Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 1 milyon bütçe ile (Google'dan gelenler için; Ağustos 2025, Euro kuru 47.40 iken) 350-400 km menzil sunan. B veya C kasa elektrikli ne alınabilir. Ne alınmalıdır. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 1-1.5 aydır araştırıyorum. 1.2 civarı minimum gibi görünüyor. Bu arada 1.3 civarı max bütçe ile bakıyorum konuya kaynak yapalım. Gözüm e-c4te 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 1 milyon bütçe ile (Google'dan gelenler için; Ağustos 2025, Euro kuru 47.40 iken) 350-400 km menzil sunan. B veya C kasa elektrikli ne alınabilir. Ne alınmalıdır. O bütçeye yakın MG4 önerebilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Aha Audi gidiyor. Yok ya, bir arkadaş soruyor.. Audi kızımın satmaz o Ben hibrit al. yollarda istasyonlarda rezil olma diyorum. dinlemiyor beni.. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben hibrit al. yollarda istasyonlarda rezil olma diyorum. dinlemiyor beni.. Allah bilir Toyota önermişsindir. Göğüsteki çakma dikişleri de söyledin mi? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Allah bilir Toyota önermişsindir. Göğüsteki çakma dikişleri de söyledin mi? Corollada dikiş yok ya.. Corolla önerdim.. Ama yere çok yakın dedi. köyde altını vururum dedi.. alternatif sordu.. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ümit Türk yazdı: Avenger. 1.5 altına yok geçen ay arkadaş mersinden 1.380 e en ucuz ilanlardan bir tanesini aldı sonra ötv zammı oldu Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Opel / Corsa-e / GS / 8500 Km'de Opel Corsa-e Full 100 Kw Full Paket sahibinden.comda - 1263531548 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Corollada dikiş yok ya.. Corolla önerdim.. Ama yere çok yakın dedi. köyde altını vururum dedi.. alternatif sordu.. Yani o zaman SUV formunda bakılacak. Sıfır zaten imkansız da. İkinci el de bu rakama çok zor. Sahibinden'de sadece Dacia Spring çıkıyor ki, bayağı küçük alet. https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-dacia-spring-extreme/elektrikli?price_max=1000000 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: Yani o zaman SUV formunda bakılacak. Sıfır zaten imkansız da. İkinci el de bu rakama çok zor. Sahibinden'de sadece Dacia Spring çıkıyor ki, bayağı küçük alet. https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-dacia-spring-extreme/elektrikli?price_max=1000000 O arabayı gavurda gördüm, menzil çok kısa ya. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 1300 e mı ne sıfır Hyundai inster aldı arkadaş Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Gülmez yazdı: 1.5 altına yok geçen ay arkadaş mersinden 1.380 e en ucuz ilanlardan bir tanesini aldı sonra ötv zammı oldu Emmi sigorta havundan ekler 🤣 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 1 milyona zoe olur ancak 150 bin sonrası motorda rulman arızası kaynaklı yükske maliyet çıkıyor Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Buna yakın bütçe ile MG4 kovalanabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts