Ali Cihangiroğlu Dün saat 10:53 Paylaş Dün saat 10:53 Metin Uzunoğlu yazdı: Türk milleti olarak eşyalarımıza aşırı önem ve değer veriyoruz bunda gelir adaletsizliğinin önemi çok fazla çünkü gelirimize göre ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz birazda görgüsüzlük diyebilirim. Sonuçta bunlar tornavida pense gibi ihtiyacımızı karşılayan aletler. İşini görüyorsa iyidir yoksa yoktur. katılıyorum, araba dediğin evdeki buzdolabı gibi bir alet aslında, lazımmı lazım... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: katılıyorum, araba dediğin evdeki buzdolabı gibi bir alet aslında, lazımmı lazım... Yok ya ben buzdolabı alınca bozulana kadar yerinden oynatmıyorum, bozulunca gidip sıfırlıyorum. Araba öyle değil, bir şeyine takılıp öeeeh öperler dememe bakıyor. Bence araba beyaz eşya değilde daha telefon gibi bir şey. 2-3 senede bir yeni modeli çıkıyor falan paran varsa yeniliyorsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: beyaz eşya değilde daha telefon gibi bir şey. 2-3 senede bir yeni modeli çıkıyor falan paran varsa yeniliyorsun. ohooo içindeki peynirin son kullanım tarihi ne kadar takip eden dolaplar var donanımlı full 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ohooo içindeki peynirin son kullanım tarihi ne kadar takip eden dolaplar var donanımlı full Banane olm. Deli mi öptü beni, dolap işte suyu, kolayı ve 1ayı soğutsun yeter. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: dolap işte suyu, kolayı ve 1ayı soğutsun yeter. 20 lt damacana vizde 3 günde bitiyor diğer gazlı gazsız neşeliler hariç , kapağı açmadan su sebili olan donanım var dolap deyip geçme Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Yok ya ben buzdolabı alınca bozulana kadar yerinden oynatmıyorum, bozulunca gidip sıfırlıyorum. Araba öyle değil, bir şeyine takılıp öeeeh öperler dememe bakıyor. Bence araba beyaz eşya değilde daha telefon gibi bir şey. 2-3 senede bir yeni modeli çıkıyor falan paran varsa yeniliyorsun. aslında 20 sene geriye bakarsak değişen iki ekran biraz süsten başka birşeyde değil, pillilerde biraz değişim oldu, motor ve yakıt değişti, hadi buna tamam, neyse toplumun geneline bakalım, aldın arabayı 10 sene kullan gitsin, ne diye değişiyorsun, ekonomi biraz düzgün olsa, toplumda biraz akıllı olsa zaten parası olsada değişmez, buzdolabı örneği birazda gelişmiş toplumlar için geçerli aslında, bizde giymeye donu yok ama az para yada kredi bulsun hemen araba peşinde millet... 5 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 20 lt damacana vizde 3 günde bitiyor diğer gazlı gazsız neşeliler hariç , kapağı açmadan su sebili olan donanım var dolap deyip geçme 19 dur o 20 litre olsa duramazsın. Valla hacı amca buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bende hep en basic modeller olur çalıştığı kadar çalışır bozulunca yenisi alınır. Yazlıktaki dolap 13 yaşında, SEG diye bir marka. Hala bozulmadı. Ha keza çamaşır makinesi de aynı marka ve çevirmeli torrrt diye ayarlıyon falan. O da bozulmadı. Bul makinesini neyin kafasını yaşıyorduysam Bosch almışım o da 4 programlı mı ne, ama ben hep 1 yazan yere çevirip Start tuşuna basıyom. o da henüz bozulmadı. Bozulunca gider gene en ucuz, en basit modelini alır kullanırım. Hiç beyaz eşya olayım yok. TV bile bozulmadan değiştirmem ben. Bana hepsi aynı gibi geliyor. Ne kadar teferruart o kadar karın ağrısı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: aslında 20 sene geriye bakarsak değişen iki ekran biraz süsten başka birşeyde değil, pillilerde biraz değişim oldu, motor ve yakıt değişti, hadi buna tamam, neyse toplumun geneline bakalım, aldın arabayı 10 sene kullan gitsin, ne diye değişiyorsun, ekonomi biraz düzgün olsa, toplumda biraz akıllı olsa zaten parası olsada değişmez, buzdolabı örneği birazda gelişmiş toplumlar için geçerli aslında, bizde giymeye donu yok ama az para yada kredi bulsun hemen araba peşinde millet... Km si artınca içten yanmalılarda bakım giderleri yükseliyor. Ben triger parası vermeye acayip uyuz oluyorum. Ve nedense 120-130 bini geçince CR dizellerde enjektör turbo DPF za zu sorunu ufaktan baş göstermeye başlıyor. Onlara para harcamaktansa üstüne 200-300 daha verip sıfırlamak daha mantıklı geliyor bana. Ki yıpranan tek yer de enjektör turbo falan da değil malum. Bahsi egçen km ler bende 2 seneye falan karşılık geldiği için değeri de çok düşmeden üstüne eklemek daha kolayıma geliyor açıkcası. Yoksa ben elektrikliyi alırken ne yakar bu diye hiç bakmadım bile. Bakım parasından yırtmak cazip geldi. Bir de hakikaten sessiz ve keyifli bir sürüşü vardı. Anlatmışımdır hibriti de bunu da yarımşar gün test edip öyle karar verdim zaten. Aralarında ciddi kullanım keyfi farkı vardı. Her ne kadar sen kabul etmesen de 340 nm torku her bastığında ayağında hissetmek ve bunun kesintisiz ve gecikmesiz neredeyse son hıza kadar kullanabiliyor olmak güzel bir şey. Yoksa bana 200-250 yapan araba lazım değil zaten. Bastığımda yürüsün yeter. Sollama yaparken turbo dolsun, CVT kasnağı kapatsın da kavrasın diye beklemek yok miss.... He olur bi V8 altında 4 ileri şanzımanla da aynısını yaparsın ama yok artık onlar, mustang biile elektrikli oldu artık. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 50 metre ötede üç pompa var len.. Bak üçü de boş şu an. Ne almalıyım? Çocuklar okula gidip gelecek. günde minimum 50 bazen 120 km olacak. O paralara ille elektrikli alacak olsaydım ben Zoe alırdım sanırım.. Pilde sıkıntı çıkarsa da Servet abiye satarsın 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Km si artınca içten yanmalılarda bakım giderleri yükseliyor. Ben triger parası vermeye acayip uyuz oluyorum. Ve nedense 120-130 bini geçince CR dizellerde enjektör turbo DPF za zu sorunu ufaktan baş göstermeye başlıyor. Onlara para harcamaktansa üstüne 200-300 daha verip sıfırlamak daha mantıklı geliyor bana. Ki yıpranan tek yer de enjektör turbo falan da değil malum. Bahsi egçen km ler bende 2 seneye falan karşılık geldiği için değeri de çok düşmeden üstüne eklemek daha kolayıma geliyor açıkcası. Yoksa ben elektrikliyi alırken ne yakar bu diye hiç bakmadım bile. Bakım parasından yırtmak cazip geldi. Bir de hakikaten sessiz ve keyifli bir sürüşü vardı. Anlatmışımdır hibriti de bunu da yarımşar gün test edip öyle karar verdim zaten. Aralarında ciddi kullanım keyfi farkı vardı. Her ne kadar sen kabul etmesen de 340 nm torku her bastığında ayağında hissetmek ve bunun kesintisiz ve gecikmesiz neredeyse son hıza kadar kullanabiliyor olmak güzel bir şey. Yoksa bana 200-250 yapan araba lazım değil zaten. Bastığımda yürüsün yeter. Sollama yaparken turbo dolsun, CVT kasnağı kapatsın da kavrasın diye beklemek yok miss.... He olur bi V8 altında 4 ileri şanzımanla da aynısını yaparsın ama yok artık onlar, mustang biile elektrikli oldu artık. genel olarak haklısın... mobilet pardon cvt ile işim olmaz zaten, onu geçelim yalnız şu olmadı, ciddi kullanım keyfimi "340 nm torku her bastığında ayağında hissetmek ve bunun kesintisiz ve gecikmesiz neredeyse son hıza kadar kullanabiliyor olmak güzel bir şey." bu arabaya güce vs. göre değişir tabide, benim araba 240 nm, V8 e gerek yok, onun yerine 1333 cc motor, 7 ileri şanzımanla daha iyisini yapıyorum mesela, daha seri, tam hızı daha yüksek ve kesintisiz torku hissetmem bittiğinde senin limitörünü çoktan geçmiş oluyorum, kısaca 340 nm torku neredeyse hepimiz hissediyoruz artık, normal araba sayılır bu güç, seninkide fena değilmiş kabul ediyorum 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Abdussamed Acar yazdı: O paralara ille elektrikli alacak olsaydım ben Zoe alırdım sanırım.. Pilde sıkıntı çıkarsa da Servet abiye satarsın Zoe'yi kullananlar aşık.. Ama ben sevemedim gitti.. Arabada koltuk yükseklik ayarı yok.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: genel olarak haklısın... mobilet pardon cvt ile işim olmaz zaten, onu geçelim yalnız şu olmadı, ciddi kullanım keyfimi "340 nm torku her bastığında ayağında hissetmek ve bunun kesintisiz ve gecikmesiz neredeyse son hıza kadar kullanabiliyor olmak güzel bir şey." bu arabaya güce vs. göre değişir tabide, benim araba 240 nm, V8 e gerek yok, onun yerine 1333 cc motor, 7 ileri şanzımanla daha iyisini yapıyorum mesela, daha seri, tam hızı daha yüksek ve kesintisiz torku hissetmem bittiğinde senin limitörünü çoktan geçmiş oluyorum, kısaca 340 nm torku neredeyse hepimiz hissediyoruz artık, normal araba sayılır bu güç, seninkide fena değilmiş kabul ediyorum Benim hız ile ilgili bir fantazim yok ki. 175 mi ne son hızı. O hız ile bile hiç işim olmaz. Ben sağdan sağdan 110-120 o da otobanda. Beni hız kısmı hakkaten hiç ilgilendirmiyor. Yani sen beni her türlü geçersin, ve ben zaten arkamdan gelen araba benden hızlı geliyorsa sağa geçip yol verenlerdenim hiç rahatsız olmam bundan. Yaptığın hata nerede biliyor musun? 7 ileri şanzımanı ve240 nm yi biliyorsun ama 345 nm ve 210 hp yi elektriklide bilmiyorsun. Dolayısı ile daha iyisini yaparım dediğinde havada kalıyor biraz. 240 nm ile 340 nm tork hissedebilmen için arabana aşık olman lazım. Sevince daha büyük gibi geliyor derler. sdgfshkfds Mehmet Ozyurek yazdı: Zoe'yi kullananlar aşık.. Ama ben sevemedim gitti.. Olm arabayı kendine mi alıyon çocuklara mı? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Benim hız ile ilgili bir fantazim yok ki. 175 mi ne son hızı. O hız ile bile hiç işim olmaz. Ben sağdan sağdan 110-120 o da otobanda. Beni hız kısmı hakkaten hiç ilgilendirmiyor. Yani sen beni her türlü geçersin, ve ben zaten arkamdan gelen araba benden hızlı geliyorsa sağa geçip yol verenlerdenim hiç rahatsız olmam bundan. Yaptığın hata nerede biliyor musun? 7 ileri şanzımanı ve240 nm yi biliyorsun ama 345 nm ve 210 hp yi elektriklide bilmiyorsun. Dolayısı ile daha iyisini yaparım dediğinde havada kalıyor biraz. 240 nm ile 340 nm tork hissedebilmen için arabana aşık olman lazım. Sevince daha büyük gibi geliyor derler. sdgfshkfds Olm arabayı kendine mi alıyon çocuklara mı? kardeş, 0-100 süresine bakacaksın sadece, bitti, benim araç hafif küçük, güç fazla kalıyor, orantılaasana, 100 hp motorskletla 100 hp araba aynımı gidiyor ve seni her türlü her şartta yiyorum hala sgsgsgsgsg.... ha bunlar işin latifesi, bastığımız falan yok ama güç hazır olsun... arabayıda kendime alıyorum Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Zoe'yi kullananlar aşık.. Ama ben sevemedim gitti.. Arabada koltuk yükseklik ayarı yok.. Ben hiç Zoe kullanmadım, sadece kullananlardan duydum. Teknik olarak çıkacak problemleri çözme ve uzun süre yürütme konusunda daha avantajlı olduğuna dair şeyler dinlemiştim. Buradan yola çıkarak önerdim zaten. Bide daha ucuza şey var; dacia DC yok sadece AC şarj var sanırım ve 150-200km falan menzili olması lazım, 700-800 bine bile bulunuyor galiba. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: kardeş, 0-100 süresine bakacaksın sadece, bitti, benim araç hafif küçük, güç fazla kalıyor, orantılaasana, 100 hp motorskletla 100 hp araba aynımı gidiyor ve seni her türlü her şartta yiyorum hala sgsgsgsgsg.... ha bunlar işin latifesi, bastığımız falan yok ama güç hazır olsun... arabayıda kendime alıyorum Benimkinin 0-100ü 8.8 sn ama senin araba 10 sn bile olsa gecersin. Hatta 15 sn bile olsa geçersin. Kime yazdigima baksana, sen araba almiyorsun ama üstüne aliniyorsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Olm arabayı kendine mi alıyon çocuklara mı? Kendime alıyormuş gibi alacağım.. Ki zaten yarısını ben kullanırım ya 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Benimkinin 0-100ü 8.8 sn ama senin araba 10 sn bile olsa gecersin. Hatta 15 sn bile olsa geçersin. Kime yazdigima baksana, sen araba almiyorsun ama üstüne aliniyorsun bana yazmışsın ya benimki 8 sn. bu arada, oda sınırlanmış hali... amaan neyse boşver, sen geç buyur 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Satılık Focus 2.0 Az daha bekle, koç müzesi alır onu, onun gibisi TR'de yok. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bana yazmışsın ya benimki 8 sn. bu arada, oda sınırlanmış hali... amaan neyse boşver, sen geç buyur Yooo olmaz önce sen Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Yooo olmaz önce sen ben zaten öndeyim, sen buyur geç yakıt pahalı Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ben zaten öndeyim, sen buyur geç yakıt pahalı Valla olmaz, önce sen Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Az daha bekle, koç müzesi alır onu, onun gibisi TR'de yok. Ali Koç a reddemiyecegi bı teklif ve at kafası yollayacam 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Satılık Focus 2.0 sanki mercedes pazarlıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts