Sani Gerşon 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yani hibrit toyota mı al diyorsun.. Yok Yağ çubuğu olmayan bir şey daha mantıklı geliyor. En az 1000-1500 parça eksik olacak arabada. Bir çok sensör eksik olacak. Öyle bi tane PUG biliyorum? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sani Gerşon yazdı: Öyle bi tane PUG biliyorum? Onunkini kısa değil miydi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Bu kime alinacak? Arda kullanacak genelde. (yaş 19) Günlük 40-50 km yol yapacak.. Not : Evden şarj imkanı yok Evin ikinci arabası olacak Servet Aydın yazdı: audi'den geniş Ama çirkin.. Corsa bundan çok yakışıklı.. Zoe menzil 40-50 km uzun. bagaj 70 litre litre falan büyük.. Corsa yakışıklı, cam tavan var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Mehmet kendine alacaksan elektrikli alma. Icten yanmali reno 1.3 tce motorlu clio al. Baktım.. 6-7 litre benzin yakar bu.. İşime gelmez.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arda kullanacak genelde. (yaş 19) Günlük 40-50 km yol yapacak.. Not : Evden şarj imkanı yok Evin ikinci arabası olacak Ama çirkin.. Corsa bundan çok yakışıklı.. Zoe menzil 40-50 km uzun. bagaj 70 litre litre falan büyük.. Corsa yakışıklı, cam tavan var. Canlı gör beğenmeyeceksin. Arda kaza yapar diyeyim. Bence vazgeç Sani Gerşon yazdı: Öyle bi tane PUG biliyorum? Kaşınma! Mehmet Yeter yazdı: Onunkini kısa değil miydi? Kaşınma! 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Baktım.. 6-7 litre benzin yakar bu.. İşime gelmez.. Zoe yakışıklı bir Ceryanlı, oturma pozisyonu yüksek değişik bir makine bir bakın 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Mg4 olmaz. Tavan aydınlatması olmayan araçmı kaldı dünyada ki koymamış. İç kabin kalitesiz. Arka çirkin çok çirkin. Alın yavrum alın. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts