Mehmet Ozyurek 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mertol Kip yazdı: Sen yaşlandin iyice. Ben Edremitliyim ve Izmir'e kac km oldugunu gayet iyi bilirim. Bilemedigin bir sey olursa sor gene, yabanci sayilmazsin anlatirim. Binim cığrıfyı bıyı iyidir. Shdjdkdkdkdk Corsa ile tek şarjla gider gelirim ben o yolu ya.. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Corsa ile tek şarjla gider gelirim ben o yolu ya.. Bundaki 208 de corsa nin aynisi ama adam daha mesafeyi hesaplayamiyor, kesin yola cikinca kafasi karisip kayboldu, Balikesir'den falan geri döndü... 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Sen yaşlandin iyice. Ben Edremitliyim ve Izmir'e kac km oldugunu gayet iyi bilirim. Bilemedigin bir sey olursa sor gene, yabanci sayilmazsin anlatirim. Binim cığrıfyı bıyı iyidir. Shdjdkdkdkdk okuduğunu anlamıyorsun sanırım, Haritacıya masal anlatma Mertol Kip yazdı: Bundaki 208 de corsa nin aynisi ama adam daha mesafeyi hesaplayamiyor, kesin yola cikinca kafasi karisip kayboldu, Balikesir'den falan geri döndü... aynısımı eminmisin, görünüşe aldanma, biz neden 208 almışız araştır forumu biraz, hey yavrum hey, siz giderken biz dönüyorduk Mehmet Ozyurek yazdı: Corsa ile tek şarjla gider gelirim ben o yolu ya.. gidiyorsun zaten, ben ne demişim, mıy mıy 2 kişi gidince %13 kalem pilin kalıyor demişimya arkidiş 7 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Bak istersen baska yonlere de yazayim screenshot al, sagda solda "bin cigrifyi biliyirim" diye hava atarsin. Edro-Balkes >> 90 km (87 aslinda) Edro-Canakkale >> 130 km Edro-istanbok >> 400 km Edro-Bodrum >> 400 km Edro-Bergama >> 100 km dışarda fazla kaldın sanırım o yazdıkları nereden çıktı.... bende 72 den beri Edremitteyim, kıdemin yetmez bana Burhaniye-Denetko İzmir Yelki köyü (mah.), bak bakalım kaç km? 7 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: adam daha mesafeyi hesaplayamiyor, app yok mu bunlar için, telefon olmadan kullanılamaz bu arabalar, şarj makinesi başında telefonsuz kalmışsın düşün facia Ali Cihangiroğlu yazdı: Denetko ooo üstadların mekanı, sitedeki villaların mimarisini araklayınca, beleşe getirdik diye sevinip sonra tasarımın isviçre dağ köyü için olduğunu yazın içerde sıcaktan yanınca anlayan üstadlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: app yok mu bunlar için, telefon olmadan kullanılamaz bu arabalar, şarj makinesi başında telefonsuz kalmışsın düşün facia ooo üstadların mekanı, sitedeki villaların mimarisini araklayınca, beleşe getirdik diye sevinip sonra tasarımın isviçre dağ köyü için olduğunu yazın içerde sıcaktan yanınca anlayan üstadlar vay uyanıklar, ee bu işler bu ülkede böyle, yalnız yapı Törkiş pek olmuyor o dediğin, duvarlar çift sıra eski tip kırmızı tuğla, matkap işlemez, ısındımı soğumaz, soğudumu ısınmaz, 14 binlik klima C tipi eve yetiyor sen düşün. birde burada yaşayan kimler var bilirsin, adamlar eve bir yükleniyorlar stanley termos yanında pet şişe kalıyor Üstadlar fena yalnız, çok var, genel kurulda konuşamıyoruz arkadaş, her çıkan yok müsteşar genel müdür akademisyen bürokrat emekli yük. müh ler yüksek rütbe askerler, planlamacılar, konuşurken uzman olmak lazım, üste fırça yiyoruz resmen, ders çalışıp çıkıyoruz kürsüye 7 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: birde kimler var bilirsin, kim yok ki ........ 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kim yok ki ........ hiç sorma, neyseki yaşlandı nesil, huzurevine döndü buralar, ama yenileri geliyor peşlerinden, kurtulamadık arkadaş, birde whatsup grubu var, 400 kişiki vay anam vay Arturu bilirsin o zaman, daha oraya gelmedim haa 7 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: app yok mu bunlar için, telefon olmadan kullanılamaz bu arabalar, şarj makinesi başında telefonsuz kalmışsın düşün facia Telefonun pili bitse arabayı şarj edemezsin. Şebeke olması da şart. İnternet çekmese şarj edemezsin. Vurduramıyorsun da. Bidonla da gelemiyor. 😂 Al bi tane. Çok eğlenceli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Yeni hyundailer ve renolar v2v ile geliyor arkadaşa şarj verebilirsin Tesla için app e gerek yok anahtarın olsun yeter ( kart) Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: okuduğunu anlamıyorsun sanırım, Haritacıya masal anlatma aynısımı eminmisin, görünüşe aldanma, biz neden 208 almışız araştır forumu biraz, hey yavrum hey, siz giderken biz dönüyorduk Bence sen istanbula git once oradan otobana girer izmire gidersin da sayin haritaci senin verdigin rotada da 238 km yaziyor onu napcaz? 300 km yi neremizden uydurduk? Ben giderken donmeyi birak sen daha giderken kaybolmuşsun, dönüşte evi bulabildiysen ne ala Ali Cihangiroğlu yazdı: Arturu bilirsin o zaman, daha oraya gelmedim haa Sen oraya da dadaşlar diyari Erzurum üzerinden gitmeye kalkmişsindir ondan varamamişsindir hala ssjsjsjdjdj Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: dışarda fazla kaldın sanırım o yazdıkları nereden çıktı.... bende 72 den beri Edremitteyim, kıdemin yetmez bana Burhaniye-Denetko İzmir Yelki köyü (mah.), bak bakalım kaç km? Sen Edremittesin, benim 7 sulalem Edremitli. Senin şu yazdigina kotu şöhretli kadina cima eylemeyi ogretmek derler. Yazdigin ahanda bu, Sonra kiviriyon Yelki koyu de bilmemne de. Selcuk da Izmir e bagli, orayi yazaydin oraya da Mersin uzerinden rota cizeydin. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: app yok mu bunlar için, telefon olmadan kullanılamaz bu arabalar, şarj makinesi başında telefonsuz kalmışsın düşün facia App ne hacet yaw, Edremitten arabahi boşa atip sal aşaği zaten Izmire kadar akar kendisi. Sarj basinda telefonsuz kalsan ne olacak anlamadim. Kendi otomatik taniyip sarji baslatiyor ki zaten, kredi kartindan da cekiyor, soketi cekip yoluna gidiyon? O da olmadi RFID kart var. Siz cuzdani evde unutup sokaga cikmayin, ruhsati birakirsiniz benzincide. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Üstadlar fena yalnız, çok var, genel kurulda konuşamıyoruz arkadaş, her çıkan yok müsteşar genel müdür akademisyen bürokrat emekli yük. müh ler yüksek rütbe askerler, planlamacılar, konuşurken uzman olmak lazım, üste fırça yiyoruz resmen, ders çalışıp çıkıyoruz kürsüye Bizim sitede yas ortalamasini dusuren bi ben varim. Emekli askerleri akademisyenleri falan gectim bi tane milletvekili oldugunu soyleyen adam var, bilmem kac kez aday olmus, eskaxs 77 de secilmis, 3 sene mi ne milletvekilligi yapip,hala onunla her toplantida caka satiyor. Bi git torun tombalak falan sev di mi... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Bizim sitede yas ortalamasini dusuren bi ben varim. Emekli askerleri akademisyenleri falan gectim bi tane milletvekili oldugunu soyleyen adam var, bilmem kac kez aday olmus, eskaxs 77 de secilmis, 3 sene mi ne milletvekilligi yapip,hala onunla her toplantida caka satiyor. Bi git torun tombalak falan sev di mi... Ona sayın vekilip diye hitap edip her istediklerini yaptırıyorlardır. 😂 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yeni hyundailer ve renolar v2v ile geliyor arkadaşa şarj verebilirsin Ben şu alantrikli megane in neden satmadigini anlamadim. Fluence ev bile daha cok satti bundan. Bence tipi cok cici araba aslinda. Hatta megane 3coupe den sonra en şekilli alet diyebilirim. Mehmet Ozyurek yazdı: Telefonun pili bitse arabayı şarj edemezsin. Şebeke olması da şart. İnternet çekmese şarj edemezsin. Vurduramıyorsun da. Bidonla da gelemiyor. 😂 Al bi tane. Çok eğlenceli. Yok oyle bir sey. Zes e kayit yap, arabani corsa-e olarak sec, autocharge calisir. Soketi takinca sarj otomatik baslar, uygulama falan kullanmazsin, bitince kabloyu cikart devam et yoluna. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Sen Edremittesin, benim 7 sulalem Edremitli. Senin şu yazdigina kotu şöhretli kadina cima eylemeyi ogretmek derler. Yazdigin ahanda bu, Sonra kiviriyon Yelki koyu de bilmemne de. Selcuk da Izmir e bagli, orayi yazaydin oraya da Mersin uzerinden rota cizeydin. buradan dediğim yer Burhaniye, bilen biliyor tek tek herkese diyecekmiyim, yazmışım okuyaydın, katılaydın toplantıya bilirdin hadi tamam Edroda olayım senin için, yol dahada uzuyorya arkadaş, nasıl iş bu, demek Altınoluk desek 80 km olacak yol böyle kocaman yapmakla olmuyor, beyhude çabalara girme Mayk, 250 km. kalem pille anca gidiyor, zorlasan 300 kaldın yolda, çağır akülü araba 2 saatte şarj etsin 10 km git benzilikte falan şarja bağla ohoooo, pillnin harcı değil bu işler 7 değil 32 sülalen edrolu olsun ne farkedecek, benden küçüksün bitti gitti, yoksa 7 sülalenden data taransferimi yaptırdında daha fazla deneyime sahip olsun, edrolu andromusun yoksa sen, uyduda haa, zaten pilli almandan şüphelenmiştim, gerçi seninki androda değil, İandrOS olur anca 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hep camur hep camur. Of Ali of ama seviyom seni sorun degil. He cnm 250 km gidip yolda kaliyoz biz tmm. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ben bi Ankara yapacağım. Bakalım yolda şarj sırası bekleyecek miyim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts