Mehmet Ozyurek Dün saat 10:29 Yazar Paylaş Dün saat 10:29 Alpay Sumer yazdı: Corollada dikis var emmi. Görünümlü baskı mı. Dikiş mi. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 10:48 Paylaş Dün saat 10:48 Mehmet Ozyurek yazdı: Görünümlü baskı mı. Dikiş mi. doğan görünümlü sahin 😂 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 12:59 Paylaş Dün saat 12:59 Zonda jazz ehev, al diyim bari Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:03 Paylaş Dün saat 13:03 @Mehmet Ozyurek abi verigler değişmiş bunuda aklında olsun. Araba için bir kaça fazla police yapman gerekecek. https://x.com/sekizsilindir/status/1954164290824339682 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Dün saat 15:18 Paylaş Dün saat 15:18 1 milyona alınabilecek model çok az, bir çoğu vukuatlı araç.. Şahsi fikrim risk almaya değecek araçlar değil. O bütçe ile İçten yanmalı çok daha mantıklı görünüyor, İlle elektrikli isteniyor ise bütçeyi min %30-40 artırarak elektrikli bakmakta yarar var. Ya da 1-2 sene bekleyip daha mantıklı elektrikli 2. el araçların o fiyatlara inmesi lazım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 16:35 Paylaş Dün saat 16:35 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Buna yakın bütçe ile MG4 kovalanabilir. Benimde ara sıra kafamı karıştırmiyor değil. T-cross un yerine. Üzerine az birşey ekleyip cok güzel mg4 seçenekleri var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mg4 olmaz. Tavan aydınlatması olmayan araçmı kaldı dünyada ki koymamış. İç kabin kalitesiz. Arka çirkin çok çirkin. Emmi'ye hitap edicek araç corolla cross hibrit veya 130kw zoe. Bütçeye uygun araçlar. Alternatif olarak zorlanıp byd seçimi olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: BYD dolphin al emmi. Çinliye sıcak bakamıyorum, kimseye öneremem. Abdussamed Acar yazdı: 1 milyona alınabilecek model çok az, bir çoğu vukuatlı araç.. Şahsi fikrim risk almaya değecek araçlar değil. O bütçe ile İçten yanmalı çok daha mantıklı görünüyor, İlle elektrikli isteniyor ise bütçeyi min %30-40 artırarak elektrikli bakmakta yarar var. Ya da 1-2 sene bekleyip daha mantıklı elektrikli 2. el araçların o fiyatlara inmesi lazım. 2. el. 900-1100 bandında Zoe ve corsalar çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce C3 diğer seçim olur ancak zoe hariç hepsi yeni araçlar. Bir kaç yılda ne yapar belli değil iyi de olsalar ancak pilli araçta tesla ve reno rüştünü ispat eden iki marka Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: Emmi'ye hitap edicek araç corolla cross hibrit Hani şu dikiş görünümlü baskılı torpidosu olan mı.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce İnsan kınadığı ile imtihan olmadan ölmez bıyıklı 🍆 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: C3 diğer seçim olur ancak zoe hariç hepsi yeni araçlar. Bir kaç yılda ne yapar belli değil iyi de olsalar ancak pilli araçta tesla ve reno rüştünü ispat eden iki marka Zoe çok dar görünüyor.. @Fatih Keskin Sen zoe kullanırken arka koltuğa @Çağlar Bayur oturamaz da, ben oturabilir miyim.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hani şu dikiş görünümlü baskılı torpidosu olan mı.. Servet Aydın yazdı: İnsan kınadığı ile imtihan olmadan ölmez bıyıklı 🍆 5LT tüketim klima açıkken. Bir gün herkes hibrit alacak. Hatta bence @Ali Cihangiroğlu bile Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Sani Gerşon yazdı: 5LT tüketim klima açıkken. Bir gün herkes hibrit alacak. Yani hibrit toyota mı al diyorsun.. Yok Yağ çubuğu olmayan bir şey daha mantıklı geliyor. En az 1000-1500 parça eksik olacak arabada. Bir çok sensör eksik olacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Zoe çok dar görünüyor.. @Fatih Keskin Sen zoe kullanırken arka koltuğa @Çağlar Bayur oturamaz da, ben oturabilir miyim.. yoo gayet oturdum ki zoe yi tek geçerim, gerçek bir pilli arabanın nasıl olmasına güzel örnektir, ibizaya taşınsam tek alacağım arabadır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yoo gayet oturdum ki zoe yi tek geçerim, @Fatih Keskin model yıllarına göre batarya ve donanım değişiyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Elektrikse Tesla, yoksa hiç biri Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Elektrikse Tesla, yoksa hiç biri 1 milyona varsa neden olamsın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: @Fatih Keskin model yıllarına göre batarya ve donanım değişiyor mu? değişiyor pil kapasitesi, makyajlı kasa bakacan veya toros Mertol Kip yazdı: Bu kime alinacak? eczaneye giren egen gibi düşün , bıyıklı bir nevşehirli mesela, bi arkadaşa diye başlarlar ya 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: eczaneye giren egen gibi düşün , bıyıklı bir nevşehirli mesela, bi arkadaşa diye başlarlar ya Mehmet kendine alacaksan elektrikli alma. Icten yanmali reno 1.3 tce motorlu clio al. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mertol Kip yazdı: Mehmet kendine alacaksan elektrikli alma. Icten yanmali reno 1.3 tce motorlu clio al. gebze virüsü sarmış bedeniş , nafile uğraşma Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Zoe çok dar görünüyor.. @Fatih Keskin Sen zoe kullanırken arka koltuğa @Çağlar Bayur oturamaz da, ben oturabilir miyim.. audi'den geniş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts