Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: neden hocam içimden yeni bi rekabet dalgası gelecek gibi geliyor ve daha küçük güzel b sınıfı araçlar artacak. tabi bizdeki döviz krizi vs ne olur onu bilmiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: içimden yeni bi rekabet dalgası gelecek gibi geliyor ve daha küçük güzel b sınıfı araçlar artacak. tabi bizdeki döviz krizi vs ne olur onu bilmiyorum. İkinci el şu an kıymete bindi ama. Fiyatlar yukarı döndü Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başka bir yatırım yapmak gerektiğinde de yeni alınan satılır. 5 yaşında araç satıp sıfır almayı mantıklı bulmuyorum ama 17 yaşındakini satıp 7 yaşında alırım. bu mantıklı olan zaten... Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: İkinci el şu an kıymete bindi ama. Fiyatlar yukarı döndü Alıcı var mıymış peki. 15 yaşından büyük araçlar çok zor satılıyor. 1-5 yaş arası temiz olanlara ise sıfıra yakın fiyat çekiliyor. 5-10 yaş arası araçlarda kredi finansmanı problemi mevcut. İkinci elde satışlar artıyorsa kim alıyor bu araçları kurumsal olmayan filolar mı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts