Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kamyon da kullanamıyor ki. Mack ın şaftı çıktı yine diye arıyordu kademeciyi sürekli Ne işin var kamyonda dimi git haritanı yap bize bırak bilen kullansın. . Sağdaki Ali 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Sağdaki Ali Çöpçüler geç kaldı yine bakışı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kamyon da kullanamıyor ki. Mack ın şaftı çıktı yine diye arıyordu kademeciyi sürekli Ne işin var kamyonda dimi git haritanı yap bize bırak bilen kullansın. . kademeci beni arıyordu nasıl takacağız diye, yanlış hatırlıyorsun Mertol Kip yazdı: Sağdaki Ali soldaki naber Mehmet Göktürk yazdı: Benzin istasyonu açması zor.. ama elektrik istasyonu açması kolay. Gelsin müşteriler... Bütün kebapçılar atlayacak.. sorun istasyon olsa keşke 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: soldaki naber Yok len o sevimli tontiş bi ihtiyar. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: hah buldum seni Beni de bulursun ama vpn lazım 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Benzin istasyonu açması zor.. ama elektrik istasyonu açması kolay. Gelsin müşteriler... Bütün kebapçılar atlayacak.. Bi reklam gördüm.Adam doblonun arkasına jeneratör koymuş,seyyar şarj istasyonu olarak takılıyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fikri Keleş yazdı: Bi reklam gördüm.Adam doblonun arkasına jeneratör koymuş,seyyar şarj istasyonu olarak takılıyor o iş için bu lazım İlkay Başaran yazdı: Beni de bulursun ama vpn lazım buluruz merak etme 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fikri Keleş yazdı: Bi reklam gördüm.Adam doblonun arkasına jeneratör koymuş,seyyar şarj istasyonu olarak takılıyor defender olsa şanzımandan alırsın iki motora gerek yok. governor de var ıstenırse takılıyor. 30kw felan net alırsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts