İçeriğe Yönlendir

2. el Elektrikli Tavsiyesi

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

ben sanki 1.2-2,2 tüketim gördüm gibi hatırlıyorum bu froumda ama?

Yokus inerkendir shdjdjdjd

Mehmet Ozyurek yazdı:

Konuya gelecek olursak, küçük elektirkli bizim işimizi görmeyecek. Büyük elektrikli için bütçemiz yok. Sıfırı 350 km ortalama menzil sunuyor. 

% 20 den aşağı düşme % 80'i geçme muhabetleri işin içine girince ortalama sürür süresi batarya çok iyiyse bile 250 km falan olacak. Bütçemize uyan araçların bataryaları da ister istemez bir nebze yıpranmış olacağı için, 200-250 km de bir yani ortalama üç günde bir şarj işi çıkacak.. Evden her akşam şarja takamadığımız sürece bu da bizi yoracak.. 

Epeyce hibritleri araştırdık.. 

Bizim güzergahta hibritler 5 litre yakıyor. alabileceğimiz hibritlerin bataryaları muhtemelen yarı ömürde olacak.. ve muhtemelen 6-7 litre yakacak.. 

Corolla alsam, sadece mtv farkı 100 kilometrede bir litre yakıta tekabül edecek.. 

Hibrit bataryalarını sorduk. serviste 100-110 bin arası. Hadi servet onardı desek o bile 40-50 bin harcayarak yapar.. 

Qashqaiyi satma düşüncem var. İlanı falan yok ama ilk denk gelişte veya başka bir yatırım fırsatında satarım.. Bu sebeple geçici de olsa 4 kişilik bir aileye otomobillik yapacak gerektiğinde uzun yola gidecek. Otomatik vites. donanımlı C sınıfı Hb kasa bir araç alma düşüncesi kafamda netleşmeye başladı.. 

Bence buna 1250 teklif et 1300 e falan al

https://shbd.io/s/kjgLN34h

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...