Sani Gerşon 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yani hibrit toyota mı al diyorsun.. Yok Yağ çubuğu olmayan bir şey daha mantıklı geliyor. En az 1000-1500 parça eksik olacak arabada. Bir çok sensör eksik olacak. Öyle bi tane PUG biliyorum? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Sani Gerşon yazdı: Öyle bi tane PUG biliyorum? Onunkini kısa değil miydi? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Mertol Kip yazdı: Bu kime alinacak? Arda kullanacak genelde. (yaş 19) Günlük 40-50 km yol yapacak.. Not : Evden şarj imkanı yok Evin ikinci arabası olacak Servet Aydın yazdı: audi'den geniş Ama çirkin.. Corsa bundan çok yakışıklı.. Zoe menzil 40-50 km uzun. bagaj 70 litre litre falan büyük.. Corsa yakışıklı, cam tavan var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Mertol Kip yazdı: Mehmet kendine alacaksan elektrikli alma. Icten yanmali reno 1.3 tce motorlu clio al. Baktım.. 6-7 litre benzin yakar bu.. İşime gelmez.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arda kullanacak genelde. (yaş 19) Günlük 40-50 km yol yapacak.. Not : Evden şarj imkanı yok Evin ikinci arabası olacak Ama çirkin.. Corsa bundan çok yakışıklı.. Zoe menzil 40-50 km uzun. bagaj 70 litre litre falan büyük.. Corsa yakışıklı, cam tavan var. Canlı gör beğenmeyeceksin. Arda kaza yapar diyeyim. Bence vazgeç Sani Gerşon yazdı: Öyle bi tane PUG biliyorum? Kaşınma! Mehmet Yeter yazdı: Onunkini kısa değil miydi? Kaşınma! 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Baktım.. 6-7 litre benzin yakar bu.. İşime gelmez.. Zoe yakışıklı bir Ceryanlı, oturma pozisyonu yüksek değişik bir makine bir bakın 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Mg4 olmaz. Tavan aydınlatması olmayan araçmı kaldı dünyada ki koymamış. İç kabin kalitesiz. Arka çirkin çok çirkin. Alın yavrum alın. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: 5LT tüketim klima açıkken. Bir gün herkes hibrit alacak. Hatta bence @Ali Cihangiroğlu bile vala Sani kardeş, pek sevdiğimi söyleyemem ama kesinlikle şaunki ilkel pilliler yerine hibrit derim ama mild hibrit, benimkinde mild kibrit versiyonu olan şanzıman alırken olaydı ama 1.3 tce de olacak, alırdım, şuna Australede kullanıyorlar zaten, Clioda uçuk fiyata satıyorlardı bir ara, ki Clio 6 da sadece kibrit gelecekmiş diyorlar. Ha bu arada tam hibrit almam, bozulduğu an bittin, mild daha az riskli, pillide öyle, bozuldumu papazsın servisle, yapan bilen çok az, parçada bekleki gelesin, hele pilli aman aman, benzinliye devam, sende iyi bak arabana Unutmadan, yakında içten yanmalılar ve kibritlerde emin değilim ama biraz olabilir, üretim artışı başlayabilir zira diğeriyle olmaz şimdilik 6 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Alın yavrum alın. 3 senen doldumu sat tutma, demedi deme Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Gonderdigim corsayi al alirken kazan, zateb surtecek za zu. Ucuza binsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: Gonderdigim corsayi al alirken kazan, zateb surtecek za zu. Ucuza binsin. O link paylaştıktan 10 dakika sonra yayından kalkmıştı. Göremedim onu. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 900k, agir hasarli, sag on camurluk degismis, kaput lokal boyali 8500 km de beyaz elektrikli corsaydi Bak bu da iyiymis, al ver pilcilerin efendisine adam gibi pil taksin binin. https://shbd.io/s/49CK70Ug 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bu da var ama siyah https://shbd.io/s/CUlC0JFt Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Teslaların mtv'leri benim bir yılda yattığım yakıta denk. Şimdi onu fark ettim. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 160kw ustu alinmaz. 100kw ideali aslinda. Dusunursen 140 hp herkese yeter. Ali Darbaz yazdı: Teslaların mtv'leri benim bir yılda yattığım yakıta denk. Şimdi onu fark ettim. 150 ile 160 arasi tam sacmalik zaten. 4 bin lira oynuyor yilda. Benim araba 157kw mesela. 150 olsa 4 bin lira az verecektim. 10 hp fazla olsa nolur az olsa nolur... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Bu da var ama siyah https://shbd.io/s/CUlC0JFt Siyah olmasın. Grilerin herhangi biri iyi olur. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Siyah olmasın. Grilerin herhangi biri iyi olur. Poliçe mi len bu o olsun bu olmasin şöyle olsun böyle olmasın bidi bidi. Ucuz buldun mu alacan işte. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Poliçe mi len bu o olsun bu olmasin şöyle olsun böyle olmasın bidi bidi. Ucuz buldun mu alacan işte. Mesleki dezenformasyon. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Mesleki dezenformasyon. Gönlü olmayan yeni gelin ya yenim dermiş ya da yerim dar dermiş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Gönlü olmayan yeni gelin ya yenim dermiş ya da yerim dar dermiş Aslında o da istiyor. Emme belli etmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Siyah olmasın. Grilerin herhangi biri iyi olur. kaplarız, klimalı bi tükkan bul kafi kapısıgeniş açılsıniçeri araba girsin,kettleda çayı olsun,bi de deripantalon yokbubaşka Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kaplarız, klimalı bi tükkan bul kafi kapısıgeniş açılsıniçeri araba girsin,kettleda çayı olsun,bi de deripantalon yokbubaşka Kapadık biz taşındık 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hatta kapaı olsun kapıyı kanıtrtır girerrizzz aaa tesadüfff Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Dolapta da bir şeyler olursa tadından yinmez. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: kaplarız, klimalı bi tükkan bul kafi kapısıgeniş açılsıniçeri araba girsin,kettleda çayı olsun,bi de deripantalon yokbubaşka Ne kaplıycaz yaw bi rulo + 5 kg tavan boyası bitti gitti Yorum bağlantısı
Recommended Posts