İçeriğe Yönlendir

2. El Elektrikli Tavsiyesi

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ipucu alalım

Herkes biliyor. Sen hala öğrenemedin mi?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Tamer Topaç yazdı:

Herkes biliyor. Sen hala öğrenemedin mi?

bu bi sır mı :)

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bu bi sır mı :)

Sana sır 

Konusu bile var. Seni gizlemişler :kihkih:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

O ali abiye göre belli değil abi. KEsin arabasını yatak odasına alıyordur geceleri ya da arabanın motorunu. 

Anlasilan elektrikli arabaya karsi olanlarin temel sorunu ortak. Biri arabayla aşk yaşar (ayrintiya girmek istemiyorum) öteki yatağa atar... Oooof of!

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mertol Kip yazdı:

Yaginin ne oldugu belli degilken 

Bunlar hala yağ çubuğuna mı bakıyor.. Çok banal. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Yağ çubuğu derken ne demek istedi tam olarak. :kihkih:

İlkay Başaran yazdı:

Faz 1 lerde belli serilerde bu sorun varmış bende duymuştum. Bende aynı motoru kullanıyorum hatta ş. arası özellikle uzun yokuşlarda çok sıkıştırırım arabayı hep yokuş hastalığım vardır hiç ibrenin yükseldiğini görmedim ki bahsettiğim 40 lı sıcaklıklar araba doluydu 1 2 kez de değil 100 kez olmuştur. Yaklaşık 30 k dır kullanıyorum 1,5 yıl oldu alalı. Yağını da 20 k ya da yılda bir değişiyoruz eksilme yok aynı duruyor renk de aynı gerçi benzinlide renk zaten değişmez.

54 binde şuan araba ya da 55 olabilir.

Çok şükür. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mertol Kip yazdı:

Anlasilan elektrikli arabaya karsi olanlarin temel sorunu ortak. Biri arabayla aşk yaşar (ayrintiya girmek istemiyorum) öteki yatağa atar... Oooof of!

benimki dışarda duruyor, araba işte :)   pilliyede karşı değilim, ama bu pillerle olmaz, henüz çok erken ve ülkede uygun değil, uğraşamam şarjıyla olmayan menziliyle beklemesiyle vs.  :tongue:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ahmet Hasan Şendağ
  • Yeni Oluştur...