5 dci ya da 0.9 tce 2013 civarı da mantıklı gibi geliyor. Sizler daha deneyimlisinizdir bu konuda. bir sonraki adim dusunuluyorsa symbol gibi piyasada sevilen arac bakmak daha mantikli olur. bana bedava verseler kullanmam o ayri 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts