Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bahsettiğim güzergahta 5 litre yakar diye sen dedin. 1 litre de MTV farkından geliyor. Eder 6 E bunun kışı var. Motor hep çalışacak. Bu sebeple dizel daha mantıklı geliyor. Yok. Cumada para toplama karşıyım. Konuya dönersek. Dizel candır bu araba bir de otomatik olacak değil mi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 saat önce Paylaş 8 saat önce şu an bisiklet sürmek elektrikli araçlardan daha maliyetli km başına acıkıyorsun susuyorsun bakkaldan bile alsan pahalı oluyor artık elektrikli araba şart Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: diploma telegramdan mı? 12,5 oluyor. Emmi o yüzden almadı zaten. Onunki de 13,5 yakıyor. 1 litre kâr mtv’yi çıkarmıyor dedi Telegram yoktu o zaman, mirc’den aldık. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selim Bilgin yazdı: Telegram yoktu o zaman, mirc’den aldık. eskinin her şeyi kaliteli Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce @Zonno Usta selamın aleyküm emmi ye ne alalım Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Gülmez yazdı: @Zonno Usta selamın aleyküm emmi ye ne alalım Çift kadrolu Bisan 2 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet, hibritlerin batarya ömrü ve yakıt tüketimi konusundaki endişelerini anlıyorum. Hibrit araçlar zamanla batarya performansında azalma yaşayabilir ama bu genellikle uzun vadede, 10-15 yıldan sonra fark edilir. Senin güzergahında da 5 litre civarında yakıt tüketimi oldukça makul görünüyor. Dizel araçlar ise hem yakıt tüketimi hem de uzun yol performansı açısından avantajlı olabilir, ancak mazot fiyatlarını ve plaka sınırlamalarını da göz önünde bulundurmak lazım. Otomatik vites tercihin de gayet mantıklı, özellikle şehir içi sürüşlerinde rahatlık sağlar. Eğer bütçen uygunsa, düşük kilometreli bir dizel veya hibrit otomatik araç iyi bir tercih olabilir. Bu arada, yeni teknolojilere açık olmayı unutma, belki de elektrikli araçlarla ilgili yeni gelişmeler seni cezbedebilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Koray Demir yazdı: Corsanın 1.5 dizelleri var oldukça az yakıyor. https://shbd.io/s/GSsidiM8 O ortadaki uzun çubuk ne Zonno Usta yazdı: Dizel araçlar ise hem yakıt tüketimi hem de uzun yol performansı açısından avantajlı olabilir, Adamın zonno ya.. Anlamış beni. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: O ortadaki uzun çubuk ne Bilmek istediginden emin misin? sdjdjdjdj 4 Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu araba bir de otomatik olacak değil mi Hybrit HB Corolla bu kasaya bayılıyorum. F/P olarak ulaşılamaz seviyede yoksa net alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: doğrudur. sonraki soru "ort 4-5 nereden geliyor o zaman" mı benzin deposu kaç lt? Mehmet Ozyurek yazdı: Adamın zonno ya.. Anlamış beni. evet diesel veya hybrit al demiş. bence güzel tavsiye Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: benzin deposu kaç lt? evet diesel veya hybrit al demiş. bence güzel tavsiye 43 litre Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: benzin deposu kaç lt? evet diesel veya hybrit al demiş. bence güzel tavsiye Cam tuşu daha önemli Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Cam tuşu daha önemli Tek dokunuşta açılmayan camlı araba almam ben ya.. Uzaktan açar kaparım, 2008 model audi bile uzaktan tüm camlar açılıp kapanıyordu.. Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın. Sattığımdan daha düşük donanımlı bir araba almam.. Bir de DS yapmışlar.. Arka kapılarda cam açma hiç yok.. Panelvandan bozma gibi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ekranda 2.5 görüyorum, 5 te dönüş olsa yani ortalaması 3,75 tüketim yapar matematik buraya kadar doğru mudur? yaklaşık 20 km de 0,75 lt toplam: matematik hesabı buraya kadar doğru mudur depo 43 lt ise, yolda kalmadan 3 lt rezerv bırakalım, 40 lt ile 1066 teorik gider, bakkala girdik ekmek aldık desek 950 km civarı gderi var yani kasmadan sürersek İstanbul trafiğinde. Servet Aydın yazdı: Cam tuşu daha önemli akşamları söküp eve alıyorum seyrettmelere kıyamıyorum Mehmet Ozyurek yazdı: Panelvandan bozma gibi. bakış açısı farkı, amerikada mustang ler doblodan ucuz. viskonsinde doblön varsa daha itibarlısın yani Mehmet Ozyurek yazdı: 2008 model audi bile uzaktan tüm camlar açılıp kapanıyordu.. ben de 87 doğana yaptırmıştım global kapama cenmax. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Biraz daha zorlayıp sakin kullananda menzil şöyle oluyor 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Lastik havasını düzeltirseniz depoya yakıt bile dolabilir. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Ali Gülmez yazdı: @Zonno Usta selamın aleyküm emmi ye ne alalım O degilde emmi deyince dogrudan Imam Mehmet'i anlamis ahsjdjdjdj Sani Gerşon yazdı: Lastik havasını düzeltirseniz depoya yakıt bile dolabilir. Bizde o da oluyor. Uzun inişlerde %2 bile ekledigini gordum. ahsjdjd 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 dakika önce Yazar Paylaş 14 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: ben de 87 doğana yaptırmıştım global kapama cenmax. Bir daha 87 doğan alırsak yapalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts