Mertol Kip Dün saat 16:01 Paylaş Dün saat 16:01 Servet Aydın yazdı: Kapadık biz taşındık Önceden kapılar açıktı yani. Sgdjfjfjfjd Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 16:13 Paylaş Dün saat 16:13 Seres nasıl ? Mazda 3 gibi 😎 https://shbd.io/s/Cv3k1k9o Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:44 Paylaş Dün saat 20:44 Adnan Çakır yazdı: Seres nasıl ? Mazda 3 gibi 😎 https://shbd.io/s/Cv3k1k9o pilliler ile birlikte markalar, seçim kriteri olmaktan ççıktı. bu pazarlama başarısıdır Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 21:10 Paylaş Dün saat 21:10 Mertol Kip yazdı: Önceden kapılar açıktı yani. Sgdjfjfjfjd Yol geçen hanıydı. Prizi gören geliyordu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 21:39 Paylaş Dün saat 21:39 Demek ki sizden elektrik almışlar. Bence bir çay içilmeli. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 21:51 Paylaş Dün saat 21:51 Ücreti mukabil süperşarj. Şarj sırasında eğitim. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 saat önce Paylaş 23 saat önce O zaman artık bizde gidebiliriz tl ye geçmiş. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Yeter yazdı: O zaman artık bizde gidebiliriz tl ye geçmiş. Bu biraz gizli davet gibi 🍆 ben olsam gitmezdim, pasta almadan. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Citroen ec3 alınabilir en yeni ve uygun alternatif. MG Comfortlar alınmaz Luxuryler pahalı, Hyunda Kona Elektrik önerebilirim ama 1.100-1.200 arası onlar 2022-2023 100k kmde ec4 ve ec4xler var 1.200 altına Corsa ufak olarak güzel bir alternatif. Zoe hiç küçük bir araba değil bu arada. ben baya rahat ettim. Dacia Spring uzun yolda 200km yi görmüyor ve acayip dandik Ami gibi BYD yedek parça ve servis sorunları forumdaki konu dahil çokça yerde konu ediliyor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce https://shbd.io/s/UeWhlYZg yer ark ın aracı yakından gördüm ben kendim de kullanıyorum biliyorsun tek geçerim 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Yol geçen hanıydı. Prizi gören geliyordu Tüh beleş elekteik firsati kacmis. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Onur Demir yazdı: Zoe hiç küçük bir araba değil bu arada. ben baya rahat ettim. zoe küçük mü diye kopya zekaya sorup boşuna su tüketilmesin, referans sağlam. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Zoe o sınıf için oldukça geniş ve kullanışlı bağaja lastikli 17 inç 4 jant rahat sığıyor eksiği yükseklik ayarı ve kol dayaması olmaması 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce kol dayanası olup bagja lastik sığmamasından iyidir, koltuğu da merso ile değişir elektrikli bile yükselir içi ferah Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Neden. Her gün lastik mi taşıyorsun. 😂 Ama her gün kolunu koyacak bir yer arıyorsun. Lastik poşete koyulur arka koltukta 500 metre ötedeki lastikçiye güzelce gidebilir. Koltuk yükseklik ayarı ve kol dayaması olmaması çok büyük eksi bana göre. Ailede 1,55 1,68 1,75 sürücüler var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) arabalar ile yeni haşır neşir olanlar için detay: lastik sığma krtieri bir karşılaştırmadır , bagaj hacminin büyüklüğüne göndermedir, benzeri haberlerde yanan bir alanın ölçsünün göz çnüne getirebilmek aadına 10-20-30 futbıl sahası olarak söylenir, uoksa ormanda stad falan inşaa edilmeyecektir veya bir benzeri hacim algısı adına, 25000 ton su yerine, 10 olmpik havz kadar su olarak anlatılır. yeni araba ile haşır neşir olanlar için: piayasada 99 çeşit sonradan takılmak için kol dayaması seçenekleri bulunabilir, vesile ile ben lastiğini hiç bagaja koyamadım anfilerden yer yok , şimdi nasılkaç n3 anfi diye düşünülebilir, o da bir göndermedir anfi varsa sub vardı, allpine de sub üretir o ufaktır ama o da bandpass ses seçeneği için tercih edilir. otomotiv bir deryadır. 2 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sen hiç okul otobüsünün altında şehirler arası otobüslerdeki gibi bagaj alanı gördün mü? Kullanım amacı şartları gereği gereksiz. Ancak qashqainin bagajı daha büyük olsa daha iyi olurdu. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: arabalar ile yeni haşır neşir olanlar için detay: lastik sığma krtieri bir karşılaştırmadır , bagaj hacminin büyüklüğüne göndermedir, benzeri haberlerde yanan bir alanın ölçsünün göz çnüne getirebilmek aadına 10-20-30 futbıl sahası olarak söylenir, uoksa ormanda stad falan inşaa edilmeyecektir veya bir benzeri hacim algısı adına, 25000 ton su yerine, 10 olmpik havz kadar su olarak anlatılır. yeni araba ile haşır neşir olanlar için: piayasada 99 çeşit sonradan takılmak için kol dayaması seçenekleri bulunabilir, vesile ile ben lastiğini hiç bagaja koyamadım anfilerden yer yok , şimdi nasılkaç n3 anfi diye düşünülebilir, o da bir göndermedir anfi varsa sub vardı, allpine de sub üretir o ufaktır ama o da bandpass ses seçeneği için tercih edilir. otomotiv bir deryadır. Bende amplifier da var subwoofer da ama bagaja 5 tane 20 inch lastik de sigiyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Sen hiç okul otobüsünün altında şehirler arası otobüslerdeki gibi bagaj alanı gördün mü? Kullanım amacı şartları gereği gereksiz. Ancak qashqainin bagajı daha büyük olsa daha iyi olurdu. Sana alantrikli grandland alip pzvnklerin elinden kurtaracaz ahdjdjdjdj Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sen hiç okul otobüsünün altında şehirler arası otobüslerdeki gibi bagaj alanı gördün mü? Kullanım amacı şartları gereği gereksiz. karşılaştırma krtieri bu olmaz Mehmet Ozyurek yazdı: qashqainin bagajı daha büyük olsa mesela kaç lt daha büyük olsa diye hesap yaptın mı Mertol Kip yazdı: Bende amplifier da var subwoofer da ama bagaja 5 tane 20 inch lastik de sigiyor. 1100 k g mı bu örnekteki sığan araban? s maxle gelirsek karşılaştırmaya piyasad aaraba kalmaz segment te önemlidir karşılaştırma için, mutfak taşıdım onla tezhalar felan dolap ta vardı Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 1100 k g mı bu örnekteki sığan araban? s maxle gelirsek karşılaştırmaya piyasad aaraba kalmaz segment te önemlidir karşılaştırma için, mutfak taşıdım onla tezhalar felan dolap ta vardı Kivirma. Arabanin agirligi ile bagaj hacminin ne alakasi var. Palio ile oda kapisi, r11 ile buzdolabi tasidim. Gec sinif minif tatavasini simdi. Tasinmasi gerekiyorsa her turlu tasinir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Arabanin agirligi ile bagaj hacminin ne alakasi var. dolaylı alakaklı , segment farkını belirtmek içindi o sen anlarsın diye defiydim Mertol Kip yazdı: Palio ile oda kapisi, deme öyle sonra kaç defa kapı taşınıyor diyen gelir, kol dayaması yok diye araba seçen var aramızda Mertol Kip yazdı: sinif minif tatavasini simdi. 2,60 panel palio segmentine sığmaz. dolayısı ile uzunluk önemlidir Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: dolaylı alakaklı , segment farkını belirtmek içindi o sen anlarsın diye defiydim deme öyle sonra kaç defa kapı taşınıyor diyen gelir, kol dayaması yok diye araba seçen var aramızda Valla arabaya para veriyom, eger ihtiyac oldugunda tasiyamayacaksam satarim. Esya tasinmasi gerekmese ne demeye kocaman araba alayim, alirim bi smart 4 falan gider gelirim. Scooter da olur ama yazin sikinti oluyor sicakta kaskti tulumdu cekilmiyor. Bagaj konusunda liftback leri tek gecerim ama yukleme eşikleri yüksek oluyor onlarinda. Mondeoda cok rahattim mesela. Bunda da iyi, hayvan gibi bagaji var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Kapıda prizi olmayan için yanlış seçim. Emmi kararını verdi alıcak pilli. Bugün olabilecek en donamımlı hibrite sahibim, satarsam hemen corolla koyarım kapıya. Kol dayama 1500tl. Koltuk ileri geri hareket ile de başkana çabiye kitlerim direksiyonu mis Yorum bağlantısı
Mertol Kip 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Servet Aydın yazdı: Kapıda prizi olmayan için yanlış seçim. Emmi kararını verdi alıcak pilli. Bugün olabilecek en donamımlı hibrite sahibim, satarsam hemen corolla koyarım kapıya. Kol dayama 1500tl. Koltuk ileri geri hareket ile de başkana çabiye kitlerim direksiyonu mis Napacak ki kapisinda prizi? Senin kapida var ya zaten 🤪 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Mertol Kip yazdı: Napacak ki kapisinda prizi? Senin kapida var ya zaten 🤪 Lan! Nasıl düşünmedim bunu Yorum bağlantısı
Recommended Posts