Mehmet Ozyurek Dün saat 11:51 Paylaş Dün saat 11:51 1 milyon bütçe ile (Google'dan gelenler için; Ağustos 2025, Euro kuru 47.40 iken) 350-400 km menzil sunan. B veya C kasa elektrikli ne alınabilir. Ne alınmalıdır. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 12:10 Paylaş Dün saat 12:10 1-1.5 aydır araştırıyorum. 1.2 civarı minimum gibi görünüyor. Bu arada 1.3 civarı max bütçe ile bakıyorum konuya kaynak yapalım. Gözüm e-c4te 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Dün saat 12:17 Paylaş Dün saat 12:17 Mehmet Ozyurek yazdı: 1 milyon bütçe ile (Google'dan gelenler için; Ağustos 2025, Euro kuru 47.40 iken) 350-400 km menzil sunan. B veya C kasa elektrikli ne alınabilir. Ne alınmalıdır. O bütçeye yakın MG4 önerebilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:19 Yazar Paylaş Dün saat 12:19 Sani Gerşon yazdı: Aha Audi gidiyor. Yok ya, bir arkadaş soruyor.. Audi kızımın satmaz o Ben hibrit al. yollarda istasyonlarda rezil olma diyorum. dinlemiyor beni.. 2 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 12:22 Paylaş Dün saat 12:22 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben hibrit al. yollarda istasyonlarda rezil olma diyorum. dinlemiyor beni.. Allah bilir Toyota önermişsindir. Göğüsteki çakma dikişleri de söyledin mi? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:28 Yazar Paylaş Dün saat 12:28 Sani Gerşon yazdı: Allah bilir Toyota önermişsindir. Göğüsteki çakma dikişleri de söyledin mi? Corollada dikiş yok ya.. Corolla önerdim.. Ama yere çok yakın dedi. köyde altını vururum dedi.. alternatif sordu.. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 12:48 Paylaş Dün saat 12:48 Ümit Türk yazdı: Avenger. 1.5 altına yok geçen ay arkadaş mersinden 1.380 e en ucuz ilanlardan bir tanesini aldı sonra ötv zammı oldu Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 12:59 Paylaş Dün saat 12:59 Opel / Corsa-e / GS / 8500 Km'de Opel Corsa-e Full 100 Kw Full Paket sahibinden.comda - 1263531548 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 13:06 Paylaş Dün saat 13:06 Mehmet Ozyurek yazdı: Corollada dikiş yok ya.. Corolla önerdim.. Ama yere çok yakın dedi. köyde altını vururum dedi.. alternatif sordu.. Yani o zaman SUV formunda bakılacak. Sıfır zaten imkansız da. İkinci el de bu rakama çok zor. Sahibinden'de sadece Dacia Spring çıkıyor ki, bayağı küçük alet. https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-dacia-spring-extreme/elektrikli?price_max=1000000 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Dün saat 13:16 Paylaş Dün saat 13:16 Sani Gerşon yazdı: Yani o zaman SUV formunda bakılacak. Sıfır zaten imkansız da. İkinci el de bu rakama çok zor. Sahibinden'de sadece Dacia Spring çıkıyor ki, bayağı küçük alet. https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-dacia-spring-extreme/elektrikli?price_max=1000000 O arabayı gavurda gördüm, menzil çok kısa ya. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 13:20 Paylaş Dün saat 13:20 1300 e mı ne sıfır Hyundai inster aldı arkadaş 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 13:22 Paylaş Dün saat 13:22 Ali Gülmez yazdı: 1.5 altına yok geçen ay arkadaş mersinden 1.380 e en ucuz ilanlardan bir tanesini aldı sonra ötv zammı oldu Emmi sigorta havundan ekler 🤣 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 13:34 Paylaş Dün saat 13:34 1 milyona zoe olur ancak 150 bin sonrası motorda rulman arızası kaynaklı yükske maliyet çıkıyor Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz Dün saat 15:06 Paylaş Dün saat 15:06 Buna yakın bütçe ile MG4 kovalanabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Sani Gerşon yazdı: Yani o zaman SUV formunda bakılacak. Sıfır zaten imkansız da. İkinci el de bu rakama çok zor. Sahibinden'de sadece Dacia Spring çıkıyor ki, bayağı küçük alet. https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-dacia-spring-extreme/elektrikli?price_max=1000000 bunu tesadüfen sokakta gördüm bugün.. motoru çok sesli çalışıyor. toyota gibi değil. Mertol Kip yazdı: Opel / Corsa-e / GS / 8500 Km'de Opel Corsa-e Full 100 Kw Full Paket sahibinden.comda - 1263531548 Güzelmiş bunlar.. 350 km menzil diyor.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce corolla hibrit, normal corolla’dan biraz daha yüksek Köyde çok kötü kırık beton yoldan vurmadan çıkıyorum 1.2 milyona sıfır psa bünyesinde EV’ler olması lazım Yorum bağlantısı
Mertol Kip 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: corolla hibrit, normal corolla’dan biraz daha yüksek Kşşt kşşşt. Elektrikli demiş hade bakeem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Reno alsın Neyini. 5 küçükmüş. Ali öyle dedi. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 saat önce Paylaş 17 saat önce illa Elektrikli olacaksa clio öneriyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Alpay Sumer yazdı: illa Elektrikli olacaksa clio öneriyorum. Var mı onda elektrik. Mehmet Göktürk yazdı: A3 alsın Vites kolu olmasın diyor Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Var mı onda elektrik. Abi yazılanlara baksana hicbirinde elektrik yokki 😂 Allahtan elektrikli demissin dizel yazan var Mehmet Ozyurek yazdı: Corollada dikiş yok ya.. Corolla önerdim.. Ama yere çok yakın dedi. köyde altını vururum dedi.. alternatif sordu.. Corollada dikis var emmi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts