Mertol Kip 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ben sanki 1.2-2,2 tüketim gördüm gibi hatırlıyorum bu froumda ama? Yokus inerkendir shdjdjdjd Mehmet Ozyurek yazdı: Konuya gelecek olursak, küçük elektirkli bizim işimizi görmeyecek. Büyük elektrikli için bütçemiz yok. Sıfırı 350 km ortalama menzil sunuyor. % 20 den aşağı düşme % 80'i geçme muhabetleri işin içine girince ortalama sürür süresi batarya çok iyiyse bile 250 km falan olacak. Bütçemize uyan araçların bataryaları da ister istemez bir nebze yıpranmış olacağı için, 200-250 km de bir yani ortalama üç günde bir şarj işi çıkacak.. Evden her akşam şarja takamadığımız sürece bu da bizi yoracak.. Epeyce hibritleri araştırdık.. Bizim güzergahta hibritler 5 litre yakıyor. alabileceğimiz hibritlerin bataryaları muhtemelen yarı ömürde olacak.. ve muhtemelen 6-7 litre yakacak.. Corolla alsam, sadece mtv farkı 100 kilometrede bir litre yakıta tekabül edecek.. Hibrit bataryalarını sorduk. serviste 100-110 bin arası. Hadi servet onardı desek o bile 40-50 bin harcayarak yapar.. Qashqaiyi satma düşüncem var. İlanı falan yok ama ilk denk gelişte veya başka bir yatırım fırsatında satarım.. Bu sebeple geçici de olsa 4 kişilik bir aileye otomobillik yapacak gerektiğinde uzun yola gidecek. Otomatik vites. donanımlı C sınıfı Hb kasa bir araç alma düşüncesi kafamda netleşmeye başladı.. Bence buna 1250 teklif et 1300 e falan al https://shbd.io/s/kjgLN34h Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 8-9 bilemem ben 2,2 gibi hatırlıyorum, yani bu taxiciler bayağı gazlıyor sanırım 5 tüketim falan mahmutbey bayrampaşa sabah biraz trafikli. bu yolu arabayı ilk aldığımda aynı tüketimle sürüyordum. EV sürüş oranı yüksek. 6 sene 90.000km sonunda hala aynı tüketimle gidiyorum. @Mehmet Ozyurek yani pil bitti tüketim arttı falan onlar hikaye abi. Pilin en son zamanlarında oluyor o dediğiniz. Corolla’da 10-15 seneden önce de görülmez Bu arada bu yolun dönüşü 4-6 arası oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: mahmutbey bayrampaşa sabah biraz trafikli. bu yolu arabayı ilk aldığımda aynı tüketimle sürüyordum. EV sürüş oranı yüksek. 6 sene 90.000km sonunda hala aynı tüketimle gidiyorum. @Mehmet Ozyurek yani pil bitti tüketim arttı falan onlar hikaye abi. Pilin en son zamanlarında oluyor o dediğiniz. Corolla’da 10-15 seneden önce de görülmez Bu arada bu yolun dönüşü 4-6 arası oluyor Benim güzergahta deneyelim. Mertol Kip yazdı: Yokus inerkendir shdjdjdjd Bence buna 1250 teklif et 1300 e falan al https://shbd.io/s/kjgLN34h Araştırmam lazım. Emsallerinden 450 bin aşağı ise fiyatı normal. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benim güzergahta deneyelim. Araştırmam lazım. Emsallerinden 450 bin aşağı ise fiyatı normal. önemli değil. 6 sene önceki tüketimimle karşılaştırdım. hani 3 sene sonra pil bitip 2 litre fazla yakıyordu ya 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Benim güzergahta deneyelim. Araştırmam lazım. araştırma ele opeli Emsallerinden 450 bin aşağı ise fiyatı normal. bak ben bile kibrit al diyorum, pili ufak çok pahalıda değil, al geç tam pilli olsa aman derim ama Not: Japan tercih et, fransız dersen sadece reno derim, kore grubuda olabilir... 8 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bak ben bile kibrit al diyorum, pili ufak çok pahalıda değil, al geç tam pilli olsa aman derim ama Not: Japan tercih et, fransız dersen sadece reno derim, kore grubuda olabilir... Yanlis yonlendiriyorsun, 1.3 tce clio al baskasi sana uymaz yagi kendin degistirirsin akuyu servet takar demeliydin. 😂 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: 1.3 tce clio al baskasi sana uymaz yagi kendin degistirirsin demeliydin. 😂 Forum olarak 1.3 tce'ye hangi yağı koyacağımıza karar veremedik.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu arada bu yolun dönüşü 4-6 arası oluyor ekranda 2.5 görüyorum, 5 te dönüş olsa yani ortalaması 3,75 tüketim yapar matematik buraya kadar doğru mudur? yaklaşık 20 km de 0,75 lt toplam: matematik hesabı buraya kadar doğru mudur Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet abi benim arabayı otomatiğe çevirecekti. Sonra al benim arabayı 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ekranda 2.5 görüyorum, 5 te dönüş olsa yani ortalaması 3,75 tüketim yapar matematik buraya kadar doğru mudur? yaklaşık 20 km de 0,75 lt toplam: matematik hesabı buraya kadar doğru mudur doğrudur. sonraki soru "ort 4-5 nereden geliyor o zaman" mı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Forum olarak 1.3 tce'ye hangi yağı koyacağımıza karar veremedik.. ohooo RN17 Lm Motul Luk oil, seç beğen, zaten başka seçenek yok Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Forum olarak 1.3 tce'ye hangi yağı koyacağımıza karar veremedik.. Yag ne ya, yagsizda calisir o. Biliyorsun erke donergecinden sonraki en buyuk buluş 1.3 tce motor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Yag ne ya, yagsizda calisir o. Biliyorsun erke donergecinden sonraki en buyuk buluş 1.3 tce motor. Qashqaideki motor işte ya. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqaideki motor işte ya. Git sev okşa falan. Uber muhtesem yagsiz susuz sabunsuz her turlu gider o. Benzine bile gerek yok iman gucuyle gidiyor, iki oku ufle gene yurur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts