Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: normal depo... yoksa passatın 70 defender in 80 litre deposu var. Yalan söylediğimi düşünüyorsun. ve bence ima ediyorsun. hayır. Algı yönetimi yaptınız. Şimdi bu araba bir depoyla kaç km gidiyo yeğeeeen tarzı teknik dolu cümle kurdunuz. Ben de çekici örneği verdim hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: hayır. Algı yönetimi yaptınız. Şimdi bu araba bir depoyla kaç km gidiyo yeğeeeen tarzı teknik dolu cümle kurdunuz. Ben de çekici örneği verdim hocam Sen konyada pulse glide yaparsan ben de benzer teknikle 1200 km gidebiliyorum. depoyla kaç km gider konusunu ben açmadım bile. tarz cümleye ihtiyacım yok. öyle diyecek olsam öyle derim. Üstelik şu an hibrit rav4 kullanıyorum. 50 dolarlık benzin aldım 530 mil menzil. 30 kalmıştı yani 500 mil. 41.6mpg 5,65L/100km Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Sen konyada pulse glide yaparsan ben de benzer teknikle 1200 km gidebiliyorum. depoyla kaç km gider konusunu ben açmadım bile. tarz cümleye ihtiyacım yok. öyle diyecek olsam öyle derim. Üstelik şu an hibrit rav4 kullanıyorum. 50 dolarlık benzin aldım 530 mil menzil. 30 kalmıştı yani 500 mil. 41.6mpg 5,65L/100km ben konyada pulse glide yaparak demedim. tiguan’ın dikkat edilse 40 litre 1300km gitmeyeceğini bilmenize rağmen cevap yazdınız. Olay bu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 dakika önce Yazar Paylaş 15 dakika önce Ah C5 im. Mustafa ile test için Bursa’ya gidip geldiğimizde yol bilgisayarında menzil hala 2000 km gösteriyordu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts