Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ben de. tüm arızaları şanzımana bağlar da, soketler piller lehmiler arıza yapmaz der belki soketin kafas.. pardon sigortası attı tamam ama dayının maps algısı karayollarının kuşe kağıdından fazlası değil. Nasıl bulacak istasyonu? Telefonu da tuşlu Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Elektrikli araç kullanan dayı sayısıda az sayılmaz. Kullananlara dikkat ediyorum dayılar teyzeler cirit atıyor. Küçük yerlerde elektrikli motorlarda epey var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: tamam ama dayının maps algısı karayollarının kuşe kağıdından fazlası değil. Nasıl bulacak istasyonu? Telefonu da tuşlu Almayacak.. kesin yolda kalır ChargeIQ ve Voltla gibi uygulamalar var. Bunlar harita üstünde tüm istasyonları, markalarını gösteriyor. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: belki soketin kafas.. pardon sigortası attı tamam ama dayının maps algısı karayollarının kuşe kağıdından fazlası değil. Nasıl bulacak istasyonu? Telefonu da tuşlu Bak sen bilmezsin toyodanda yoktur, arabada navigasyon denen medeni bir alet var. Direksiyondaki dugmeye basip "haçan pen tirabzona cideceğum pağa pi rota çiz da" diyorsun sana duracagin yerlerle birlikte rota ciziyor. O duracagin yerlerin ustunde barnagını dokundurtursan sana soketin o anki durumunu gosteriyor. Ayrica akilli telefon kullanmayi ogrenememis dayilar lutfen araba kullanmasin artik. Bak elektrikli demiyorum, kompil araba kullanmasin. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Bak sen bilmezsin toyodanda yoktur, arabada navigasyon denen medeni bir alet var. Direksiyondaki dugmeye basip "haçan pen tirabzona cideceğum pağa pi rota çiz da" diyorsun sana duracagin yerlerle birlikte rota ciziyor. O duracagin yerlerin ustunde barnagını dokundurtursan sana soketin o anki durumunu gosteriyor. Ayrica akilli telefon kullanmayi ogrenememis dayilar lutfen araba kullanmasin artik. Bak elektrikli demiyorum, kompil araba kullanmasin. sıradan değiliz. Daha ciddi konuşun lütfen 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sıradan değiliz. Sen de baya derinsin 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sıradan değiliz. Daha ciddi konuşun lütfen Siraya karsiyiz, ne o asker ictimasi gibi... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Telefonu da tuşlu brodbey olmadı feyırvey alır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts