Mertol Kip Cuma 13:25 Paylaş Cuma 13:25 İlkay Başaran yazdı: Kamyon da kullanamıyor ki. Mack ın şaftı çıktı yine diye arıyordu kademeciyi sürekli Ne işin var kamyonda dimi git haritanı yap bize bırak bilen kullansın. . Sağdaki Ali 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 13:26 Paylaş Cuma 13:26 Mertol Kip yazdı: Sağdaki Ali Çöpçüler geç kaldı yine bakışı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 16:35 Paylaş Cuma 16:35 İlkay Başaran yazdı: Kamyon da kullanamıyor ki. Mack ın şaftı çıktı yine diye arıyordu kademeciyi sürekli Ne işin var kamyonda dimi git haritanı yap bize bırak bilen kullansın. . kademeci beni arıyordu nasıl takacağız diye, yanlış hatırlıyorsun Mertol Kip yazdı: Sağdaki Ali soldaki naber Mehmet Göktürk yazdı: Benzin istasyonu açması zor.. ama elektrik istasyonu açması kolay. Gelsin müşteriler... Bütün kebapçılar atlayacak.. sorun istasyon olsa keşke 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 16:37 Paylaş Cuma 16:37 Ali Cihangiroğlu yazdı: soldaki naber Yok len o sevimli tontiş bi ihtiyar. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 17:22 Paylaş Cuma 17:22 Ali Cihangiroğlu yazdı: hah buldum seni Beni de bulursun ama vpn lazım 4 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 20:44 Paylaş Cuma 20:44 Mehmet Göktürk yazdı: Benzin istasyonu açması zor.. ama elektrik istasyonu açması kolay. Gelsin müşteriler... Bütün kebapçılar atlayacak.. Bi reklam gördüm.Adam doblonun arkasına jeneratör koymuş,seyyar şarj istasyonu olarak takılıyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 20:57 Paylaş Cuma 20:57 Fikri Keleş yazdı: Bi reklam gördüm.Adam doblonun arkasına jeneratör koymuş,seyyar şarj istasyonu olarak takılıyor o iş için bu lazım İlkay Başaran yazdı: Beni de bulursun ama vpn lazım buluruz merak etme 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 22:03 Paylaş Cuma 22:03 Fikri Keleş yazdı: Bi reklam gördüm.Adam doblonun arkasına jeneratör koymuş,seyyar şarj istasyonu olarak takılıyor defender olsa şanzımandan alırsın iki motora gerek yok. governor de var ıstenırse takılıyor. 30kw felan net alırsın Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 06:33 Paylaş Dün saat 06:33 Mehmet Göktürk yazdı: Benzin istasyonu açması zor.. ama elektrik istasyonu açması kolay. Gelsin müşteriler... Bütün kebapçılar atlayacak.. Doğru yol üstü tatlı kahve yapan arkadaşım ilk açmayı planlarken şarj cihazı işini araştırdı ki yapıldı da, reklamdır denizli uşak karayolu üstünde bi mekan 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Cihangiroğlu ifşa ! https://youtube.com/shorts/qGc8H9E5kic 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Telefonun pili bitse arabayı şarj edemezsin. Şebeke olması da şart. İnternet çekmese şarj edemezsin. Vurduramıyorsun da. Bidonla da gelemiyor. 😂 Al bi tane. Çok eğlenceli. Akasya avm’de -2 kat otoparkta tel zor çekiyor, bunun için şarj aleti ile anlaşmalı kart aldık biz.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Cem Işık yazdı: aleti ile anlaşmalı kart aldık biz.. iyiymiş hangi bankada bu Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: iyiymiş hangi bankada bu Banka değil abi, şarj firmasının kartı. Şöfore falan verirsen arabayı, kartla verip şarj ettirebilmek için sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Cem Işık yazdı: Şöfore falan verirsen fasfakir bünyede şoför detayı akla gelmedi tabii 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Cem Işık yazdı: Banka değil abi, şarj firmasının kartı. Şöfore falan verirsen arabayı, kartla verip şarj ettirebilmek için sanırım. Yok yaw internetin calismadigi ya da yeterince akilli telefonu olmayan insanlar icin. Bir de boomerlar, dayilar ve kadinlar icin tabi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Yok yaw internetin calismadigi ya da yeterince akilli telefonu olmayan insanlar icin. Bir de boomerlar, dayilar ve kadinlar icin tabi Güzel nokta. araçların hepsi internete bağlı değil. Akıllı telefon kullanmayan dayı seyahat planlamasını nasıl yapacak elektriklilerde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Akıllı telefon kullanmayan dayı o zaten w124 kullanıyordur, biz mikanosta hangi güneş yağı kullanmalı diye soru soruyor muyuz 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: araçların hepsi internete bağlı değil. Akıllı telefon kullanmayan dayı seyahat planlamasını nasıl yapacak elektriklilerde Sarj baslatmak icin arabanin internete bagli olmasina gerek yok ama sen bilirsin tabi Bazi sarj aletlerinde autocharge var. Arabani tanitiyorsun soketi takinca otomatik basliyor sarj, akilli telefona ya da karta falan gerek yok. Araban desteklemiyorsa modeli dogru girmene de gerek yok, autocharge olan bi araba sec devam . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Sarj baslatmak icin arabanin internete bagli olmasina gerek yok ama sen bilirsin tabi Bazi sarj aletlerinde autocharge var. Arabani tanitiyorsun soketi takinca otomatik basliyor sarj, akilli telefona ya da karta falan gerek yok. Araban desteklemiyorsa modeli dogru girmene de gerek yok, autocharge olan bi araba sec devam . nasıl şarj ediyor demedim. Seyahat planlamasını nasıl yapıyor? Sonraki şarj istasyonu nerede? Boş mu, bozuk mu, kaç kw falan yani Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: bozuk mu, neden bozulsun durduk yere? şanzıman da yok? altı üstü bi priz bi pil , 10 tane de lehim vardır 42 dakika önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: nasıl şarj ediyor demedim. Seyahat planlamasını nasıl yapıyor? Sonraki şarj istasyonu nerede? Boş mu, bozuk mu, kaç kw falan yani Navigasyonda var zsten onlar. Hatta googlemaps de arabayi elektrikli tanimlarsan o da gosteriyor. Çağlar Bayur yazdı: neden bozulsun durduk yere? şanzıman da yok? altı üstü bi priz bi pil , 10 tane de lehim vardır Yok o sarj istasyonundan bahsediyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Mertol Kip yazdı: o sarj istasyonundan bahsediyor. ben de. tüm arızaları şanzımana bağlar da, soketler piller lehmiler arıza yapmaz der 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: ben de. tüm arızaları şanzımana bağlar da, soketler piller lehmiler arıza yapmaz der Tansu bu neye isterse ona baglar, adam Tirabzondlu olm ahsjdjdj Yorum bağlantısı
Recommended Posts