Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Alpay Sumer yazdı: Corollada dikis var emmi. Görünümlü baskı mı. Dikiş mi. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Görünümlü baskı mı. Dikiş mi. doğan görünümlü sahin 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce @Mehmet Ozyurek abi verigler değişmiş bunuda aklında olsun. Araba için bir kaça fazla police yapman gerekecek. https://x.com/sekizsilindir/status/1954164290824339682 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 1 milyona alınabilecek model çok az, bir çoğu vukuatlı araç.. Şahsi fikrim risk almaya değecek araçlar değil. O bütçe ile İçten yanmalı çok daha mantıklı görünüyor, İlle elektrikli isteniyor ise bütçeyi min %30-40 artırarak elektrikli bakmakta yarar var. Ya da 1-2 sene bekleyip daha mantıklı elektrikli 2. el araçların o fiyatlara inmesi lazım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Buna yakın bütçe ile MG4 kovalanabilir. Benimde ara sıra kafamı karıştırmiyor değil. T-cross un yerine. Üzerine az birşey ekleyip cok güzel mg4 seçenekleri var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mg4 olmaz. Tavan aydınlatması olmayan araçmı kaldı dünyada ki koymamış. İç kabin kalitesiz. Arka çirkin çok çirkin. Emmi'ye hitap edicek araç corolla cross hibrit veya 130kw zoe. Bütçeye uygun araçlar. Alternatif olarak zorlanıp byd seçimi olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: BYD dolphin al emmi. Çinliye sıcak bakamıyorum, kimseye öneremem. Abdussamed Acar yazdı: 1 milyona alınabilecek model çok az, bir çoğu vukuatlı araç.. Şahsi fikrim risk almaya değecek araçlar değil. O bütçe ile İçten yanmalı çok daha mantıklı görünüyor, İlle elektrikli isteniyor ise bütçeyi min %30-40 artırarak elektrikli bakmakta yarar var. Ya da 1-2 sene bekleyip daha mantıklı elektrikli 2. el araçların o fiyatlara inmesi lazım. 2. el. 900-1100 bandında Zoe ve corsalar çıkıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce C3 diğer seçim olur ancak zoe hariç hepsi yeni araçlar. Bir kaç yılda ne yapar belli değil iyi de olsalar ancak pilli araçta tesla ve reno rüştünü ispat eden iki marka Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Emmi'ye hitap edicek araç corolla cross hibrit Hani şu dikiş görünümlü baskılı torpidosu olan mı.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnsan kınadığı ile imtihan olmadan ölmez bıyıklı 🍆 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: C3 diğer seçim olur ancak zoe hariç hepsi yeni araçlar. Bir kaç yılda ne yapar belli değil iyi de olsalar ancak pilli araçta tesla ve reno rüştünü ispat eden iki marka Zoe çok dar görünüyor.. @Fatih Keskin Sen zoe kullanırken arka koltuğa @Çağlar Bayur oturamaz da, ben oturabilir miyim.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hani şu dikiş görünümlü baskılı torpidosu olan mı.. Servet Aydın yazdı: İnsan kınadığı ile imtihan olmadan ölmez bıyıklı 🍆 5LT tüketim klima açıkken. Bir gün herkes hibrit alacak. Hatta bence @Ali Cihangiroğlu bile Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Sani Gerşon yazdı: 5LT tüketim klima açıkken. Bir gün herkes hibrit alacak. Yani hibrit toyota mı al diyorsun.. Yok Yağ çubuğu olmayan bir şey daha mantıklı geliyor. En az 1000-1500 parça eksik olacak arabada. Bir çok sensör eksik olacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Zoe çok dar görünüyor.. @Fatih Keskin Sen zoe kullanırken arka koltuğa @Çağlar Bayur oturamaz da, ben oturabilir miyim.. yoo gayet oturdum ki zoe yi tek geçerim, gerçek bir pilli arabanın nasıl olmasına güzel örnektir, ibizaya taşınsam tek alacağım arabadır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 dakika önce Yazar Paylaş 4 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: yoo gayet oturdum ki zoe yi tek geçerim, @Fatih Keskin model yıllarına göre batarya ve donanım değişiyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts