Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:10 Paylaş Dün saat 07:10 Mehmet Göktürk yazdı: normal depo... yoksa passatın 70 defender in 80 litre deposu var. Yalan söylediğimi düşünüyorsun. ve bence ima ediyorsun. hayır. Algı yönetimi yaptınız. Şimdi bu araba bir depoyla kaç km gidiyo yeğeeeen tarzı teknik dolu cümle kurdunuz. Ben de çekici örneği verdim hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 07:13 Paylaş Dün saat 07:13 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hayır. Algı yönetimi yaptınız. Şimdi bu araba bir depoyla kaç km gidiyo yeğeeeen tarzı teknik dolu cümle kurdunuz. Ben de çekici örneği verdim hocam Sen konyada pulse glide yaparsan ben de benzer teknikle 1200 km gidebiliyorum. depoyla kaç km gider konusunu ben açmadım bile. tarz cümleye ihtiyacım yok. öyle diyecek olsam öyle derim. Üstelik şu an hibrit rav4 kullanıyorum. 50 dolarlık benzin aldım 530 mil menzil. 30 kalmıştı yani 500 mil. 41.6mpg 5,65L/100km Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 08:08 Paylaş Dün saat 08:08 Mehmet Göktürk yazdı: Sen konyada pulse glide yaparsan ben de benzer teknikle 1200 km gidebiliyorum. depoyla kaç km gider konusunu ben açmadım bile. tarz cümleye ihtiyacım yok. öyle diyecek olsam öyle derim. Üstelik şu an hibrit rav4 kullanıyorum. 50 dolarlık benzin aldım 530 mil menzil. 30 kalmıştı yani 500 mil. 41.6mpg 5,65L/100km ben konyada pulse glide yaparak demedim. tiguan’ın dikkat edilse 40 litre 1300km gitmeyeceğini bilmenize rağmen cevap yazdınız. Olay bu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:36 Yazar Paylaş Dün saat 08:36 Ah C5 im. Mustafa ile test için Bursa’ya gidip geldiğimizde yol bilgisayarında menzil hala 2000 km gösteriyordu. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Dün saat 08:53 Paylaş Dün saat 08:53 Mehmet Ozyurek yazdı: Ah C5 im. Mustafa ile test için Bursa’ya gidip geldiğimizde yol bilgisayarında menzil hala 2000 km gösteriyordu. Ben de yakıt konusunda C4 ü arıyorum abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:43 Yazar Paylaş Dün saat 09:43 Fatih Uzun yazdı: Ben de yakıt konusunda C4 ü arıyorum abi. Yarım depo ile gördüğün menzili bir depo ile göremeyen hibritler var Fatih 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Dün saat 09:56 Paylaş Dün saat 09:56 Bu değerler öyle çok kastırmadan yakaldığım değerler,yol şartları da uygundu İstanbul Antalya yolu gece az trafik,Toyota ile yarım depo ile Afyona ancak gidiyorum ama depo ufak. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Dün saat 10:33 Paylaş Dün saat 10:33 Mehmet Yeter yazdı: C4ün deposu ne kadar 60lt 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 11:48 Paylaş Dün saat 11:48 Fatih Uzun yazdı: 60lt Çok iyiymiş. Marsa bile gidilir. Bizim tam uzun yol aracı. Bir çok şey mevcut ama depoyu büyük yapmayı unutmuşlar. Cmax. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:15 Paylaş Dün saat 12:15 Sani Gerşon yazdı: 40LT ile Konya'da bile mümkün değil. yapılmış deniyor ben yapmadım görsel orada, glide falan yaplmaz ise istanbul şehir içi 950 rahat demek ki Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben konyada pulse glide yaparak demedim. tiguan’ın dikkat edilse 40 litre 1300km gitmeyeceğini bilmenize rağmen cevap yazdınız. Olay bu. 1300 değil 1200. 1100km gittim .. kasarsam 1200 de giderim. Neyi bilip neyi bilmediğimi ben bililirim Tansu arkadaşım. Ön yargılısın. Yalan olsa söylemem. neden öyle bişey yapayım çiş yarışı mı yapıyoruz? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 1300 değil 1200. 1100km gittim .. kasarsam 1200 de giderim. Neyi bilip neyi bilmediğimi ben bililirim Tansu arkadaşım. Ön yargılısın. Yalan olsa söylemem. neden öyle bişey yapayım çiş yarışı mı yapıyoruz? Bilmem. Pat diye tiguan’ı araya soktunuz. 1200 km yapıyor yazdınız. Bu kadar yarışa girdiysek rav4 ile tiguan aynı yakıyorki bunu söylediniz. Değilse neden söylediğinizi anlamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bilmem. Pat diye tiguan’ı araya soktunuz. 1200 km yapıyor yazdınız. Bu kadar yarışa girdiysek rav4 ile tiguan aynı yakıyorki bunu söylediniz. Değilse neden söylediğinizi anlamadım Sadakallahülazim.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yapılmış deniyor ben yapmadım görsel orada, glide falan yaplmaz ise istanbul şehir içi 950 rahat demek ki Az evvel depoyu doldurdum. 5.2 ortalama ile 710km yol yaptım, hala da 45km gösteriyordu yol bilgisayarı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Rav4 5.6L/100 km yakıyor benim kullanımımda ama sakin amerika sürüşü normal sürüş zorlasam iner. Hibrit olmasaydı o motora ve ağırlığa 7.5-8 görürdüm atmosferik rav4 ile. Rav4 ü kullandığım gibi tiguan 1.4 kullansaydım 6.5-7 yakardım. Elbette hibrit az yakıyor ama asıl güzelliği şehir içinde belirginleşiyor, şehir dışında doldur boşalt şansı azaldığı için (düzgün kullanırsan) etkisi azalıyor normal araca yakınsıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Rav4 5.6L/100 km yakıyor benim kullanımımda ama sakin amerika sürüşü normal sürüş zorlasam iner. Hibrit olmasaydı o motora ve ağırlığa 7.5-8 görürdüm atmosferik rav4 ile. Rav4 ü kullandığım gibi tiguan 1.4 kullansaydım 6.5-7 yakardım. Elbette hibrit az yakıyor ama asıl güzelliği şehir içinde belirginleşiyor, şehir dışında doldur boşalt şansı azaldığı için (düzgün kullanırsan) etkisi azalıyor normal araca yakınsıyor. sonuç olarak rav 4 pilliden iyi diyebilirmiyiz, uzun yoldada iyi demek Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sonuç olarak rav 4 pilliden iyi diyebilirmiyiz, uzun yoldada iyi demek Araç eski nesil. Burada yaşıyor olsam almam. Arabadan çıkıyorsun ışıklar açık kaldı diyor coming home yok motor sesi rüGar sesi vs ama rahat ve kullanışlı. Yol tutuş ve sürüş zevki yok ama uzun yola gider. Burda olsam ya tesla model3 ya da honda prologue alırım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Araç eski nesil. Burada yaşıyor olsam almam. Arabadan çıkıyorsun ışıklar açık kaldı diyor coming home yok motor sesi rüGar sesi vs ama rahat ve kullanışlı. Yol tutuş ve sürüş zevki yok ama uzun yola gider. Burda olsam ya tesla model3 ya da honda prologue alırım. model 3 bende evet diyorum, şu abd arabaları yani genelde kullandıkları biraz nasıl diyim, bizimkilerden dahamı özensiz, yani biz fazla önem veriyoruz böyle şeylere, adamlar pek takmıyorda arabalarıda böyle gibi geldi bana... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Honda yapmış ( teknik bilmem görsel mükemmel) Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Araç eski nesil. Burada yaşıyor olsam almam. Arabadan çıkıyorsun ışıklar açık kaldı diyor coming home yok motor sesi rüGar sesi vs ama rahat ve kullanışlı. Yol tutuş ve sürüş zevki yok ama uzun yola gider. Burda olsam ya tesla model3 ya da honda prologue alırım. farlar auto değil mi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Uzun farlar auto ama yakmak auto yok. Kapıdaki cam açma düğmeleri ışıksız bulamıyorum gece. Carplay var ekran küçük egea ekranı gibi işimizi görüyor güzel araç. Uygun fiyata bulunursa alınabilir. geri kamera var park sensörü yok bizimkimin. Xlt gibi bi üst versiyonunda var gördüm. Eski nesil dediğim kullanım olarak. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Honda yapmış ( teknik bilmem görsel mükemmel) Hazır oradayken Ford ne yapıyor bir bakarmısın, adamlar yeni birşeyler yapıyorlarmış, Tesla vari işleri yeni platform, zaten ellerinde satacak modelde kalmadı, ne yapıyorşar iş yaparmı acaaba? Honda fena değil, Honda yazısı çirkin olmuş, önden opel grandland havası var, içi ön konsol yani, hunday yada byd gibi,fena değil pek ısınmadım, işte bunu diyorum, adamların pekte umurunda değil gibi, sanki bizim gibi detaya pek girmiyor önemsemiyorlar adamlar, yada bana öyle geliyor ... 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Honda yapmış ( teknik bilmem görsel mükemmel) Pek ikonik bir tasarım değil bence. Şu ikisinin karışımı gibi bir şey olmuş. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: model 3 bende evet diyorum, şu abd arabaları yani genelde kullandıkları biraz nasıl diyim, bizimkilerden dahamı özensiz, yani biz fazla önem veriyoruz böyle şeylere, adamlar pek takmıyorda arabalarıda böyle gibi geldi bana... Türk milleti olarak eşyalarımıza aşırı önem ve değer veriyoruz bunda gelir adaletsizliğinin önemi çok fazla çünkü gelirimize göre ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz birazda görgüsüzlük diyebilirim. Sonuçta bunlar tornavida pense gibi ihtiyacımızı karşılayan aletler. İşini görüyorsa iyidir yoksa yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts