Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: normal depo... yoksa passatın 70 defender in 80 litre deposu var. Yalan söylediğimi düşünüyorsun. ve bence ima ediyorsun. hayır. Algı yönetimi yaptınız. Şimdi bu araba bir depoyla kaç km gidiyo yeğeeeen tarzı teknik dolu cümle kurdunuz. Ben de çekici örneği verdim hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: hayır. Algı yönetimi yaptınız. Şimdi bu araba bir depoyla kaç km gidiyo yeğeeeen tarzı teknik dolu cümle kurdunuz. Ben de çekici örneği verdim hocam Sen konyada pulse glide yaparsan ben de benzer teknikle 1200 km gidebiliyorum. depoyla kaç km gider konusunu ben açmadım bile. tarz cümleye ihtiyacım yok. öyle diyecek olsam öyle derim. Üstelik şu an hibrit rav4 kullanıyorum. 50 dolarlık benzin aldım 530 mil menzil. 30 kalmıştı yani 500 mil. 41.6mpg 5,65L/100km Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Sen konyada pulse glide yaparsan ben de benzer teknikle 1200 km gidebiliyorum. depoyla kaç km gider konusunu ben açmadım bile. tarz cümleye ihtiyacım yok. öyle diyecek olsam öyle derim. Üstelik şu an hibrit rav4 kullanıyorum. 50 dolarlık benzin aldım 530 mil menzil. 30 kalmıştı yani 500 mil. 41.6mpg 5,65L/100km ben konyada pulse glide yaparak demedim. tiguan’ın dikkat edilse 40 litre 1300km gitmeyeceğini bilmenize rağmen cevap yazdınız. Olay bu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Ah C5 im. Mustafa ile test için Bursa’ya gidip geldiğimizde yol bilgisayarında menzil hala 2000 km gösteriyordu. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ah C5 im. Mustafa ile test için Bursa’ya gidip geldiğimizde yol bilgisayarında menzil hala 2000 km gösteriyordu. Ben de yakıt konusunda C4 ü arıyorum abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Fatih Uzun yazdı: Ben de yakıt konusunda C4 ü arıyorum abi. Yarım depo ile gördüğün menzili bir depo ile göremeyen hibritler var Fatih 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Bu değerler öyle çok kastırmadan yakaldığım değerler,yol şartları da uygundu İstanbul Antalya yolu gece az trafik,Toyota ile yarım depo ile Afyona ancak gidiyorum ama depo ufak. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Yeter yazdı: C4ün deposu ne kadar 60lt 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Uzun yazdı: 60lt Çok iyiymiş. Marsa bile gidilir. Bizim tam uzun yol aracı. Bir çok şey mevcut ama depoyu büyük yapmayı unutmuşlar. Cmax. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sani Gerşon yazdı: 40LT ile Konya'da bile mümkün değil. yapılmış deniyor ben yapmadım görsel orada, glide falan yaplmaz ise istanbul şehir içi 950 rahat demek ki Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben konyada pulse glide yaparak demedim. tiguan’ın dikkat edilse 40 litre 1300km gitmeyeceğini bilmenize rağmen cevap yazdınız. Olay bu. 1300 değil 1200. 1100km gittim .. kasarsam 1200 de giderim. Neyi bilip neyi bilmediğimi ben bililirim Tansu arkadaşım. Ön yargılısın. Yalan olsa söylemem. neden öyle bişey yapayım çiş yarışı mı yapıyoruz? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 1300 değil 1200. 1100km gittim .. kasarsam 1200 de giderim. Neyi bilip neyi bilmediğimi ben bililirim Tansu arkadaşım. Ön yargılısın. Yalan olsa söylemem. neden öyle bişey yapayım çiş yarışı mı yapıyoruz? Bilmem. Pat diye tiguan’ı araya soktunuz. 1200 km yapıyor yazdınız. Bu kadar yarışa girdiysek rav4 ile tiguan aynı yakıyorki bunu söylediniz. Değilse neden söylediğinizi anlamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bilmem. Pat diye tiguan’ı araya soktunuz. 1200 km yapıyor yazdınız. Bu kadar yarışa girdiysek rav4 ile tiguan aynı yakıyorki bunu söylediniz. Değilse neden söylediğinizi anlamadım Sadakallahülazim.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yapılmış deniyor ben yapmadım görsel orada, glide falan yaplmaz ise istanbul şehir içi 950 rahat demek ki Az evvel depoyu doldurdum. 5.2 ortalama ile 710km yol yaptım, hala da 45km gösteriyordu yol bilgisayarı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Rav4 5.6L/100 km yakıyor benim kullanımımda ama sakin amerika sürüşü normal sürüş zorlasam iner. Hibrit olmasaydı o motora ve ağırlığa 7.5-8 görürdüm atmosferik rav4 ile. Rav4 ü kullandığım gibi tiguan 1.4 kullansaydım 6.5-7 yakardım. Elbette hibrit az yakıyor ama asıl güzelliği şehir içinde belirginleşiyor, şehir dışında doldur boşalt şansı azaldığı için (düzgün kullanırsan) etkisi azalıyor normal araca yakınsıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts