Cihat Küçükay 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhaba Sonunda araç arayışımı sonlandırdım. Benzinli, konforlu ve ihtiyaçlarımızı karşılayan aracı buldum. Aracı Çetaş Mahmutbey 2.elden aldım. 14.311 km'de ve hatasız bir araç, aslında başka araçlar bakarken tamamen şans eseri ilanı önüme gelen ve 20 dakika içinde görüp almaya karar verdiğim bir araç. Şimdilik fotoları yok, ilerleyen zamanda çekip koyacağım. 10 Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun. komşumda var çok memnun. tipi vs. güzel araç. güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Harika. 1.5 T' mi? Koltuk soğutma var mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tamer Topaç yazdı: Harika. 1.5 T' mi? Koltuk soğutma var mı? Evet 1.5 T-GDI motor. Elegance Plus donanım, Prestige pakette oluyor koltuk soğutma. Bizde sunroof ve klima kullanarak soğutuyoruz Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Valla güzel seçim. Benim de beğendiğim takip ettiğim bir araç. Çok sempatik geliyor bana tipi. Oldukça da geniş diye biliyorum. Aile aracı olarak ideal gibi. Hayırlı olsun. Kazasız günlerde binin inşallah. Tecrübe ve deneyimlerinizi bekliyoruz... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun gülerek kullanın İnşallah 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Güle güle kullanın. Malzeme kalitesi premium diye bahsediliyordu, sizin yorumlarınızı bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Cihat Küçükay yazdı: Evet 1.5 T-GDI motor. Elegance Plus donanım, Prestige pakette oluyor koltuk soğutma. Bizde sunroof ve klima kullanarak soğutuyoruz Detayları bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Japon ve Koreli araçlara karşı sebebini bilmediğim bir antipatim var nedense ama Kia Ceed ve Kia Sorento acayip ilgimi çekiyor ve beğeniyorum. Çevremde kullanan arkadaşlarımda var ve onlarda çok övüyorlar bu nedenle güzel seçim diyelim kazasız belasız güzel günlerde kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Hayırlı olsun İlerde düşünebileceğim bir araç 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts