Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi ben pek çok kez Tsi araba kullandım. DSG konusunda tecrubem var. O yuzden CVT şanzımana bayılıyorum. buna 150 ps miydi dedim, rusça yazsaydık daha iyi valla onları anlıon hemen 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: buna 150 ps miydi dedim, rusça yazsaydık daha iyi valla onları anlıon hemen Abi yok jetta sanırım 125 beygirdi. dahada güçlü tsi kullanmadım. DSG deneyimim bana onun için para dökmemi sağlayacak kadar keyif vermedi. Aynısını Hybrid hyundai ionic içinde hissettim . Eat6 ile tertip edilmiş 1.5 hdi motorlu Rifter Allah var çok iyi hissetiriyordu. Ama hiç bir şey Nissan Qasqai ve Nissan Xtrailde 1.6 dizel motorlar tertip edilmiş CVT şanzıman kadar tatlı gelmedi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: bana onun için para dökmemi sağlayacak kadar keyif vermedi. A bmw keyfine değer diosun yani Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bmw keyfine değer diosun yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts