İçeriğe Yönlendir

2. El Elektrikli Tavsiyesi

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ipucu alalım

Herkes biliyor. Sen hala öğrenemedin mi?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Tamer Topaç yazdı:

Herkes biliyor. Sen hala öğrenemedin mi?

bu bi sır mı :)

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bu bi sır mı :)

Sana sır 

Konusu bile var. Seni gizlemişler :kihkih:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

O ali abiye göre belli değil abi. KEsin arabasını yatak odasına alıyordur geceleri ya da arabanın motorunu. 

Anlasilan elektrikli arabaya karsi olanlarin temel sorunu ortak. Biri arabayla aşk yaşar (ayrintiya girmek istemiyorum) öteki yatağa atar... Oooof of!

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mertol Kip yazdı:

Yaginin ne oldugu belli degilken 

Bunlar hala yağ çubuğuna mı bakıyor.. Çok banal. 

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Yağ çubuğu derken ne demek istedi tam olarak. :kihkih:

İlkay Başaran yazdı:

Faz 1 lerde belli serilerde bu sorun varmış bende duymuştum. Bende aynı motoru kullanıyorum hatta ş. arası özellikle uzun yokuşlarda çok sıkıştırırım arabayı hep yokuş hastalığım vardır hiç ibrenin yükseldiğini görmedim ki bahsettiğim 40 lı sıcaklıklar araba doluydu 1 2 kez de değil 100 kez olmuştur. Yaklaşık 30 k dır kullanıyorum 1,5 yıl oldu alalı. Yağını da 20 k ya da yılda bir değişiyoruz eksilme yok aynı duruyor renk de aynı gerçi benzinlide renk zaten değişmez.

54 binde şuan araba ya da 55 olabilir.

Çok şükür. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mertol Kip yazdı:

Anlasilan elektrikli arabaya karsi olanlarin temel sorunu ortak. Biri arabayla aşk yaşar (ayrintiya girmek istemiyorum) öteki yatağa atar... Oooof of!

benimki dışarda duruyor, araba işte :)   pilliyede karşı değilim, ama bu pillerle olmaz, henüz çok erken ve ülkede uygun değil, uğraşamam şarjıyla olmayan menziliyle beklemesiyle vs.  :tongue:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

benimki dışarda duruyor, araba işte :)   pilliyede karşı değilim, ama bu pillerle olmaz, henüz çok erken ve ülkede uygun değil, uğraşamam şarjıyla olmayan menziliyle beklemesiyle vs.  :tongue:

Senin özel tarifini bekliyorlar sana uygun pili üretmek için elini çabuk tut. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Metin Uzunoğlu yazdı:

Senin özel tarifini bekliyorlar sana uygun pili üretmek için elini çabuk tut. 

tarif basit, 5 dk da dolacak, 700 km net kışın menzil olacak, yapsınlar eyvallah, yoksa uğraşamam, alacaksam altımdakinden daha iyi olmalıki değsin...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

benimki dışarda duruyor, araba işte

Bak halâ clio ya araba diyor shsjdjdjd

Ali Cihangiroğlu yazdı:

alacaksam altımdakinden daha iyi olmalıki değsin...

Clio dedigin torostan bi tık teknolojik hepsi o. Toros bir cok acidan daha bile iyi

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Bak halâ clio ya araba diyor shsjdjdjd

Clio dedigin torostan bi tık teknolojik hepsi o. Toros bir cok acidan daha bile iyi

İstersen Tesla LR alayım, oda sokakta duracak :D ya bırak bu numaraları Mayk,  menzil tırt şarj tırt bitti gitti, gerisi araba zaten, ben uğraşamam pille şarjla, basar giderim, torosmuş, ne dediğimi bal gibi anlıyorsun, fullerim depoyu bye, bu kadar basit.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mertol Kip yazdı:

E biz de fulleyip gidiyoruz haci amca :)

he gidiyonuz haci dede :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Cihangiroğlu yazdı:

menzil tırt şarj tırt bitti gitti, 

Allianz kaskon olunca yolda şarjın bitse yol yardımı olarak seyyar şarj istasyonu geliyor. 

Ki gerek kalmaz.. Ben almadan önce bakmıştım istasyonlara. 

Sadece Ayvalık'taki istasyonlara bak.. 

385979245_ayvalkarjistasyonlar.jpg.df9fbdb57c219bf04353bbfb6257c714.jpg

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bunlar hala yağ çubuğuna mı bakıyor.. Çok banal. 

Pis fakirler ya. Hani cubuga bakip isleri bitse gene neyse, o yag mi bu yag mi aman servis ne koymus ot kil bu ne yaa

Mehmet Ozyurek yazdı:

Allianz kaskon olunca yolda şarjın bitse yol yardımı olarak seyyar şarj istasyonu geliyor. 

Ki gerek kalmaz.

Opel yol yardimi da gelip arabani en yakin servise cekiyor. Butun servislerde zaten sarj soketi var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Bugün Düzcede alman plakalı bir tesla y vardı, bizim forum uzun menzil konuşuyor,  sanki abd ye karadan gidecekler...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bugün Düzcede alman plakalı bir tesla y vardı, bizim forum uzun menzil konuşuyor,  sanki abd ye karadan gidecekler...

Bizim burada da bir suru yabanci plakali elektrikli var. Hollanda epey cok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Best motoringde ard arda vites değişitirip dağlarda drift atan 1990 model Toyota izliyordum birden foruma giresim geldi. Nerden nereye diyor insan. O zamanlar NA motor kralmış.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

bunların önemi yok aslında, benim için sıkıntısı sade haliyle, ikide bir şarj ve bekleme, uğraşamam ben, canımı sıkar, o zamanda satarım zaten, bu sebeble almam pilli, gelişince bakarız, tabii kalırlarsa...

Metin Uzunoğlu yazdı:

konu abd ye gitmek  değil, hergün uzun yolda yapmıyoruz ama azıcık git şarja tak bekle, iş değil, menzil 700 km olsa şarj noktasıda konuşmazdık, molada konuşmazdık, yavaşta gitmezdik, bunlar olmayınca avuntu bence denilenler, her yerde şarj noktası var eee yani habire dur bekle, biraz bassan zaten sömürüyor çok verimli ama deli yakan motor ilkel kalan pilleri,  planlı ol, süprizlerde şarj yoksa sinir ol, bu ne arkadaş, pil biterse çekici çağırırmışım, servislerde şarj noktası varmış,  bah bah konfora teknolociye bak sen,  basarım giderim ben bunlarımı düşünücem, ayfon gibi alet, habire şarj,  sana uyarsa eyvallah, bana uymuyor...

neden pilli alıyorsunuz? cevap: şarj ucuz, bitti.  buda bitecek o zaman ne olacak göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Toyota elektrikli çıkarmıyor mu acaba

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Ali Darbaz yazdı:

@Mehmet Ozyurek ben seni Tog sedan kasa bekler yüzde 0 faizle arabanı alırsın diye umuyordum. hayırlı olsun. 

o çıkınca bak bakalım bu forumda kaç kişi alacak :)

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Cihangiroğlu yazdı:

o çıkınca bak bakalım bu forumda kaç kişi alacak :)

500 bin peşinat 48 ay taksitle satılsın ben alırım. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

500 bin peşinat 48 ay taksitle satılsın ben alırım. 

araba kaç para olur diyorsun?

48 ay vade taşıt kredisi maks 1000.000tl oluyor galiba, faiz %3  taksit 46000 civarı top. geri ödeme: 2.232.000  hemen alalım... 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...