Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: neden hocam içimden yeni bi rekabet dalgası gelecek gibi geliyor ve daha küçük güzel b sınıfı araçlar artacak. tabi bizdeki döviz krizi vs ne olur onu bilmiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: içimden yeni bi rekabet dalgası gelecek gibi geliyor ve daha küçük güzel b sınıfı araçlar artacak. tabi bizdeki döviz krizi vs ne olur onu bilmiyorum. İkinci el şu an kıymete bindi ama. Fiyatlar yukarı döndü Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başka bir yatırım yapmak gerektiğinde de yeni alınan satılır. 5 yaşında araç satıp sıfır almayı mantıklı bulmuyorum ama 17 yaşındakini satıp 7 yaşında alırım. bu mantıklı olan zaten... Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: İkinci el şu an kıymete bindi ama. Fiyatlar yukarı döndü Alıcı var mıymış peki. 15 yaşından büyük araçlar çok zor satılıyor. 1-5 yaş arası temiz olanlara ise sıfıra yakın fiyat çekiliyor. 5-10 yaş arası araçlarda kredi finansmanı problemi mevcut. İkinci elde satışlar artıyorsa kim alıyor bu araçları kurumsal olmayan filolar mı? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce qq + audi satılsın, 2 tane elektrikli 2. el alınsın Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Koray Demir yazdı: 5-10 yaş arası araçlar Vatandaşın gücü ancak bunlara yetiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts