Abdussamed Acar 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 2. el. 900-1100 bandında Zoe ve corsalar çıkıyor. Yine diyorum bence her ikisine de verilen paraya yazık ama ille alınacaksa Zoe daha mantıklı duruyor. Servet Aydın yazdı: Kapıda prizi olmayan için yanlış seçim. Emmi kararını verdi alıcak pilli. Bugün olabilecek en donamımlı hibrite sahibim, satarsam hemen corolla koyarım kapıya. Kol dayama 1500tl. Koltuk ileri geri hareket ile de başkana çabiye kitlerim direksiyonu mis Herkes senin gibi kendi söküğünü dikemiyor, bana kalırsa yaşını almış hibrit ile ekonomi yapılmaz, tam yaptım sanılırken hep tasarruftan çok daha fazlası cepten çıkar. Sıfır alırsan cicim aylarında hepsi güzel ama ona sözüm yok.. 😂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce En fazla 30-40bin ile yenileriz pili devam 10 yıl çiçeeemm. Tükkanın önünü kapama🍆 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Herkes senin gibi kendi söküğünü dikemiyor, bana kalırsa yaşını almış hibrit ile ekonomi yapılmaz, tam yaptım sanılırken hep tasarruftan çok daha fazlası cepten çıkar. Sıfır alırsan cicim aylarında hepsi güzel ama ona sözüm yok.. 😂 toyota için çok yanlış bir düşünce. insan ve malzeme taşıma ticareti yapanlar boşuna mı toyota hibrit alıyor? arıza konusu önem arz eden memleketlerde 2 yaşındaki bmw ile 10 yaşındaki toyota hibrit aynı paraya satılıyor mesela sizin düşünceniz, vw, psa gibi mild hibrit araçlar için geçerli Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: mesela kaç lt daha büyük olsa diye hesap yaptın mı Yapmadım, Sadece daha büyük olsa iyi olurdu. Çağlar Bayur yazdı: deme öyle sonra kaç defa kapı taşınıyor diyen gelir, kol dayaması yok diye araba seçen var aramızda Valla bir gün gelir kapı taşırım len belki diye araba seçmem.. Kesin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce Servet Aydın yazdı: Kapıda prizi olmayan için yanlış seçim. 50 metre ötede üç pompa var len.. Bak üçü de boş şu an. Abdussamed Acar yazdı: Yine diyorum bence her ikisine de verilen paraya yazık ama ille alınacaksa Zoe daha mantıklı duruyor. Ne almalıyım? Çocuklar okula gidip gelecek. günde minimum 50 bazen 120 km olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Servet Aydın yazdı: En fazla 30-40bin ile yenileriz pili devam 10 yıl çiçeeemm. Tükkanın önünü kapama🍆 Valla bakım yapacak masraf yapacak bir araba almak istemiyorum. Bu sebeple, bütçem dahilinde en yeniyi almak istiyorum.. Çünkü vaktim yok. Oksijen sensörü bir aydır torpidoda gezdi de.. Audiye alıcı çıkınca ayıp olmasın diye gidip değiştirdim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts